Theatertour Matthijn Buwalda: Rechtop Mens

Assen, Theater/Bioscoop De Nieuwe Kolk, donderdag 7 november 2019, 20:00 - 22:30 uur

Reacties van bezoekers

Jet
Wat hebben we weer enorm genotenvan je humor en je rake teksten Matthijn. En uiteraard ook van de heerlijke muziek. Het was weer een geweldige avond. En we zien uit naar waar God je nog meer zegenend op weg brengt.
Marieke
In één woord... GENOTEN
Harry Lichtendonk
Was weer een fantastische voorstellen met mooie verhalen uit het leven gegrepen. We hebben genoten.
Margriet
Een bijzondere en waardevolle avond. Verfrissend eerlijk en reflecterend. Dank aan Matthijn en teamgenoten!
Alies
Weer genoten! Bedant, Matthijn (en team ????)

Info

Komend najaar is Matthijn Buwalda opnieuw te vinden in de Nederlandse theaters! Zijn nieuwe voorstelling heeft als titel ‘Rechtop Mens’. Het belooft een mooie avond uit te worden vol nieuwe luisterliedjes en prachtige verhalen.

Rechtop Mens is een programma waarin Matthijn zoekt naar wat het betekent om 'rechtop te leven'. Wie of wat helpt ons om fier overeind te blijven staan. Overeind staan in een veranderende samenleving, overeind staan in dagelijkse beslommeringen. Staan wanneer het goed gaat, maar ook als het leven je soms naar beneden drukt.

Laat je op deze muzikale reis meenemen langs een lach en een traan, langs herkenning en verrassing en geniet van hoe deze nieuwe voorstelling voor je ogen tot leven komt.

Rechtop Mens is een vervolg op de theatertours 'Straks als ik geen pijn meer doe', 'Lichtjes in de Mist' en 'Hotel de Hoop'. De voorstellingen van Matthijn en zijn getalenteerde band worden hooggewaardeerd door het publiek. Hieronder worden een aantal reacties weergegeven:

Een humorvolle, vaak ontroerende cabaretvoorstelling met een diep-menselijke boodschap, omlijst met prachtige liedjes en kei-goeie muziek - Jan

Wat een geweldige voorstelling. De combinatie van humor en fijne muziek maakte dat de avond weer voorbij gevlogen is! - Aartie

Een avond genieten. Herkenning over 'het leven', met een grote dosis humor en natuurlijk prachtige liedjes en muziek! - Truus

Agenda


Theater Matthijn Buwalda Assen

Matthijn Buwalda

De theatermaker, zanger en liedschrijver brengt herkenbare liedjes die het verhaal vertellen van doodgewone mensen in het perspectief van Gods grote verhaal.

Matthijn Buwalda: Hotel de Hoop (CD)
CD: Hotel de Hoop