Delise: Theaterconcert 'Kleine dingen'

Gouda, Theaterbakkerheij, vrijdag 25 september 2020, 20:00 - 22:00 uur

Dit event is voorbij. Kijk in de agenda van Delise voor nieuwe data.

Info

Dit concert stond oorspronkelijk gepland op 28 maart, en is in verband met de coronacrisis noodgedwongen verplaatst naar 25 september.

Singer-songwriter Delise maakt Nederlandstalige popliedjes met een verhaal. Samen met haar band presenteert ze ‘Kleine dingen’. ‘Kleine dingen’ is het theaterconcert dat volgt op de release van haar nieuwe EP in maart 2020. Tijdens deze muzikale avond kun je genieten van haar prachtige stem en mooie, ontroerende en vrolijke liedjes: nieuwe muziek met een boodschap waarin iedereen zich herkent.

Tijdens dit theaterconcert laat Delise de liedjes horen van haar nieuwe EP. Ook geeft ze een inkijkje in de verhalen achter haar muziek. Daarnaast zal ze ook de muziek van haar eerste album ‘Bladzijde 1’, covers en nog uit te brengen nummers laten horen. Laat je naast de muzikale veelzijdigheid van Delise verrassen door een gastoptreden van de bekende Nederlandse zanger, schrijver en producer Ralph van Manen. Presentatie zal plaatsvinden door radio-dj Hans van Vuuren. Geniet mee tijdens deze unieke show van een avond vol muzikale verrassingen!

Vanaf 19:30 gaan de deuren open. Na de show is er gelegenheid voor een meet & greet, een drankje en kun je de nieuwe cd 'Kleine dingen' kopen. Reserveer je voor de livestream, dan krijg je op 25 september de toegangsgegevens aangeleverd. Kun je niet op 25 september? Het is nog mogelijk de livestream 2 weken terug te kijken na die datum.

Over Delise
Al op jonge leeftijd was Delise veel met muziek bezig. Desondanks besloot ze Rechten te studeren. Na enkele jaren zich te hebben gericht op haar juridische carrière, keerde Delise in 2016 terug naar de muziek. Mede door een burn-out werd het duidelijk: muziek maken is haar passie. En die muziek wil ze graag delen!

In 2018 bracht ze haar debuutalbum 'Bladzijde 1' uit, waarbij ze heeft samengewerkt met o.a. Henk Pool, Matthijn Buwalda en MaddoC (Damascus). Dit album kreeg aandacht via verschillende dagbladen en Delise mocht haar muziek en verhaal laten horen bij veel radio stations, evenementen en programma's als Hour of Power. 'Bladzijde 1' werd genomineerd voor verschillende onderdelen bij de Zilveren Duif Awards 2019. In het najaar van 2019 verzorgde Delise het voorprogramma bij de ‘Niet van deze wereld-tour’ van Damascus.