Christian Verwoerd: U Alleen

Waddinxveen, Brugkerk, donderdag 10 oktober 2019, 20:00 - 22:15 uur

Reacties van bezoekers

Jozina
Een prachtige, inspirerende avond. Alle lof aan onze God, Die was en is en komt.
Jonathan
Prachtige avond, mooie diepe boodschap! De problemen met de dia deden daar niet aan af, het vloog voorbij!
Frank
Prachtig concert! Wel was het stukje over Roechema wat lang, maar ik ga er van uit dat dat bij volgende concerten beter geregeld zal zijn. Aanrader!
Liesbeth
Prachtige en bijzondere avond gehad. Wat een zegen als je zoveel muzikale talenten hebt gekregen en jr die gebruikt voor Zijn doel: het evangelie verkondigen. Fijn ook de aandacht en belangstelling voor Israel. Hebreeuwse woorden liggen nog wat onwennig in het gehoor maar zal een kwestie van tijd en interesse zijn.. De spreektijd van zijn vader, hoe belangrijk ook, was iets te lang. We lezen zijn boek(en) met grote interesse en zjn dankbaar te merken dat de bedekking over dit onderwerp steeds minder wordt. God zij dank!
Adri
Mooi om mee te maken dat de avond opgedragen en afgesloten is met gebed tot de SCHEPPER & HERSCHEPPER VAN AL WAT LEEFT! Goed gekozen woorden om inhoud te geven aan de liederen en zo verbinding te maken tussen Schepper&schepping
Stefan
Ik kemde Christian nog niet zo goed voor ik bij het concert kwam, maar ik vond het echt heel leuk.
Corine
Een prachtig gevoelig concert! Echt genoten, ook de Israƫlische accenten waren mooi!
Paul
Was mooie avond , met diepe inhoud .
Arie
Een prachtig concert! Jammer dar dat verhaal van vader zo lang was; moet echt korter, want daar kwam ik niet voor. Ik heb ook niet veel met Hebreeuwse teksten.
Van Gils
Fantastisch mooie avond met mooie muziek, diepgaande teksten
Laura
Was een hele mooie avond! Weer iets heel moois meegekregen
Johanna
Mooie bijbelse tekst van de liederen en prachtige muziek, soms alleen wat te hard. Een rijk gezegende avond gehad. Aan onze Vader alle eer! Dat bracht Christian prachtig tot uiting! Promotie van Roechama was te lang. Jammer van het concert waar nu veel tijd voor verloren ging.
Ariƫnne
Leuk, mooi, inspirerend! Erg genoten. Mag van mij nog meer staan:) De Hebreeuwse teksten spreken me niet echt aan. Geweldige avond gehad.
Wil
Prachtige liederen, inspirerende toelichting van Christian. Echt iets meegekregen. Hebreeuwse teksten spreekt minder aan. De Engelse en Nederlandse tekst komt meer binnen. Bijdrage over de stichting had voor mij niet gehoeven, het was erg lang. Dat was jammer.
Rob
Het was een mooie avond. De Hebreeuwse teksten vonden wij wat minder. Dr bijdrage van zijn vader had van ons niet gehoeven en was erg lang.
Corina
Prachtig een hele mooie avond waardoor we weer bemoedigd zijn in het zien op Jezus.
Pieter En Sterre
Wij hebben genoten van het concert. Het was een hele mooie avond.

Info

Na de uitverkochte concerten in het najaar van 2019, keert Christian Verwoerd in het voorjaar van 2020 terug met nieuwe 'U Alleen' concerten!

Christian Verwoerd presenteert samen met voltallige band het splinternieuwe album 'U Alleen'! Het album (release begin september), bevat 11 Nederlandstalige liedjes en is genoemd naar het gelijknamige openingslied. Het is dit najaar precies 10 jaar geleden dat Christian's eerste CD uitkwam, en daarmee wordt deze tour een klein jubileum.

Tijdens deze concerten word je meegenomen in de verhalen achter de nieuwe liedjes en kun je meezingen met bekende nummers van Christian. Zowel de muzikale arrangementen als de teksten zijn heel gevarieerd, waardoor je een veelzijdig programma kunt verwachten.

Christian vertelt: 'Na 10 jaar van zingen, wil ik met de titel 'U alleen' voor mijzelf een statement maken. Ik wil koers houden op de weg die ik destijds mocht inslaan toen ik er heel bewust voor koos om voor God te leven. Muziek die eeuwigheidswaarde heeft, is voor mij het allermooiste, en daar wil ik voor blijven gaan. Uiteindelijk draait alles om Hem. Als ik terug denk aan de tijd dat ik mijn eerste liederen schreef, verlang ik soms ook weer naar die onbevangen eerste liefde voor Hem. Daarom zullen deze presentatieconcerten ook een uitnodiging zijn om je voor het eerst of opnieuw volledig toe te wijden aan Jezus de Messias.'

Agenda


Concerten Christian Verwoerd Waddinxveen Zuid-Holland

Christian Verwoerd

Christian Verwoerd is een zanger en liedjesschrijver die zowel lofprijs- en aanbiddingsnummers ten gehore brengt, maar ook verhalende liederen met een boodschap.