New Wine Ministry event 2019

Zwolle, Opstandingskerk, donderdag 16 - zaterdag 18 mei 2019

Info

Mis ‘m niet, deze meerdaagse training voor ministryteams, pastoraal werkers en iedereen die wil groeien in gebedsministry.

Groeien in heelheid – Verdiepende ministrytraining met Alexander Venter

Ben je betrokken bij gebedsministry en verlang je ernaar om verder te groeien in deze bediening? Of is deze vorm van gebed nog nieuw voor je en ontdek je graag meer? Wil je meer van God ontvangen? Mis ‘m dan niet, dit meerdaagse trainingsevent met Alexander Venter. Van donderdagavond tot en met zaterdagmiddag gaan we de diepte in met stevig onderwijs en véél oefenruimte.

Jezus zendt ons uit om het Koninkrijk van God te verkondigen in de kracht van de Heilige Geest. Een van de manieren waarop we dat mogen doen, is door met elkaar te bidden onder handoplegging. We brengen elkaar in Gods tegenwoordigheid en strekken ons samen uit naar zijn shalom – naar heelheid van leven, naar verzoening, genezing en herstel. Hoe kunnen we groeien in deze bediening en bidden met gezag en kracht?

Alexander Venter
Hoofdspreker tijdens deze conferentie is de Zuid-Afrikaanse voorganger en Vineyard-theoloog Alexander Venter. Hij werkte samen met John Wimber en schreef boeken als Doing Healing. Dit boek is nu vertaald in het Nederlands (Groeien in heelheid - Over gebedsministry en het Koninkrijk van God) Alexander geeft helder onderwijs en is een ervaren trainer. Hij zal een stevige basis leggen vanuit de theologie van het Koninkrijk van God. Maar vervolgens zal hij ons ook heel praktisch toerusten, met volop ruimte om te oefenen.

Programma
Donderdagavond 16 mei (19.30 tot 22.00)
Vrijdag 17 mei (09.30 tot 22.00)
Zaterdag 18 mei (09.30 tot 16.00)
Bekijk hier het volledige programma.