Kinga Ban: Wat fluistert vandaag?

Ede, De Wissel, zaterdag 17 maart 2018, 20:00 - 22:30 uur

Reacties van bezoekers

Henriëtte
Prachtig, mooi, indrukwekkend.....
Geke
Prachtig! Fijn dat je dit nog wilt en kunt doen Kinga! Je hebt zo'n mooie stem en je straalt kwetsbaarheid en kracht uit. Voor mij heel bemoedigend. Ik vind het bewonderenswaardig hoe je met je ziek zijn omgaat. Dank je wel dat je dit met ons wilde delen. Ik wens je God's zegen en kracht toe en hoop dat je nog heel lang kunt blijven zingen.
Yvonne
Zo mooi. De setting was ook mooi, intiem. Ik heb van je genoten en dank God dat hij je zoveel talent heeft gegeven. Dank dat ik dit mee mocht msken
Jolanda
Wat was het ontroerend en mooi, wat kom je dichtbij, Kinga met je woorden en liedjes en wat schittert Zijn liefde door alles heen.
Oma Van Winsum
Ademloos hebben mijn kleindochter (13) en kleinzoon (11) naar je buitengewone en prachtige optreden geluisterd. Oma van Winsum
Tina
Wat zal God van jou genoten hebben???? Je bent zo puur en je kunt het zo klein brengen. Het ontroerd mij nu weer??
Jeannette Plaizier
Het was prachtig!
Elziene
Heel erg puur, en oprecht, je merkt dat Gods Geest door je heen werkt en spreekt. Ik heb ontzettend genoten en ben enorm geraakt door je puurheid en je echtzijn. Denk aan jezelf en ontvang maar veel van Zijn Grootheid.
Ronald
Je al bijna 10 jaar volgend.... zoals altijd gevoelig, prachtig gezongen, is niet in woorden uit te drukken, misschien het meest ontroerende optreden ooit, kijk naar Jezus!
Monique
Mooie bijzondere avond Kwetsbaar puur en zo in het nu Het raakt je hart Heerlijk dat we mee mochten doen Alles van mij????love it
Anita
Prachtig, kwetsbaar en puur! Een groot voorbeeld hoe Jezus werkt in jouw leven Kinga. Bedankt dat je dit nog steeds met iedereen wil delen. Enorm bemoedigend!
Betty Van Braak
Prachtiger dan ooit. De liefde van Jezus houdt maar niet op... God's zegen voor Kinga en haar familie!
Ineke
Prachtige avond ik heb er van genoten
Valesca
Prachtig!!!! Kwetsbaar en zo puur Emotioneel omdat het eigen thema’s raakt....
Hanneke
Een avond met een lach en een traan. Indrukwekkend, de kwetsbaarheid van Kinga en de prachtige, persoonlijke liederen die ze zong!
Narda
Prachtige avond! Sterke vrouw met vertrouwen op God.
Annemarije
Prachtige persoonlijkheid, luister graag naar haar, wat een stem daar raakt ze je mee. Hele mooie, fijne en soms emotionele avond gehad.
Simone
Ongelovelijk wat een bijzondere avond ! Dank je wel Kinga
Willemieke
Heel indrukwekkend en puur! Geweldig dat ze de kracht nog krijgt om met haar prachtige stem God groot te maken en mensen te bemoedigen.
Marieke
Mooi, kwetsbaar, ontroerend en bemoedigend.

Info

Kinga heeft een stem gekregen waarmee ze iets moois mag doen. En dat is wat ze wil doen: zingen en delen vanuit haar hart! In de afgelopen jaren heeft Kinga ontzettend veel geleerd en ontvangen van de mensen om haar heen. Leven vanuit geloof, de liefde van haar dierbaren, de vreugde van de mensen die haar liederen beluisteren. Tijdens dit concert wil Kinga deze ervaringen delen met jou.

Ze neemt je mee langs de liedjes die haar dierbaar zijn. Het is een programma met bekende liederen die Kinga op het lijf zijn geschreven. Naast bekend werk word je ook verrast met liedjes van haar nieuwe album 'Vandaag', dat op 15 maart verscheen. Op 'Vandaag' zingt Kinga persoonlijke liedjes, klein uitgevoerd, over lijden, moederliefde, hoop en een wereld die kleiner wordt.

Het programma kent geen pauze, en duurt ongeveer 75 minuten.