Sela: CD-concerten 'Thuis'

Zwolle, Verrijzeniskerk, zaterdag 2 november 2019, 20:00 - 22:15 uur

Dit event is voorbij. Kijk in de agenda van Sela voor nieuwe data.

Reacties van bezoekers

Marjan Schuurm
Het was een fantastisch concert. Een geweldige groep. Het was de eerste keer dat ik er bij was, maar ga zeker weer! Ik heb genoten!
Greetje
Het was prachtig!
Ilona
Prachtig concert waarin we met elkaar God groot mochten maken. De band had er veel plezier in. Frans was jarig en we hebben hem als publiek toegezongen. Ook werden er twee nieuwe nummers gespeeld waar wij naar mochten luisteren en van konden genieten. Mooie opbouw van liederen in de programmering. Zoals altijd was dit concert een Feest met een hoofdletter! Bedankt voor deze fantastische avond!❤
Janny Hess
Het was geweldig, we hebben genoten !!
Marieke
Geweldig concert met super enthousiaste muzikale mensen, en een erg mooie boodschap!
Marjan
Het was een fantastisch concert. Een geweldige groep. Goede opbouw. Het was de eerste keer dat ik er bij was, maar ga zeker weer! Ik heb genoten!
Coby De Jong
Genoten van een prachtig concert. De opbouw van de liederen was erg mooi.
Trijnette
Het was een fantastische avond. Mooie opbouw in de liederen en voor mij was Glorie heeft een naam de knaller van de avond!
Jeanet
Waanzinnig mooi. ❤
Wim
Wat een prachtige avond vol mooie, passievolle liederen over God en onze zoektocht waar God altijd bij is. Heerlijk om thuis te komen en te ontspannen. Leuk om te zien dat de band ook veel plezier heeft! Dat geeft extra energie.
Henk
Fantastisch, geweldig mooi
Rosalie
Het was een hele mooie afwisselende, muzikale avond! We hebben enorm genoten van jullie mooie stemmen. De veelzijdigheid van jullie bandgenote op haar viool, fluit, accordeon en stem! Wat een talent zeg. Jullie weten mensen te raken en liederen te schrijven die toegankelijk zijn voor een ieder. De afwisseling van luisteren en samenzang was ook heel fijn. Kortom, geweldig!
Jeanet
Heerlijk om samen met sela te zingen. Mooie opbouw en mooie nieuwe liederen. Glorie is een Naam! Tip: niet teveel herhalingen in een lied. Dit bevordert het introduceren in de kerken niet.
Deniese
Het was een superavond! Wat een enthousiasme spatte ervan af. Heel mooi! Hopelijk gaan we de liederen vaak terug horen en meezingen in de kerkdiensten.
Claudia
Geweldig! Genoten van het samen zingen ... geraakt door een aantal nummers! Kortom,gezellige en mooie avond!
Manon
Een prachtig, spontaan, vrolijk en ontroerend concert! Onwijs genoten, met een geweldige boodschap en prachtige muziek en zang!
Maria
Prachtig. Mooie afwisseling bekende liedjes en nieuwe liederen. Heel goed georganisseerd m.b.t. koffie en thee.
Aart Meiling
Dit was de vijfde keer dat we een concert bezochten. Het was weer een bijzondere avond. Inhoud van de liederen, kwaliteit van de muziek, zichtbare plezier en echtheid van de bandleden. Bovenal een avond waarin zoveel aspecten van ons geloof aan bod kwamen. Op naar het volgende concert!
Willy
Het was een prachtige avond! Mooie liederen om ook gewoon stil te luisteren en in je op te nemen!
Henriette
We hebben geweldig genoten van de afwisseling van zingen en luisteren. Heel écht! Heel duidelijk, kun je iets mee in je eigen leven! Hoe een lied als “ mijn Herder” dan ineens binnenkomt, tot tranen toe geroerd.

Info

Sela komt in september met een nieuwe CD 'Thuis' en organiseert een reeks concerten om de nieuwe liederen samen te zingen.

'Thuis zijn' wordt verbeeld met het bekende schilderij van Rembrandt 'De terugkeer van de verloren zoon'. Dit schilderij is misschien wel een van de mooiste beelden van Gods liefde voor ons. Een onvoorwaardelijk houden van. 'Mijn jongen, jij bent altijd bij me, en alles wat van mij is, is van jou.'

De concerten gaan over jezelf thuis weten bij God, zonder dat er iets van je wordt verlangd. Met liederen en korte gedachten staan we stil bij dit prachtige gegeven. De concerten bestaan uit een mix van bekende en nieuwe liederen. Heerlijk luisteren én meezingen wisselen elkaar, zoals bij alle Sela-concerten, weer goed af.

Sela schrijft nieuwe liederen voor de kerk. Tijdens de concerten van Sela worden deze liederen gezongen en enthousiaste muzikanten nemen deze ervaring vaak mee naar hun eigen kerk. Gratis bladmuziek is voor iedereen verkrijgbaar via www.sela.nl/liederen. Het is mogelijk om Vriend van Sela te worden en deze missie te steunen.