Trinity: Kerststallen tour 2018

Putten, Hippisch Verband, vrijdag 21 december 2018, 20:00 - 22:00 uur

Reacties van bezoekers

Barda
Geweldig leuk concert weer!! Jammer dat je niet kon pinnen bij de consumpties, maar verder alles dik in orde !!
Gijs Van Den Brink
De muzikanten van Trinity zijn toppers. Ze weten wat ze zingen en brengen het met passie en overtuiging! Enorm genoten in Putten.
Gillian
Wederom geweldig!!!! Wat een sfeerbrengersuper! !! Jongens bedankt G.B.U
Herman Boonstra
Ik heb genoten. Ik heb Trinity 1 keer eerder gezien en dat was een jaar of 5 geleden. Ze zijn duidelijk gegroeid en dat klinkt en voelt goed.
Hans, Tabitha, Boaz & Ezra
Wat een tof feest! We vieren de geboorte van onze Heer met een knalfeest! Het 1e concert van onze kinderen en wat hebben we al gezin genoten! Zijn grootheid mogen zien en horen door de muziek heen en genieten van verbondenheid!
Kim
Genoten!!
Dorien Koetsier
Voor het eerst Trinity gezien en gehoord.. ik vond het geweldig! Muzikaal, energiek en positieve muziek.. ! Heeft ons goed gedaan!
Linda
In 1 woord: fantastisch!! We waren met twee kinderen rond de 10 jaar, ook zij vonden het geweldig! Wat een mooi feestje! Top muziek, goed geregeld en prima eten! Wij zijn er volgend jaar weer bij!
Sylvia Bergsma
Starten met een heerlijk stampottenbuffet en ontmoeting. Daarna super genoten van het concert, de liederen, sfeer, het verhaal en de aankleding. Alles met elkaar bracht ons het ultieme kerstgevoel en heel veel plezier en warmte. Het was de 130 km reizen meer dan waard. Bedankt mannen, Gezegende Kerstdagen!
Christa
Geweldig! Genoten! SUPER!
Tanja
In 1 woord:Genoten!
Maurits
Superband! Banjo gitarist is brillant!
Nathanja
Super. Echt een feest. Genoten van de muziek. Blij met rolstoel plaats voor mijn zoon.
Ina
Ina ik heb genoten wat een energie en afwisseling alles mooi versiert leuke standjes goed van eten en drinken en zelfs kunnen zitten met eten heel goed!
Jennie
Het was echt een feest, wat een toppers! Bedankt!
Bertina
Wat een muzikaal feest!! Genoten, voor het eerst met onze kinderen!! Een nieuwe kersttraditie
Eran
Het was echt geweldig. Ook goed georganiseerd.
Regina
Oh jongens, wat een feest...! Ik heb genoten: van de unieke mix van melige kerst-singalongs die je al weken probeert te ontwijken, oude beproefde gospels die je nooit teveel kan horen en prachtige ballads die je stilzetten over het wonder van Immanuel - God met ons. Voeg daar aan toe een sfeervolle locatie, zingende kerstbomen, een kerstverhaal met interactieve medewerking van het publiek, prima eten en drinken en een onwaarschijnlijk enthousiasme van de mannen op het podium en je hebt alle ingrediënten voor een feest. En de kou? Die werd vrolijk weggedanst... Bedankt Trinity; mijn kerst kan niet meer stuk!
Els
Het was een superavond.Wat een feest en lofprijzing! Trinity thanks????Zegen !
Marlies
Fantastisch! Wat voelde we ons gezegend! Succes met de toer en Gods zegen.

Info

Trinity's kerststallentour zit helemaal in het DNA van de band: Een echt feest in festivalsfeer vol gezelligheid en blije gezichten, verbondenheid met elkaar, meezingen tot je hees bent en swingen met een dikke jas aan: En dat allemaal in een echte winterse stal!

Met de voeten in het zand en het hoofd in de wolken. Genieten van hoe je met z’n allen een manegebak kunt omtoveren in een plek waar hemel en aarde elkaar raken. Net als toen lang geleden in die stal in Bethlehem gebeurde. Kom je warmen aan het verhaal van Gods meesterwerk van liefde voor ons.

Een greep uit de reacties op de Kerststallen tour 2017:

Het was te gek, sfeervol, een feestje en echt kerst. Geraakt door de blijheid en positiviteit die de jongens altijd weer weten over te brengen. - Danny

Super om bij de kerststallentour geweest te zijn! Leukste avondje uit sinds tijden. Volgend jaar weer. - Jeanette en Hanna

Genoten van de sfeervolle manege, de goed verzorgde hapjes en drankjes, de aanstekelijke muziek: lekker meezingen, springen en dansen! - Hilde

NIEUW: Stamppotten-buffet vooraf
Dit jaar wil Trinity de feestvreugde graag vergroten. Je kan daarom voor het concert al mee komen eten met de band en crew in de stal die omgetoverd wordt tot kerstfestival. Er zal een heerlijk stamppotten buffet zijn (keuze uit 2 stamppotten en vega-optie, incl. kannen met water), lekkere drankjes aan de bar terwijl je ons kerstkoor al hoort zingen. Je kunt voor dit feestmaal reserveren, samen met je entreekaartje.