Sela: CD-concerten 'Thuis'

Zwolle, Verrijzeniskerk, zaterdag 2 november 2019, 20:00 - 22:15 uur

Reacties van bezoekers

Henriette
We hebben geweldig genoten van de afwisseling van zingen en luisteren. Heel écht! Heel duidelijk, kun je iets mee in je eigen leven! Hoe een lied als “ mijn Herder” dan ineens binnenkomt, tot tranen toe geroerd.
Henk
Fantastisch, geweldig mooi
Coby De Jong
Genoten van een prachtig concert. De opbouw van de liederen was erg mooi.
Willy
Het was een prachtige avond! Mooie liederen om ook gewoon stil te luisteren en in je op te nemen!
Claudia
Geweldig! Genoten van het samen zingen ... geraakt door een aantal nummers! Kortom,gezellige en mooie avond!
Trijnette
Het was een fantastische avond. Mooie opbouw in de liederen en voor mij was Glorie heeft een naam de knaller van de avond!
Marjan Schuurm
Het was een fantastisch concert. Een geweldige groep. Het was de eerste keer dat ik er bij was, maar ga zeker weer! Ik heb genoten!
Cor
Een prachtig mooi FEEST, om die ene God groot te make!.
Deniese
Het was een superavond! Wat een enthousiasme spatte ervan af. Heel mooi! Hopelijk gaan we de liederen vaak terug horen en meezingen in de kerkdiensten.
Rosalie
Het was een hele mooie afwisselende, muzikale avond! We hebben enorm genoten van jullie mooie stemmen. De veelzijdigheid van jullie bandgenote op haar viool, fluit, accordeon en stem! Wat een talent zeg. Jullie weten mensen te raken en liederen te schrijven die toegankelijk zijn voor een ieder. De afwisseling van luisteren en samenzang was ook heel fijn. Kortom, geweldig!
Greetje
Het was prachtig!
Hester
Geweldig genoten!
Marjan
Het was een fantastisch concert. Een geweldige groep. Goede opbouw. Het was de eerste keer dat ik er bij was, maar ga zeker weer! Ik heb genoten!
Jeanet
Heerlijk om samen met sela te zingen. Mooie opbouw en mooie nieuwe liederen. Glorie is een Naam! Tip: niet teveel herhalingen in een lied. Dit bevordert het introduceren in de kerken niet.
Nia Schaapman
Een prachtig concert en wat een overtuiging en een uitstraling!
Jeanet
Waanzinnig mooi. ❤
Marieke
Geweldig concert met super enthousiaste muzikale mensen, en een erg mooie boodschap!
Janny Hess
Het was geweldig, we hebben genoten !!
Aart Meiling
Dit was de vijfde keer dat we een concert bezochten. Het was weer een bijzondere avond. Inhoud van de liederen, kwaliteit van de muziek, zichtbare plezier en echtheid van de bandleden. Bovenal een avond waarin zoveel aspecten van ons geloof aan bod kwamen. Op naar het volgende concert!
Maria
Prachtig. Mooie afwisseling bekende liedjes en nieuwe liederen. Heel goed georganisseerd m.b.t. koffie en thee.

Info

Sela komt in september met een nieuwe CD 'Thuis' en organiseert een reeks concerten om de nieuwe liederen samen te zingen.

'Thuis zijn' wordt verbeeld met het bekende schilderij van Rembrandt 'De terugkeer van de verloren zoon'. Dit schilderij is misschien wel een van de mooiste beelden van Gods liefde voor ons. Een onvoorwaardelijk houden van. 'Mijn jongen, jij bent altijd bij me, en alles wat van mij is, is van jou.'

De concerten gaan over jezelf thuis weten bij God, zonder dat er iets van je wordt verlangd. Met liederen en korte gedachten staan we stil bij dit prachtige gegeven. De concerten bestaan uit een mix van bekende en nieuwe liederen. Heerlijk luisteren én meezingen wisselen elkaar, zoals bij alle Sela-concerten, weer goed af.

Sela schrijft nieuwe liederen voor de kerk. Tijdens de concerten van Sela worden deze liederen gezongen en enthousiaste muzikanten nemen deze ervaring vaak mee naar hun eigen kerk. Gratis bladmuziek is voor iedereen verkrijgbaar via www.sela.nl/liederen. Het is mogelijk om Vriend van Sela te worden en deze missie te steunen.

Sela

Sela schrijft nieuwe liederen voor de kerk. Tijdens Sela's concerten worden deze liederen gezongen en enthousiaste muzikanten nemen deze ervaring vaak mee naar hun eigen kerk. Bladmuziek is gratis verkrijgbaar via www.sela.nl/liederen. Het is mogelijk om Vriend van Sela te worden en deze missie te steunen.


Bestel de CD rechtstreeks via Sela
en ondersteun daarmee hun missie.

Agenda


Samen zingen Sela Overijssel Zwolle