Greatly Blessed en Homecoming Nederland in concert

Nijverdal, Het Centrum, zaterdag 9 november 2019, 19:30 - 22:00 uur

Info

Toegang tot de concerten van Greatly Blessed is gratis, maar gezien de belangstelling is vooraf reserveren gewenst.

Greatly Blessed & Homecoming Nederland verzorgen samen een concert. 
Elk van de groepen brengt zijn eigen muziek maar ze zullen ook gezamenlijk een aantal liederen brengen. Het thema van de avond is What a time!

Greatly Blessed is een inspirerende gospelformatie die in 2012 is opgericht onder de naam Men4Christ, en sindsdien maandelijks concerten verzorgt in Nederland. 
In 2016 is de naam gewijzigd in Greatly Blessed. De groep bestaat uit 12 zangers en band.

Het repertoire dat Greatly Blessed ten gehore brengt, ligt verankerd in de Southern Gospel, eigentijdse Amerikaanse gospel in de stijl van de Gaither Vocal Band. De afgelopen jaren trad de groep al op met de Amerikaanse Southern Gospel-artiesten Marshal Hall en Russ Taff, The Hoppers, The Isaacs en Ernie Haase & Signature Sound.

Homecoming Nederland
Homecoming Nederland is in 2008 begonnen met het geven van concerten in het Gaither Homecoming-genre. Het huidige Homecoming-koor bestaat uit ongeveer 40 zangers/zangeressen die onder de bezielende leiding van dirigente Ann-Jeannette Hobers meerstemmige liederen ten gehore brengen. De oefenplaats van Homecoming Nederland is in Valthermond en de leden komen uit de verre omtrek van dit Drentse dorp.

Homecoming draait om Southern Gospelmuziek met een duidelijke boodschap: het evangelie van de Here Jezus Christus die, door Zijn sterven aan het kruis, onze schuld op zich heeft genomen. Door middel van zang en muziek willen we iedereen aansporen om een persoonlijke keuze voor Jezus te maken.