Christian Verwoerd: U Alleen

Middelburg, Ontmoetingskerk, zaterdag 7 maart 2020, 20:00 - 22:15 uur

Reacties van bezoekers

Yves D.
Prachtige avond. Prima en vlotte toegang. Met ruim 400 personen geweldig genoten. Te kort !!! Graag een bisnr. volgende keer !
Adriaan Den Breejen
Wat een bemoedigende avond. Dank voor deze zegeningen! Gods zegen!
Margreet
Bijzonder! Goede muziek! O.a. prachtige cello-partij! Gods Woord ook heel mooi verwoord door beide zangers, die de Liefde en zorg van onze God bezongen! De moeite waard! Ook geraakt door het verhaal van Roechama!
Annemarie
Waren er met onze kinderen. Het was enorm fijn om er te zijn! Mooie liederen, met goede inhoud. Mooie uitleg waarom de teksten zijn geschreven. Mooie muziek! Na de pauze wat meer actie, dat was fijn voor de kids. Mooie avond gehad met andere kinderen van Onze Vader, tot eer van Hem!
Maieke Beeke
Prachtig concert !! Zou het graag nog eens over doen. Onze kinderen hebben ook erg genoten!
Ester
Prachtig concert! Christian heeft een hele mooie stem en teksten die zo waardevol zijn. Wat hij daarbij vertelde was ook heel mooi. We hebben genoten en hopen dat hij in buurt van Middelharnis ook nog eens een concert geeft!
Jojanneke
Prachtig!!!! Een concert vol aanbidding voor de Koning!
Dianne
Geweldig mooie avond gehad. Zoveel hoopvolle liederen die zo mooi werden gezongen. Ik heb tijdens dit prachtige concert duidelijk de aanwezigheid van Gods Geest gevoeld. Dank voor de bemoediging. Heel sfeervol ook met de mooie gekleurde verlichting. Hopelijk tot een volgende keer!
Mirjam
Goede avond gehad! Voor mij liever niet een goed doel ertussen met zielige verhalen, daar kom ik niet voor.
Heleen
Vond het een prachtige waardevolle avond, zeker ook wat Christian zelf vertelde. Ook bidden en dankgebed zeer fijn!

Info

Na de uitverkochte concerten in het najaar van 2019, keert Christian Verwoerd in 2020 terug met nieuwe 'U Alleen' concerten!

Christian Verwoerd presenteert samen met voltallige band het splinternieuwe album 'U Alleen'! Het album (release begin september), bevat 11 Nederlandstalige liedjes en is genoemd naar het gelijknamige openingslied. Het is dit najaar precies 10 jaar geleden dat Christian's eerste CD uitkwam, en daarmee wordt deze tour een klein jubileum.

Tijdens deze concerten word je meegenomen in de verhalen achter de nieuwe liedjes en kun je meezingen met bekende nummers van Christian. Zowel de muzikale arrangementen als de teksten zijn heel gevarieerd, waardoor je een veelzijdig programma kunt verwachten.

Christian vertelt: 'Na 10 jaar van zingen, wil ik met de titel 'U alleen' voor mijzelf een statement maken. Ik wil koers houden op de weg die ik destijds mocht inslaan toen ik er heel bewust voor koos om voor God te leven. Muziek die eeuwigheidswaarde heeft, is voor mij het allermooiste, en daar wil ik voor blijven gaan. Uiteindelijk draait alles om Hem. Als ik terug denk aan de tijd dat ik mijn eerste liederen schreef, verlang ik soms ook weer naar die onbevangen eerste liefde voor Hem. Daarom zullen deze presentatieconcerten ook een uitnodiging zijn om je voor het eerst of opnieuw volledig toe te wijden aan Jezus de Messias.'

Agenda


Concerten Christian Verwoerd Zeeland Middelburg

Christian Verwoerd

Christian Verwoerd is een zanger en liedjesschrijver die zowel lofprijs- en aanbiddingsnummers ten gehore brengt, maar ook verhalende liederen met een boodschap.