Trinity: Kerststallen tour 2018

Woerden, Manege PSV Tournoyruiters, donderdag 13 december 2018, 20:00 - 22:00 uur

Reacties van bezoekers

Ria
Ik heb genoten van de muziek, de band, het koor en de gezellige sfeer!
Marleen
Het was weer genieten. Leuke afwisselingen t.o.v. vorig jaar. Hierbij denkend aan het koortje en de twee zeer bijzondere bomen. De teksten zijn voor mij niet heel erg bekend, wel de melodie. Ik mis wel een beeldscherm met de liederen, zodat je wat beter mee kan zingen. Het was een top-avond.
Afike
Fantastisch om zo op deze manier kerst (de geboorte van Jezus) te vieren! Dankjewel jongens voor het delen van jullie vreugdevolle muziek!
Karin
Wow! Wat een talenten hebben deze gasten gekregen. Ere zij God!!!
Harmi
Fantastische originele manier om kerst te vieren met de hele familie. Muzikaal dynamisch, origineel, energiek en een eerbetoon aan Jezus! Volgend jaar zijn wij er weer met minimaal 11 personen :-)
Greetje
Wat een top avond. Super goede muziek, leuke band. Gezellige sfeer.
N. Heuvelman
We hebben geweldig genoten!! Mooie mix van supergave muziek en ook Kerstgevoel en verbinding. TOP!!
Hans
Schitterend feest zoals alleen Trinity dat kan! 1 suggestie: Kerstverhaal had wat korter gemogen :)
Barry
Was een super gave avond. Sfeervol en gezellig. Wat een energie straalt ervan uit. Artiesten zijn het. Kerstverhaal is leuk maar een beetje lang. Bedankt voor de mooie avond! En stamppotten buffet was erg leuk!
Marije & Hanna
Opnieuw een feestje om te zijn! Een nieuwe traditie is met deze tour voor ons geboren.
Mattie
Wat een gezellige, enthousiaste sfeer! Fijn begin van Kerst.
Marike
Te gek! Zo genoten! Raad iedereen aan om te gaan.
Aris
Dit is echt feest: super enthousiaste Trinity band en zoveel mensen die nog weten wat kerst is. Dank aan God, Hem alle eer!
Helene
Het was een geweldige leuke, gezellige avond met heeeeeel veel muziek in een ongedwongen, ontspannen sfeer. Zelfs nog leuker dan vorig jaar :)
Dorlinde
Geweldige avond gehad! Wat een feest!
Elizabeth
Superheerlijk om zo kerst te mogen vieren. Voor oud en jong! Wij waren er met onze tienerdochers en we hebben er allemaal van genoten! De sfeer erom heen was ook leuk! Enige opbouwende kritiek: We hadden eten geboekt maar dat was zo goed als koud. Dat vonden we wel jammer.
Hans
Prachtige, sfeervolle avond!! Genoten.

Info

Trinity's kerststallentour zit helemaal in het DNA van de band: Een echt feest in festivalsfeer vol gezelligheid en blije gezichten, verbondenheid met elkaar, meezingen tot je hees bent en swingen met een dikke jas aan: En dat allemaal in een echte winterse stal!

Met de voeten in het zand en het hoofd in de wolken. Genieten van hoe je met z’n allen een manegebak kunt omtoveren in een plek waar hemel en aarde elkaar raken. Net als toen lang geleden in die stal in Bethlehem gebeurde. Kom je warmen aan het verhaal van Gods meesterwerk van liefde voor ons.

Een greep uit de reacties op de Kerststallen tour 2017:

Het was te gek, sfeervol, een feestje en echt kerst. Geraakt door de blijheid en positiviteit die de jongens altijd weer weten over te brengen. - Danny

Super om bij de kerststallentour geweest te zijn! Leukste avondje uit sinds tijden. Volgend jaar weer. - Jeanette en Hanna

Genoten van de sfeervolle manege, de goed verzorgde hapjes en drankjes, de aanstekelijke muziek: lekker meezingen, springen en dansen! - Hilde

NIEUW: Stamppotten-buffet vooraf
Dit jaar wil Trinity de feestvreugde graag vergroten. Je kan daarom voor het concert al mee komen eten met de band en crew in de stal die omgetoverd wordt tot kerstfestival. Er zal een heerlijk stamppotten buffet zijn (keuze uit 2 stamppotten en vega-optie, incl. kannen met water), lekkere drankjes aan de bar terwijl je ons kerstkoor al hoort zingen. Je kunt voor dit feestmaal reserveren, samen met je entreekaartje.