Kleine concerten tot 30 bezoekers zijn weer mogelijk. Alle activiteiten worden conform de richtlijnen van het RIVM uitgevoerd.

Pasen met Sela - God van leven

Rotterdam, Grote of Sint-Laurenskerk, zaterdag 10 maart 2018, 20:00 - 22:30 uur

Reacties van bezoekers

Toos Voorberg
Het was prachtig geweldig Frans jij nam iedereenmee opsleeptouw en en de twee zangeressen ge weldig die moet jebehouden die zingen echt met uitstraling en de eerste keer zonder Kinga enook de anderen muzikanten zangeressen super maar ook ontroerend ,emotie veel dank tot de volgende keer
Truus
Fijn en mooi concert met Liefde gezongen en gebracht
Kirstie
Het was een geweldig concert. We hebben genoten!
Ben
Zuiver, puur. Fantastisch!
Yvonne
Echt een geweldig concert en heel inspirerend! Echt heel ontroerend, hoe de doventolken het concert over brachten aan de mensen die doof of slechthorend zijn. We zaten er tussenin en ze hebben volgens mij echt genoten!
Kees V.d. Heiden
Inspirerend en opbouwend. Samen met vrouw en dochters een geweldige avond meegemaakt.
Rolien
Hartverwarmend
Alice
Een prachtige avond! Goed om het paasfeest zo intens te beleven. We missen Kinga... maar Joanne en Laura kunnen ook prachtig zingen. Henk en Alice.
Esther
Het was weer genieten!
André
Dank lieve mensen van Sela. De eerste keer voor ons zonder Kinga, maar wat geven Joanne en Laura weer een geweldig mooie andere klank aan het geheel! Frans, je bent de gangmaker! Maar nergens wordt het tè. Alles is een heenwijzing naar het werk van onze Zaligmaker. Soli Deo Gloria.
Wilma
Het was prachtig en ontroerend, Jezus mijn Verlosser leeft!
Ineke
Adembenemend gekeken (als horende) naar de gebarentolken. Een extra beleving naast jullie mooie optreden op een prachtlocatie! Hij leeft.
Paul
Voor ons de eerste keer Sela live. We kenden de muziek van cd en uit de kerkdiensten waar we die liederen zingen maar zo, als concert, met vele honderden gelovigen nog veel mooier.
Anja
Prachtige avond was het , leuk dat je het publiek er bij betrekt Frans!
Cees En Anke
Fantastisch om mee te maken: luisteren en zingen, lofprijzen en aanbidden: JEZUS
Tineke
Was weer een prachtig concert! Mooi om zo weer met elkaar tot eer van God te mogen zingen. Wat ik eigenlijk ook wel bijzonder vond om te zien hoe beide doventolken zo mooi bijna al dansend alles vertolkten. ( zelfs achterin de kerk ving ik daar nog een glimp van op. )
Hilde
Prachtig concert! Jezus leeft en geeft vrede in ons hart. @Frans: mooi de aandacht die je geeft aan de kinderen! Je zoekt ze op!
Dik En Corine
Het was een geweldig concert!! Wat hebben jullie zangers, zangeressen en muziekanten een talenten gekregen van de Heer. En wat is het een Feest om zo met elkaar God dankbaar te loven en te prijzen!! God dank!
André
Erg mooi, zoals gewoonlijk...
Karola
Super prachtig concert! Tot eer van onze Heer!

Info

God van leven, eeuwig leven,
in de nood bent U nabij.
Jezus, leven van mijn leven,
mijn verlosser leeft in mij.

Het feest van Pasen is voor Sela een hoogtepunt in het jaar. Niets is mooier dan met elkaar bewust stilstaan bij de opstanding van de Zoon van God. Samen gedenken, samen verwonderen bij het lege graf en het samen uitzingen van vreugde bij het nieuwe leven in Jezus Christus.

Ook dit jaar vieren we de paasconcerten zoals vaste bezoekers dit gewend zijn met mooie, bekende (paas)liederen, een minuut stilte en nieuwe Sela-liederen van het album God van leven. Sela wordt tijdens de concerten bijgestaan door violisten, hoornblazers en extra zangers.

Voor wie Sela niet kent, Sela schrijft nieuwe liederen voor de kerk. Tijdens de concerten van Sela worden deze liederen gezongen en enthousiaste muzikanten nemen deze ervaring vaak mee naar hun eigen gemeente. Gratis bladmuziek is voor iedereen verkrijgbaar via www.sela.nl/liederen. Het is mogelijk om Vriend van Sela te worden en deze missie te steunen.