Coronamaatregelen:
Tot tenminste dinsdag 25 januari zijn helaas geen concerten en theatervoorstellingen mogelijk. Livestreams gaan wel door.

Kinga Ban: Wat fluistert vandaag?

Houten, Het Kruispunt, donderdag 15 maart 2018, 20:00 - 22:30 uur

Reacties van bezoekers [2.0]

Merel
Leuke reactie 2
Roos
Leuke reactie
Freek
Geweldig concert!

Reacties van bezoekers

Henriëtte En Stéphanie
Ontzettend mooi, wat een prachtige stem! Zo bijzonder hoe je met je ziekte omgaat en God daarin betrekt. Echt heel erg genoten!
Margreet
Ontroerend mooi en echt Kinga. Niet alleen de liedjes, maar ook wat ze tussendoor zei. Zo persoonlijk, zo echt, het raakte mijn hart. Dank je, Kinga!
Wendy En Irene Bouws
Prachtige vrouw, ontroerend mooie avond! Al 25 jaar de meest bijzondere stem die ik ken. Lieve Kinga, wat ben je prachtig! Liefs!
Janny
Indrukwekkend, ontroerend mooi!
Folkedina
Het was een prachtige avond, kwetsbaar en ontroerend en echt!
Roos
Een avond om stil te staan bij het heden VANDAAG. Alleen vandaag kan God bij je komen. Vervult van Hem naar huis mogen gaan. Dank lieve Kinga.
Arjan
Indrukwekkend!
Henk
Wat een prachtig concert! De liedjes zijn echt doorleefd en dat merk je. Mooie sfeer. Compliment ook voor de geluidsman. Geweldig Kinga dat je ondanks alles zo vertrouwt op je Heer.
Anneke
Ik heb je wijze woorden ter harte genomen: dankbaar zijn voor elke dag! En jouw liefde voor Jezus doet mij ook meer naar Hem verlangen en uitkijken. Dank je!
Ida
Mijn kleindochter en ik hebben genoten, wat een stem en vertrouwen op God.
Jos En Yvonne
Kinga wat straal je een vrede uit de vrede van onze herre Jezus we wensen jou en je geliefde nog meer SHALOM en ZEGEN toe liefs Yvonne en jos
Karin En Greetje
Het was heel mooi en indrukwekkend. Kinga, je bent een prachtige vrouw! We hebben van je genoten en het lukte om alles los te laten. Bedankt!
Ineke
We hebben genoten Emotioneel en zo mooi, prachtig begeleid Wat is Kinga sterk Bedankt!
Klaas En Lia.
We hebben genoten. Ontroerend, pakkend, emotioneel hartverwarmend en realistisch. Wat een krachttour. Bovenal sprekend van Gods liefde voor en van Hem. Sterkte voor de volgende optredens. DANK JE WEL.
'de' Moeder
Ondanks de verdrietige situatie; blij en dankbaar. Een bijzondere combi: een kwetsbare vakvrouw. En nav het lied ' dag mama': een kind kan blijkbaar de moeder als ' te veel' ervaren. Dit geldt niet voor de moeder. Een moeder heeft nooit teveel van haar kind.
Corina En Ina
Dankjewel lieve Kinga dat je zo kwetsbaar en open bent! Mijn vriendin en ik zijn wederom geraakt door je teksten en wat je persoonlijk met ons wilde delen. Je bent zo puur! Sterkte in alles!
Hanneke
Je kunt veel niet meer, maar je kunt nog steeds prachtig zingen. Daar heb ik van genoten. Voor mij waren de liederen confronterend en bemoedigend.
Tienke
Ontroerend, bemoedigend, kwetsbaar, vertrouwen op God...echt Kinga. Bedankt.
Remco Van Der Priem
Hoi Kinga, bedankt voor de mooie avond in jouw eigen woonplaats Houten. Mooi programma en liederen, indrukwekkend,emotioneel. We waren diep geraakt, Groeten Remco en dochter Jasmijn

Info

Kinga heeft een stem gekregen waarmee ze iets moois mag doen. En dat is wat ze wil doen: zingen en delen vanuit haar hart! In de afgelopen jaren heeft Kinga ontzettend veel geleerd en ontvangen van de mensen om haar heen. Leven vanuit geloof, de liefde van haar dierbaren, de vreugde van de mensen die haar liederen beluisteren. Tijdens dit concert wil Kinga deze ervaringen delen met jou.

Ze neemt je mee langs de liedjes die haar dierbaar zijn. Het is een programma met bekende liederen die Kinga op het lijf zijn geschreven. Naast bekend werk word je ook verrast met liedjes van haar nieuwe album 'Vandaag', dat op 15 maart verscheen. Op 'Vandaag' zingt Kinga persoonlijke liedjes, klein uitgevoerd, over lijden, moederliefde, hoop en een wereld die kleiner wordt.

Het programma kent geen pauze, en duurt ongeveer 75 minuten.