Matthijn Buwalda: Live opname nieuwe CD

Zwolle, Theater Odeon, donderdag 30 mei 2019, 20:00 - 22:30 uur

Reacties van bezoekers

Emmy Wolters
Prachtige liedjes: open, eerlijk en kwetsbaar gebracht.. aanrader!
Annemarie
Mooie nieuwe nummers. Erg van genoten.
Dolf, Mary En Lucas
Het concert was geweldig. Knusse accomodatie. Goede akoestiek en instrumenten en zang en close harmony was als compilatie goed te beluisteren.
Bianca
Weer kunnen genieten van mooie nieuwe liedjes. Verbazingwekkend knap dat de woorden je telkens opnieuw zo kunnen raken. Geweldig, kan niet wachten tot de cd uitkomt. Rechtop mens : )
S.D. Offereins
Prachtig concert. Pittige muziek, leuk uitgevoerd. Duidelijk verstaanbare teksten. Mooie liedjes uit het leven gegrepen..... Complimenten voor Matthijn en voor alle bandleden! Zaal niet te groot en verlichting prima. Top!
Ada En Margriet
De avond van gisteren was prachtig. Mijn dochter Margriet en ik hebben erg genoten. Wat bijzonder om bij een live CD opname te zijn.  DUS ALLE COMPLIMENTEN!!!! Prachtige, nieuwe, inspirerende liedjes van Matthijn en bandleden. Zie echt uit naar de nieuwe CD "Rechtop Mens" , alle liedjes weer luisteren naar de inspirerende teksten. Alles was goed geregeld en zelf het glaasje drinken in de pauze, echt een fijne aanvulling!!! Mijn dochter en ik kijken uit naar de theater avond van Matthijn Buwalda op 13 december a.s. in Groningen (is mijn dochter Margriet ook jarig, prachtig om zo haar verjaardag dan met haar te vieren. Speciale moeder/dochter avond) Kaarten zijn geregeld???? We zien er naar uit.
Nellie
Prachtige nieuwe liedjes, maar ook genoten van de bekende songs. Een aanrader!
Jannette
???? De nieuw liedjes zijn kwetsbaar, maar ook 'sta op en schitter', aanwezigheid van de Heilige Geest, puur, erg geraakt door de teksten... als de CD uitkomt ga ik gelijk 2 bestellen, ook echt een CD om mensen die geen hoop meer hebben, één weg te geven. De zangeres die er soms prachtig doorheen zong was ook erg mooi. Een Super fijne avond gehad samen met mijn man. ????
Elizabeth
T was een prachtige avond! Met een lach en ern traan. We hebben genoten.
Hendrik Uit Zwolle
Het was maar goed, dat we tussendoor niet mochten applaudisseren vanwege de CD-opname, anders zou het Matthijn moeite gekost hebben om voor middernacht af te sluiten. GEWELDIG!!

Info

Op 30 mei wordt de nieuwe cd van Matthijn Buwalda opgenomen, en jij kunt daarbij zijn! Voor het eerst neemt Matthijn zijn nieuwe liedjes live op in de prachtige Hemminkzaal van theater Odeon in Zwolle.

Matthijn: 'De keuze om de nieuwe liedjes live op te nemen voelde heel vanzelfsprekend. De belangrijkste reden is dat ik merk hoeveel plezier het mij, de band en de zaal geeft om muziek met elkaar te delen. Tijdens onze vorige theatertour bleef dat gevoel steeds terugkomen. De verbinding die liedjes kunnen maken, de gedeelde vreugde en soms het gedeelde verdriet; dat gevoel krijg je simpelweg niet in een studio, en dus leek het me een mooi plan om de nieuwe liedjes live op te nemen.'

De nieuwe liedjes zullen in het najaar verschijnen onder de titel ‘Rechtop Mens’ en gevolgd worden door een gelijknamige theatertour in het najaar van 2019.