Theatertour Matthijn Buwalda: Rechtop Mens

Houten, Theater aan de Slinger, woensdag 9 december 2020, 20:00 - 22:30 uur

Info

Reprise-voorstelling van het programma 'Rechtop Mens', waarmee Matthijn vanaf het najaar van 2019 langs de Nederlandse theaters tourt. Deze voorstelling stond oorspronkelijk gepland op 28 mei en is vanwege de coronacrisis verplaatst naar 9 december.

Matthijn Buwalda keert in het voorjaar van 2020 terug in de Nederlandse theaters, voor reprise-voorstellingen van zijn nieuwe programma ‘Rechtop Mens’. Het belooft een mooie avond uit te worden vol nieuwe luisterliedjes en prachtige verhalen.

Rechtop Mens is een programma waarin Matthijn zoekt naar wat het betekent om 'rechtop te leven'. Wie of wat helpt ons om fier overeind te blijven staan. Overeind staan in een veranderende samenleving, overeind staan in dagelijkse beslommeringen. Staan wanneer het goed gaat, maar ook als het leven je soms naar beneden drukt.

Laat je op deze muzikale reis meenemen langs een lach en een traan, langs herkenning en verrassing en geniet van hoe deze nieuwe voorstelling voor je ogen tot leven komt.

Rechtop Mens is een vervolg op de theatertours 'Straks als ik geen pijn meer doe', 'Lichtjes in de Mist' en 'Hotel de Hoop'. De voorstellingen van Matthijn en zijn getalenteerde band worden hooggewaardeerd door het publiek.

Een aantal reacties op de vorige tours:

Een humorvolle, vaak ontroerende voorstelling met een diep-menselijke boodschap, omlijst met prachtige liedjes en kei-goeie muziek - Jan

Wat een geweldige voorstelling. De combinatie van humor en fijne muziek maakte dat de avond weer voorbij gevlogen is! - Aartie

Een avond genieten. Herkenning over 'het leven', met een grote dosis humor en natuurlijk prachtige liedjes en muziek! - Truus


Matthijn Buwalda Theater Videoconcerten Houten Provincie Utrecht

Matthijn Buwalda

Theatermaker, zanger en liedschrijver Matthijn Buwalda probeert het leven te vangen in liedjes.

Matthijn Buwalda: Hotel de Hoop (CD)
CD: Hotel de Hoop