Kinga Bán: U weet het toch?

Veenendaal, Bethelkerk, zaterdag 30 maart 2019, 20:00 - 21:30 uur

Reacties van bezoekers

Miranda
Onwijs mooi.. mooie raake liederen en woorden die Kinga gesproken heeft. Geweldig Kinga.. diep respect voor jou!!!
Geert
Zeer indrukwekkend.
Jantine
Ontdaan van alle vernis van het leven ging dit concert over dat wat er echt toe doet! Je kracht en kwetsbaarheid waren lett. voelbaar met woorden die mijn hart diep raakten. Wat fijn dat ik daar deelgenoot van mocht zijn. Ik hoop dit weer door te kunnen geven aan de mensen om me heen.
Irene
Prachtig en indrukwekkend concert!!! We waren ontroerd door de mooie teksten en de manier waarop Kinga dit weet over te brengen. Bedankt voor alles!
Lies
Dankjewel Kinga, voor wie je bent en voor wat je doorgeeft! Zo gaaf hoe God je gebruikt, ook nu je zo ziek bent, om Zijn Licht, rust en Liefde door te geven..???????? Gaaf dat je van zo grote betekenis kan zijn en dat je boodschap ook is dat wij dat ook door mogen geven..❤️
Petra
Genoten van de liederen , mooie muziek, je mooie heldere stem Kinga. Prachtige avond gehad, dank!
Gonda
Wat een mooie sterke vrouw wat kan ze zingen erg genoten dikke knuffels en vele zegeningen voor kinga ban en haar jongens die zo erg lief voor haar zijn
Maikel
Kinga en haar bandleden hebben me echt meegenomen in een intieme reis via het handelen, wandelen en denken van Petrus naar prachtige persoonlijke gedachten en getuigenissen van Kinga, waar de trouw en liefde van Jezus steeds weer hoorbaar, zichtbaar en voelbaar was! Dit concert met zoveel meer dan muziek en zang heeft mij ongelofelijk geïnspireerd!
Hedie
Prachtig, indrukwekkend, emotioneel. We hebben genoten van een mooie avond.
Anneke
Geweldig mooi en ontroerend. Zo kwetsbaar maar een sterke vrouw in het geloof. Een voorbeeld voor anderen. Van de eerste tot de laatste minuut ademloos geluisterd
Ronald
Ontroerend mooi, volg je al sinds bijna 10 jaar.... was 6 maanden geleden ook bij je Petrus-optreden in dezelfde kerk, ik schrok gisteren wel, maar je passie voor Jezus, je stem en je hartelijkheid zijn onveranderd, je woorden waren deze keer rakender dan ooit, dank daarvoor! Wens je Zijn voelbare nabijheid! Dank voor wat je ons mee geeft! Diep respect voor hoe sterk je performt, ook samen met die knappe muzikanten!
Leanne
Ik heb ontzettend genoten van de inspirerende avond. Wat een prachtige stem en liederen! Mooi hoe je vertelde over Petrus, dat wij ons allemaal wel herkennen in hem en dat hij de rots is waar de kerk op wordt gebouwd. Ik vind jou een heel mooi voorbeeld van een rots waar de kerk op is gebouwd en het zet mij tot nadenken hoe ik dat in mijn leven beter kan vervullen.. Bedankt! Ik bid voor je...
Anita
Een prachtig en ontroerend concert. Mooie nummers en een inspirerende boodschap. We hebben genoten.
Mirjam
Prachtig Kinga! Sterk in jouw kwetsbaarheid. Ik heb genoten en nog meer respect voor hoe verhaal en hoe je daarmee omgaat.
Anita Abbring
Prachtig intiem concert. Gods kracht in zwakheid volbracht door Kinga's prachtige stem en persoonlijk getuigenis. Zegen voor jou en je geliefden, Kinga!
Dianne En Janny
Lieve Kinga en lieve leden van de band. Jullie concert heeft mijn dochter en mij diep geraakt. We zijn er door bemoedigd, getroost. Wat een wonder dat je ondanks al je moeite en verdriet zo mag getuigen. We wensen jou en je gezin, je ouders en verdere familie en de leden van de band Gods zegen toe. Hij draagt jullie, als zelf lopen niet meer gaat. Dikke knuffel
Karen
Geweldig. Puur. Hemels en engelachtig. Wat een prachtige stem heeft Kinga toch. Zo goed live, zo zuiver. Haar liederen kenmerken zich zo door mooie melodieën met zulke goede en diepgaande teksten. Prachtige begeleiding ook, hele goede muzikanten. Ze vormen een goed team samen met Kinga. Het was een hele inspirerende avond in een dimensie dichtbij God. Met elkaar zijn we op reis geweest samen met Petrus. King en band geweldig dat jullie dit doen. Dank jullie wel.
Geke
Het was prachtig!Dank je wel Kinga dat je dit concert hebt gegeven. Zo mooi dat je je emoties met het publiek wilde delen. Kinga ik wens je toe dat je nog heel lang bij je geliefden kunt blijven en ik wens je alle kracht en vrede van God toe.
Henriette
Zeer indrukken, mooi
Giti
Ontroerend en verdrietig. In zwakheid krachtig. Gezegend en zegenend. Tranen en een lach. Kinga haar belijdenistekst was Sefanja 3:17. Dat geeft houvast: Je Heer God woont bij je. Hij is de held die jou bevrijdt. Hij zal van vreugde over je zingen. Uit liefde zal Hij zwijgen over alles wat je verkeerd hebt gedaan. Hij zal over je juichen van blijdschap.

Info

Kinga Bán zal in haar nieuwe programma Petrus bezingen, een van haar favoriete bijbelfiguren. Met nieuwe liedjes die een inkijkje geven in de Petrus die Kinga heeft leren kennen. Laat je daarnaast opnieuw verrassen door bekende liederen als 'Wat hou ik van uw huis', 'Vandaag' en 'Ik zal er zijn', die Kinga in het licht van Petrus zal laten schijnen.

Tijdens dit concert toont Kinga haar persoonlijke kijk op de discipel waarop Jezus zijn kerk heeft gebouwd. De man die we onder meer kennen van zijn uitspraak 'U weet toch dat ik van u hou?' Hoeveel lijken wij eigenlijk op hem?

Kinga vertelt: 'Ik herken me in de emotionele kant van Petrus, waarin hij laat zien dat hij ook gewoon mens is. Net als ik, met ups en downs.'

Het concert kent geen pauze, de verwachte eindtijd is ca. 21.30 uur.