Trinity: Kerststallen tour 2018

Putten, Hippisch Verband, vrijdag 21 december 2018, 20:00 - 22:00 uur

Reacties van bezoekers

Marlies
Fantastisch! Wat voelde we ons gezegend! Succes met de toer en Gods zegen.
Bertina
Wat een muzikaal feest!! Genoten, voor het eerst met onze kinderen!! Een nieuwe kersttraditie
Erik, Conny En Rick
Het was weer een heerlijke avond. We hebben genoten! Lieve allemaal, dank daarvoor. Lieve groet van ons!
Regina
Oh jongens, wat een feest...! Ik heb genoten: van de unieke mix van melige kerst-singalongs die je al weken probeert te ontwijken, oude beproefde gospels die je nooit teveel kan horen en prachtige ballads die je stilzetten over het wonder van Immanuel - God met ons. Voeg daar aan toe een sfeervolle locatie, zingende kerstbomen, een kerstverhaal met interactieve medewerking van het publiek, prima eten en drinken en een onwaarschijnlijk enthousiasme van de mannen op het podium en je hebt alle ingrediënten voor een feest. En de kou? Die werd vrolijk weggedanst... Bedankt Trinity; mijn kerst kan niet meer stuk!
Sylvia Bergsma
Starten met een heerlijk stampottenbuffet en ontmoeting. Daarna super genoten van het concert, de liederen, sfeer, het verhaal en de aankleding. Alles met elkaar bracht ons het ultieme kerstgevoel en heel veel plezier en warmte. Het was de 130 km reizen meer dan waard. Bedankt mannen, Gezegende Kerstdagen!
Saskia
Het was weer geweldig zoals altijd. En die banjo en Henk Doest erbij, super! En dan de outfit van Niek en Bert, super.
Tanja
In 1 woord:Genoten!
Barda
Geweldig leuk concert weer!! Jammer dat je niet kon pinnen bij de consumpties, maar verder alles dik in orde !!
Linda
In 1 woord: fantastisch!! We waren met twee kinderen rond de 10 jaar, ook zij vonden het geweldig! Wat een mooi feestje! Top muziek, goed geregeld en prima eten! Wij zijn er volgend jaar weer bij!
Kim
Genoten!!
Annelies Zandstra
Geweldig! Wat een feest! We komen volgend jaar zeker weer.
Janny
Fantastische, wat een feest!
Gillian
Wederom geweldig!!!! Wat een sfeerbrengersuper! !! Jongens bedankt G.B.U
Els
Het was een superavond.Wat een feest en lofprijzing! Trinity thanks????Zegen !
Jan
Goede ontvangst een goed verzorgde avond
Ina
Ina ik heb genoten wat een energie en afwisseling alles mooi versiert leuke standjes goed van eten en drinken en zelfs kunnen zitten met eten heel goed!
H. Prophitius
Manage in Putten. Het concert was meer dan geweldig. Boodschap was duidelijk en helder. Lage drempel ontspannen sfeer. Dat heeft het voor mij gedaan. Gaaf om bij te zijn.
Jennie
Het was echt een feest, wat een toppers! Bedankt!
Maurits
Superband! Banjo gitarist is brillant!
Eran
Het was echt geweldig. Ook goed georganiseerd.

Info

Trinity's kerststallentour zit helemaal in het DNA van de band: Een echt feest in festivalsfeer vol gezelligheid en blije gezichten, verbondenheid met elkaar, meezingen tot je hees bent en swingen met een dikke jas aan: En dat allemaal in een echte winterse stal!

Met de voeten in het zand en het hoofd in de wolken. Genieten van hoe je met z’n allen een manegebak kunt omtoveren in een plek waar hemel en aarde elkaar raken. Net als toen lang geleden in die stal in Bethlehem gebeurde. Kom je warmen aan het verhaal van Gods meesterwerk van liefde voor ons.

Een greep uit de reacties op de Kerststallen tour 2017:

Het was te gek, sfeervol, een feestje en echt kerst. Geraakt door de blijheid en positiviteit die de jongens altijd weer weten over te brengen. - Danny

Super om bij de kerststallentour geweest te zijn! Leukste avondje uit sinds tijden. Volgend jaar weer. - Jeanette en Hanna

Genoten van de sfeervolle manege, de goed verzorgde hapjes en drankjes, de aanstekelijke muziek: lekker meezingen, springen en dansen! - Hilde

NIEUW: Stamppotten-buffet vooraf
Dit jaar wil Trinity de feestvreugde graag vergroten. Je kan daarom voor het concert al mee komen eten met de band en crew in de stal die omgetoverd wordt tot kerstfestival. Er zal een heerlijk stamppotten buffet zijn (keuze uit 2 stamppotten en vega-optie, incl. kannen met water), lekkere drankjes aan de bar terwijl je ons kerstkoor al hoort zingen. Je kunt voor dit feestmaal reserveren, samen met je entreekaartje.

The Passion in Concert

Tijdens het paasweekend bezingen bekende artiesten in Rotterdam (Ahoy) het paasverhaal met de mooiste en meest geliefde Nederlandstalige popnummers.

www.thepassioninconcert.nl