Coronamaatregelen:
Tot tenminste dinsdag 25 januari zijn helaas geen concerten en theatervoorstellingen mogelijk. Livestreams gaan wel door.

Kinga Bán: U weet het toch?

Veenendaal, Bethelkerk, zaterdag 30 maart 2019, 20:00 - 21:30 uur

Reacties van bezoekers

Leanne
Ik heb ontzettend genoten van de inspirerende avond. Wat een prachtige stem en liederen! Mooi hoe je vertelde over Petrus, dat wij ons allemaal wel herkennen in hem en dat hij de rots is waar de kerk op wordt gebouwd. Ik vind jou een heel mooi voorbeeld van een rots waar de kerk op is gebouwd en het zet mij tot nadenken hoe ik dat in mijn leven beter kan vervullen.. Bedankt! Ik bid voor je...
Ina
Indrukweekend optreden van een bijzonder sterke en dappere vrouw. Mooi gezongen met een passend verhaal erbij. Ontroerend optreden van een sterke en tegelijkertijd zo'n kwetsbare vrouw met een rotsvast vertrouwen.
Marja
Wat een indrukwekkend concert. De woorden van Petrus zingen nog lang door in mn hoofd en de intensiteit van de liedjes was zo enorm. Naast het daverende applaus was er ook vooral de stilte. Stilte vanwege de persoonlijke woorden van Kinga en de pijn voor de toekomst die bij mij intens binnenkwam.
Gonda
Wat een mooie sterke vrouw wat kan ze zingen erg genoten dikke knuffels en vele zegeningen voor kinga ban en haar jongens die zo erg lief voor haar zijn
Maikel
Kinga en haar bandleden hebben me echt meegenomen in een intieme reis via het handelen, wandelen en denken van Petrus naar prachtige persoonlijke gedachten en getuigenissen van Kinga, waar de trouw en liefde van Jezus steeds weer hoorbaar, zichtbaar en voelbaar was! Dit concert met zoveel meer dan muziek en zang heeft mij ongelofelijk geïnspireerd!
Hedie
Prachtig, indrukwekkend, emotioneel. We hebben genoten van een mooie avond.
Geke
Het was prachtig!Dank je wel Kinga dat je dit concert hebt gegeven. Zo mooi dat je je emoties met het publiek wilde delen. Kinga ik wens je toe dat je nog heel lang bij je geliefden kunt blijven en ik wens je alle kracht en vrede van God toe.
Cindy Visscher
Ze is een topper een doorzetter en heeft de kracht om mensen te inspireren ze is voor mij een voorbeeld. Ook dat verhaal van Petrus kippenvel het was indrukwekkend en emotioneel en door de kracht van God kan ze dit doen heel bijzonder ik heb genoten!
Miranda
Onwijs mooi.. mooie raake liederen en woorden die Kinga gesproken heeft. Geweldig Kinga.. diep respect voor jou!!!
Ronald
Ontroerend mooi, volg je al sinds bijna 10 jaar.... was 6 maanden geleden ook bij je Petrus-optreden in dezelfde kerk, ik schrok gisteren wel, maar je passie voor Jezus, je stem en je hartelijkheid zijn onveranderd, je woorden waren deze keer rakender dan ooit, dank daarvoor! Wens je Zijn voelbare nabijheid! Dank voor wat je ons mee geeft! Diep respect voor hoe sterk je performt, ook samen met die knappe muzikanten!
Mirjam
Prachtig Kinga! Sterk in jouw kwetsbaarheid. Ik heb genoten en nog meer respect voor hoe verhaal en hoe je daarmee omgaat.
Anita
Een prachtig en ontroerend concert. Mooie nummers en een inspirerende boodschap. We hebben genoten.
Lies
Dankjewel Kinga, voor wie je bent en voor wat je doorgeeft! Zo gaaf hoe God je gebruikt, ook nu je zo ziek bent, om Zijn Licht, rust en Liefde door te geven..???????? Gaaf dat je van zo grote betekenis kan zijn en dat je boodschap ook is dat wij dat ook door mogen geven..❤️
Anita Abbring
Prachtig intiem concert. Gods kracht in zwakheid volbracht door Kinga's prachtige stem en persoonlijk getuigenis. Zegen voor jou en je geliefden, Kinga!
Petra
Genoten van de liederen , mooie muziek, je mooie heldere stem Kinga. Prachtige avond gehad, dank!
Giti
Ontroerend en verdrietig. In zwakheid krachtig. Gezegend en zegenend. Tranen en een lach. Kinga haar belijdenistekst was Sefanja 3:17. Dat geeft houvast: Je Heer God woont bij je. Hij is de held die jou bevrijdt. Hij zal van vreugde over je zingen. Uit liefde zal Hij zwijgen over alles wat je verkeerd hebt gedaan. Hij zal over je juichen van blijdschap.
Karin
Warm, rijk in woordkeuze. Persoonlijk, liefdevol concert. Hartelijk dank voor wat jullie daarin gaven.
Anneke
Geweldig mooi en ontroerend. Zo kwetsbaar maar een sterke vrouw in het geloof. Een voorbeeld voor anderen. Van de eerste tot de laatste minuut ademloos geluisterd
Karen
Geweldig. Puur. Hemels en engelachtig. Wat een prachtige stem heeft Kinga toch. Zo goed live, zo zuiver. Haar liederen kenmerken zich zo door mooie melodieën met zulke goede en diepgaande teksten. Prachtige begeleiding ook, hele goede muzikanten. Ze vormen een goed team samen met Kinga. Het was een hele inspirerende avond in een dimensie dichtbij God. Met elkaar zijn we op reis geweest samen met Petrus. King en band geweldig dat jullie dit doen. Dank jullie wel.
Irene
Prachtig en indrukwekkend concert!!! We waren ontroerd door de mooie teksten en de manier waarop Kinga dit weet over te brengen. Bedankt voor alles!

Info

Kinga Bán zal in haar nieuwe programma Petrus bezingen, een van haar favoriete bijbelfiguren. Met nieuwe liedjes die een inkijkje geven in de Petrus die Kinga heeft leren kennen. Laat je daarnaast opnieuw verrassen door bekende liederen als 'Wat hou ik van uw huis', 'Vandaag' en 'Ik zal er zijn', die Kinga in het licht van Petrus zal laten schijnen.

Tijdens dit concert toont Kinga haar persoonlijke kijk op de discipel waarop Jezus zijn kerk heeft gebouwd. De man die we onder meer kennen van zijn uitspraak 'U weet toch dat ik van u hou?' Hoeveel lijken wij eigenlijk op hem?

Kinga vertelt: 'Ik herken me in de emotionele kant van Petrus, waarin hij laat zien dat hij ook gewoon mens is. Net als ik, met ups en downs.'

Het concert kent geen pauze, de verwachte eindtijd is ca. 21.30 uur.