Kinga Ban: Wat fluistert vandaag?

Ede, De Wissel, zaterdag 17 maart 2018, 20:00 - 22:30 uur

Reacties van bezoekers

Annemarije
Prachtige persoonlijkheid, luister graag naar haar, wat een stem daar raakt ze je mee. Hele mooie, fijne en soms emotionele avond gehad.
Tina
Wat zal God van jou genoten hebben???? Je bent zo puur en je kunt het zo klein brengen. Het ontroerd mij nu weer??
Anita
Prachtig, kwetsbaar en puur! Een groot voorbeeld hoe Jezus werkt in jouw leven Kinga. Bedankt dat je dit nog steeds met iedereen wil delen. Enorm bemoedigend!
Connie
Indrukwekkende avond gehad. Wauw Kinga wat ben jij een sterke vrouw. Bijzonder hoe de avond met mooie liederen en gesproken woorden een geheel vormden. We waren echt ontroerd en hebben er lang over na gepraat.
Valesca
Prachtig!!!! Kwetsbaar en zo puur Emotioneel omdat het eigen thema’s raakt....
Henriëtte
Prachtig, mooi, indrukwekkend.....
Yvonne
Zo mooi. De setting was ook mooi, intiem. Ik heb van je genoten en dank God dat hij je zoveel talent heeft gegeven. Dank dat ik dit mee mocht msken
Willemieke
Heel indrukwekkend en puur! Geweldig dat ze de kracht nog krijgt om met haar prachtige stem God groot te maken en mensen te bemoedigen.
Elziene
Heel erg puur, en oprecht, je merkt dat Gods Geest door je heen werkt en spreekt. Ik heb ontzettend genoten en ben enorm geraakt door je puurheid en je echtzijn. Denk aan jezelf en ontvang maar veel van Zijn Grootheid.
Ineke
Prachtige avond ik heb er van genoten
Narda
Prachtige avond! Sterke vrouw met vertrouwen op God.
Betty Van Braak
Prachtiger dan ooit. De liefde van Jezus houdt maar niet op... God's zegen voor Kinga en haar familie!
Marielle
Mooi, Warm, indrukwekkend.. Dag, Mama was ook echt prachtig..
Susan
Heel bijzonder prachtig. Inspirerend en kracht gevend.
Arianne
Wat een bijzondere emotionele avond. Wat ben jij een krachtige mooie vrouw, King. Die met veel liefde Gods boodschap zingend overbrengt.
Hans
Een mooie avond! Kinga wat heb je toch een mooie stem gekregen, en wat kan je die toch goed gebruiken! Daarnaast ook mooie teksten, inhoud en getuigenissen. Het was goed om er te zijn, ook al zaten er moeilijke momenten in. Ik moet dan denken aan wat ik zelf meegemaakt heb. Kinga ik kan jou en je gezin en allen die om je heen staan alleen maar zeggen: blijf dicht bij God, blijf daar je steun zoeken! Dat is zo waardevol!
Franne
Genoten van dit mooie en indrukwekkende concert. Prachtige muziek, zang en verhalen. Kwetsbaar, puur en emotioneel. Met een lach en een traan geluisterd.
Marieke
Mooi, kwetsbaar, ontroerend en bemoedigend.
Monique
Mooie bijzondere avond Kwetsbaar puur en zo in het nu Het raakt je hart Heerlijk dat we mee mochten doen Alles van mij????love it
Simone
Ongelovelijk wat een bijzondere avond ! Dank je wel Kinga

Info

Kinga heeft een stem gekregen waarmee ze iets moois mag doen. En dat is wat ze wil doen: zingen en delen vanuit haar hart! In de afgelopen jaren heeft Kinga ontzettend veel geleerd en ontvangen van de mensen om haar heen. Leven vanuit geloof, de liefde van haar dierbaren, de vreugde van de mensen die haar liederen beluisteren. Tijdens dit concert wil Kinga deze ervaringen delen met jou.

Ze neemt je mee langs de liedjes die haar dierbaar zijn. Het is een programma met bekende liederen die Kinga op het lijf zijn geschreven. Naast bekend werk word je ook verrast met liedjes van haar nieuwe album 'Vandaag', dat op 15 maart verscheen. Op 'Vandaag' zingt Kinga persoonlijke liedjes, klein uitgevoerd, over lijden, moederliefde, hoop en een wereld die kleiner wordt.

Het programma kent geen pauze, en duurt ongeveer 75 minuten.