Kinga Ban: Wat fluistert vandaag?

Goes, Ontmoetingskerk, zaterdag 16 juni 2018, 20:00 - 22:30 uur

Dit event is voorbij. Kijk in de agenda van Kinga Bán voor nieuwe data.

Reacties van bezoekers

Dieneke
Kinga is een mooi mens, met een prachtige stem Bijzonder en indrukwekkend Sterk en bemoedigend, om van te leren, dank je wel Kinga voor je openheid, kwetsbaarheid en tevens je kracht. Ik had het niet willen missen.
Anneleen
Mooi, indrukwekkend, zo zuiver gezongen! Het straalde ervan af dat jullie er zelf ook erg van genoten en dat maakt het nog mooier en puur! Dankjewel voor deze avond!
Rianca
Wat een prachtige avond, waarin Kinga straalt en ons meeneemt door haar leven, en ons laat zien dat vandaag de dag is om te leven. Kinga wat ben je een pracht vrouw, ik wens jou Gods zegen.
Monica
Kinga ik heb met veel bewondering van je genoten. Wat ben je een prachtige, krachtige en dappere vrouw vol liefde. Prachtig om te zien hoe God door jou heen werkt en hoe jij dit doorgeeft aan anderen. Ik bid om kracht en sterkte voor jou en je gezin.
Jan
Schitterende avond beleefd .Hoe Kinga ons meeneemt in haar leven .ziekte en verwerking doormiddel van muziek en zingen .Door het eenvoudig te benoemen opent ze deuren doe anders gesloten bleven .sterkte en waar mogelijk beterschap. Allen bedankt voor de medewerking en dankbaar dat ik aanwezig mocht zijn .wat een bemoediging
Essy
We hebben genoten van deze avond! Prachtige muziek. We bewonderen je kracht en overgave Kinga! God’s zegen , we bidden voor jou en je gezin.
Dinie
Bijzonder waardevol bemoedigend kracht zomaar een paar woorden die mijn gevoel omschrijven Kinga ik wens je samen met je gezin, familie en vrienden van harte Gods nabijheid toe
Christine
Het was een geweldige avond! Topmusici, geen steek laten vallen, Jeroen! ???? Dank!
Christel
Bijzonder mooi concert. Erg van genoten.
Andries
Geweldig concert. Kinga heeft de stem van een engel. Niemand kan de boodschap zo vertolken als zij.
Corrie Castel
Wat een indrukwekkend optreden van Kinga, om onder haar omstandigheden dit te kunnen zingen Kinga wat heb je een geweldige gave van onze Heer gekregen en daar mogen wij van meegenieten. Gods zegen voor jou en je gezin. De 2 muziekanten zijn ook geweldig.
Rebekka
Weer een gezegende avond...zomaar een avond. Genoten van Vandaag...wat wil God Dit toch zegenen. Na Hem, dank ik Kinga en haar muziek begeleiders hiervoor. Vandaag ben ik vrij in Hem...en morgen ook.
Wilma Koppejan.
Mooie avond, prachtige muziek. Teksten die je raken. Een eerlijk verhaal. Fijn om erbij te zijn.
Heleen
Heb erg genoten, muziek met veel inhoud, troost en bemoediging!

Info

Kinga heeft een stem gekregen waarmee ze iets moois mag doen. En dat is wat ze wil doen: zingen en delen vanuit haar hart! In de afgelopen jaren heeft Kinga ontzettend veel geleerd en ontvangen van de mensen om haar heen. Leven vanuit geloof, de liefde van haar dierbaren, de vreugde van de mensen die haar liederen beluisteren. Tijdens dit concert wil Kinga deze ervaringen delen met jou.

Ze neemt je mee langs de liedjes die haar dierbaar zijn. Het is een programma met bekende liederen die Kinga op het lijf zijn geschreven. Naast bekend werk word je ook verrast met liedjes van haar nieuwe album 'Vandaag', dat op 15 maart verscheen. Op 'Vandaag' zingt Kinga persoonlijke liedjes, klein uitgevoerd, over lijden, moederliefde, hoop en een wereld die kleiner wordt.

Het programma kent geen pauze, en duurt ongeveer 75 minuten.