Pasen met Sela - God van leven

Vinkeveen, Heilig Hart van Jezus kerk, dinsdag 6 maart 2018, 20:00 - 22:30 uur

Dit event is voorbij. Kijk in de agenda van Sela voor nieuwe data.

Reacties van bezoekers

Els En Barend
Opnieuw een geweldige avond. Zingen is tweemaal bidden! S.D.G.
Ans
Het was voor mijn de eerste keer ik vond het geweldig ,met zoveel mensen ,allemaal de zelfde wens,dank jullie wel .
Hanneke
Prachtig concert! maar de wijs van het eerste en laatste lied zit in mijn hoofd! Maar wat is de titel?
Wilma
Weer een avond met de muzikale boodschap van en voor ons leven. Indrukwekkend een stille en donkere kerk in het programma. Bedenkt Sela !!
Corine
Ik vond het mooi dat het programma opende en sloot met hetzelfde lied; dit maakte het een mooi geheel! Het moment van stilte heb ik ervaren als bezinningsmoment. Dank jullie wel!
Ineke
Het was weer heel bijzonder en een fantastisch concert.. We hebben erg genoten. En samen één zijn.
Peter
We hebben een fijne avond ervaren. De Paasboodschap is over gekomen. Heerlijk om ook mee te kunnen en mogen zingen. Bedankt. Gods zegen gewenst.
Mariska
Het was super mooi om erbij te zijn! Bedankt voor de mooie avond.. Succes met de andere avonden nog die jullie als sela nog mogen gaan begeleiden!
Annelies
Heerlijke avond gehad !Ik mis Kinga wel voor de andere zangeressen nogal een uitdaging om haar te vervangen erg goed over het algemeen vooral de dame vanuit de kerk links de rechter dame vond ik wat minder goed zingen helaas
Jacqueline
Bijzonder, prachtig, vol geloof, kracht en steun! Dank jullie wel
Ria
Een avond vol van geloof, kracht, genade en liefde van God onze vader, van Jezus zijn Zoon mijn inspiratiebron.
Aart
Hele mooie mix van nieuwe liederen en oudere herkenbare liederen. Samen zo Pasen te beleven en onze Heer Jezus groot te maken.
Pedro
Geweldige avond beleefd met Sela. Was er voor de eerste keer, maar zal zeker niet de laatste keer zijn. Mooi om in zo'n mooie grote oude kerk hedendaagse liederen te zingen tot eer van God. Het klonk in elk geval fantastisch en de Paasboodschap was helder!
Paul
Voor mij eerste keer Sela , vond het een fantastisch concert ,thema Pasen was herkenbaar in liederen heb genoten .Bijzonder was stilte moment en Bijbellezingen .
Agnes
Was een hele mooie avond, wel wennen zonder Kinga
Joanne
Het was weer prachtig! Dank jullie wel!
Jan V W
Geweldige avond. De opbouw van de liederen was geweldig mooi, maar zeker om in de rust van het laatste lied de avond af te sluiten God alle eer, en Sela bedankt.
Lindsey
Heel erg mooi! Ontzettend mooie samenzang ook! En de echo van het zingen in de kerk was ook heel mooi! Alleen maar echt prachtig!!

Info

God van leven, eeuwig leven,
in de nood bent U nabij.
Jezus, leven van mijn leven,
mijn verlosser leeft in mij.

Het feest van Pasen is voor Sela een hoogtepunt in het jaar. Niets is mooier dan met elkaar bewust stilstaan bij de opstanding van de Zoon van God. Samen gedenken, samen verwonderen bij het lege graf en het samen uitzingen van vreugde bij het nieuwe leven in Jezus Christus.

Ook dit jaar vieren we de paasconcerten zoals vaste bezoekers dit gewend zijn met mooie, bekende (paas)liederen, een minuut stilte en nieuwe Sela-liederen van het album God van leven. Sela wordt tijdens de concerten bijgestaan door violisten, hoornblazers en extra zangers.

Voor wie Sela niet kent, Sela schrijft nieuwe liederen voor de kerk. Tijdens de concerten van Sela worden deze liederen gezongen en enthousiaste muzikanten nemen deze ervaring vaak mee naar hun eigen gemeente. Gratis bladmuziek is voor iedereen verkrijgbaar via www.sela.nl/liederen. Het is mogelijk om Vriend van Sela te worden en deze missie te steunen.