Reveilweken 2024 - Near East Ministry

Kies een datum uit de agenda om te reserveren

Wat is het gaaf als mensen één zijn! Als scheidsmuren worden afgebroken en tegenpolen elkaar ondanks verschillen toch vasthouden. Wat een krachtige vriendschappen, huwelijken, families en gemeenschappen krijg je dan.

Soms zie je iets van deze eenheid opbloeien. Tegelijkertijd staat verbinding misschien wel meer dan ooit onderdruk.

Door individualisme is er veel eenzaamheid en ervaart een groeiend aantal jongeren mentale klachten. Veel mensen zijn op zoek naar meer balans in hun leven. Thema's als migratie, klimaat en racisme leiden tot polarisatie en online bedreigingen. Het afschuwelijke conflict tussen Hamas en Israël zet de relatie tussen Jood en Arabier weer op spanning en verdeelt ook de Nederlandse samenleving en christenen.

Wij geloven dat connectie met jezelf en eenheid onderling begint met de verbondenheid met God. De enige hoop op eenheid ligt in Christus!

Zin in een uitdagende conferentie?

Je wordt door diepgaande bijbelstudies en praktische toespraken aan het denken gezet over het plan van God met Israël, deze wereld en jou. In kleine groepen praat je hierover door en je deel je het leven. Een week vol inspiratie, plezier, humor en creativiteit. Een plek om God te aanbidden, te bidden en je leven voor het eerst of opnieuw aan God te geven?

Weet je welkom op het bosrijke landgoed van de Near East Ministry in Voorthuizen!

Data en locaties

Kies een datum om kaarten te reserveren.

Reveilweken

Geweldige Reveilweken op ons mooie terrein, met een mooi programma om te kijken naar wat God zegt, te groeien in geloof en contacten en ondertussen heerlijk vakantie te vieren!