Klooster Nieuw Sion: Gezonde leefstijl retraite

Afgelast

Diepenveen, Klooster Nieuw Sion, maandag 17 - donderdag 20 mei 2021

Dit event is voorbij. Kijk in de agenda van Klooster Nieuw Sion voor nieuwe data.

Info

Kom tot rust in Klooster Nieuw Sion! Laat je meenemen door het ritme van de getijden en laat je inspireren door de eeuwenoude kennis over puur en onbewerkt voedsel.

Een retraite waarin het gaat om ervaren. Wat doet rust, beweging, gezonde voeding en wat doet ontspanning met je lichaam? In een wereld waarin je vaak veel ballen hoog hebt te houden en er veel van je wordt gevraagd kan het lastig zijn om de balans te houden tussen inspanning en ontspanning.

Een gezonde leefstijl heeft grote effecten op hoe we gezond ouder worden en draagt bij aan een goede weerstand. Het gaat niet altijd vanzelf om hier dagelijks mee bezig te zijn. Het mooie is dat we dit nu samen actief kunnen oppakken. Gun jezelf een paar dagen echte rust en bezinning in Nieuw Sion. Een thema-retraite om je gezondheid een boost te geven en om inspiratie op te doen op het gebied van voeding, beweging en ontspanning.

Retraitebegeleiders
Deze retraite zal verzorgd worden door Wilma en Imre van der Geer. Wilma is afgestudeerd psychomotorisch therapeut en heeft haar eigen bedrijf, zie https://theambassador.nl, in het coachen van mensen in een gezonde leefstijl. Daarnaast is zij afgestudeerd gewichtsconsulent.

Imre is gespecialiseerd in het adviseren en coachen van mensen door middel van een inspanningstest, zie https://fitrate.nl. Zijn invalshoek is om mensen in beweging te krijgen en om een actieve leefstijl te stimuleren.

Samen hebben zij een passie om vanuit bijbels perspectief mensen te begeleiden naar een gezondere leefstijl.

Het programma van de retraite bestaat uit verschillende ingredienten:
-kookworkshop
-gezond eten
-(buiten) sporten en bewegen
-meedraaien met het kloosterritme
-rustmeting
-rust en ontspanning
-bezinning
-vitaliteitscheck
-basiskennis over gezonde leefstijl
-rondleiding door het klooster

Meer informatie?
Voor meer info, mail naar info@theambassador.nl.

Klooster Nieuw Sion

Nieuw Sion is een kloosterlijke haven waar je dichter bij God, jezelf en de natuur kunt komen. In het gastenhuis ben je welkom voor individueel verblijf of retraite.Uitgelicht

Pelgrimsretraite voor jongeren

Even aan niets anders denken dan je ene voet voor de andere zetten. Andere jongeren ontmoeten en een stukje met elkaar optrekken. Laat je inspireren tijdens deze pelgrimsretraite op Klooster Nieuw Sion!

Retraitedag 'Ondernemen vanuit christelijke inspiratie'

Ben je ondernemer en wil je werken vanuit christelijke inspiratie? Welkom op deze retraitedag in Klooster Nieuw Sion!

Meerdaagse leergang Betekenisvol Leven

Deze leergang op Klooster Nieuw Sion is een ontdekkingstocht van 3 dagen (2 dagen + terugkomdag) naar een meer betekenisvol leven. Het programma is interactief en mede gebaseerd op wijsheidstradities, de regel van Benedictus en het boek PACE van Bob Jan Schoot Uiterkamp.

Klooster Nieuw Sion

Nieuw Sion is een kloosterlijke haven waar je dichter bij God, jezelf en de natuur kunt komen. In het gastenhuis ben je welkom voor individueel verblijf of retraite.

Zomer Kloosterfestival: Zee van Tijd

Heb jij deze zomer behoefte aan een festival vol rust en verbinding? Met het thema ‘Zee van Tijd’ hebben we álle tijd op het Kloosterfestival! Dompel je deze zomer onder in de rust van het klooster.

Zee van Tijd ~ Herfst Kloosterfestival (35+)

Drie dagen de tijd hebben en vertragen om ruimte te maken en te ervaren... wie wil dat nou niet? Kom deze herfst naar Klooster Nieuw Sion in Diepenveen!


Algemene voorwaarden en Privacy statement • KVK 30196833