Christian Verwoerd: U Alleen

Zwijndrecht, Maranathakerk, zaterdag 12 oktober 2019, 20:00 - 22:15 uur

Reacties van bezoekers

Heleen
We hebben een geweldige avond gehad. Prachtige liederen met een boodschap waar je wat mee kunt. Voor herhaling vatbaar !!!!
Eric
Super!! Verfrissende nieuwe liederen.
Danny Van Der Giessen
Christian raakt met zijn prachtige muziek met diepgang, bewogenheid en woorden het hart van de zaal! Geweldig ook dat St. Roechama olv zijn vader een platform heeft om oa. mensen in Oekraine een beter leven te geven.....
Roos Stout
Heerlijke avond wat een prachtige liederen met diepgang en inhoud.Hem zei alle glorie en eer...veel zegen christaan en band.
Arie Esther
Geweldige avond... We hebben er van genoten. We mochten met een hele grote groep God groot maken, Hem alle eer alleen!
Erwin
Prachtige avond, mooie liederen, mooie meezingers en prachtige sfeer tot eer van God!
Gerda
Prachtig concert met een mooie boodschap
Arie
Bijzondere lijn in de prachtige muziek en woorden, met belangrijke levenslessen. Prijs de HERE
Irene
Geweldige avond! Prachtige liederen, fijne sfeer en ook de boodschap tussen de liederen raakte me enorm! Aan God alle eer!
Willeke Van Gelder
Geweldig! De Heere alle eer! Christian geeft via zijn muziek maar ook tussen de liederen door een boodschap vol van inhoudt mee. Een rijke Christus voor een arme zondaar. Gods zegen toegewenst!
Margriet
Ik heb genoten van een prachtige avond! Fijn om mee te mogen zingen met de nieuwe nummers van Christian. De avond verliep vloeiend, en was te snel om. Heerlijk om met elkaar te zingen, terwijl kerkmuren weg vallen!

Info

In het najaar presenteert Christian Verwoerd samen met voltallige band het splinternieuwe album 'U Alleen'! Het album (release begin september), bevat 11 Nederlandstalige liedjes en is genoemd naar het gelijknamige openingslied. Het is dit najaar precies 10 jaar geleden dat Christian's eerste CD uitkwam, en daarmee wordt deze tour een klein jubileum.

Tijdens deze concerten word je meegenomen in de verhalen achter de nieuwe liedjes en kun je meezingen met bekende nummers van Christian. Zowel de muzikale arrangementen als de teksten zijn heel gevarieerd, waardoor je een veelzijdig programma kunt verwachten.

Christian vertelt: 'Na 10 jaar van zingen, wil ik met de titel 'U alleen' voor mijzelf een statement maken. Ik wil koers houden op de weg die ik destijds mocht inslaan toen ik er heel bewust voor koos om voor God te leven. Muziek die eeuwigheidswaarde heeft, is voor mij het allermooiste, en daar wil ik voor blijven gaan. Uiteindelijk draait alles om Hem. Als ik terug denk aan de tijd dat ik mijn eerste liederen schreef, verlang ik soms ook weer naar die onbevangen eerste liefde voor Hem. Daarom zullen deze presentatieconcerten ook een uitnodiging zijn om je voor het eerst of opnieuw volledig toe te wijden aan Jezus de Messias.'

Agenda


Concerten Christian Verwoerd Zwijndrecht Zuid-Holland

Christian Verwoerd

Christian Verwoerd is een zanger en liedjesschrijver die zowel lofprijs- en aanbiddingsnummers ten gehore brengt, maar ook verhalende liederen met een boodschap.