Klooster Nieuw Sion: Benedictijns leiderschap

Diepenveen, Klooster Nieuw Sion, woensdag 25 augustus 2021, 09:30 - 17:00 uur

Dit event is voorbij. Kijk in de agenda van Klooster Nieuw Sion voor nieuwe data.

Info

De leefregel van Benedictus is onlosmakelijk verbonden met Klooster Nieuw Sion: de monniken hebben volgens deze regel gebeden, gewerkt en geleefd. De leefregel biedt inspiratie en handvatten om stil te staan bij persoonlijk leiderschap. Iedereen die eens stil wil staan bij het leidinggeven aan zijn of haar persoonlijk leven kan zich aanmelden. Als je hebt deelgenomen heb je zicht gekregen op de kenmerken van Benedictijns Leiderschap en heb je handreikingen ontvangen voor persoonlijk leiderschap. En niet te vergeten: een dag beleefd binnen het bijzondere klooster Nieuw Sion.

Programma in het kort

    - je maakt kennis met de 10 aspecten van benedictijns leiderschap
    - je ervaart wat het is om in rust en stilte daarop te reflecteren en je te bezinnen, zowel individueel als met de andere deelnemers
    - je neemt deel aan een rondgang in stilte, een maaltijd in benedictijnse stijl en – als je dat wilt – het getijdengebed
    - je gaat naar huis met een unieke ervaring en hebt inspiratie opgedaan in een bijzondere omgeving

Klooster Nieuw Sion

Nieuw Sion is een kloosterlijke haven waar je dichter bij God, jezelf en de natuur kunt komen. In het gastenhuis ben je welkom voor individueel verblijf of retraite.



Uitgelicht

Retraitedag Christelijke meditatie

Voor wie verlangt naar rust en verbinding met jezelf, de ander en God: voel je welkom op de retraitedag Christelijke meditatie op Klooster Nieuw Sion.

Klooster Nieuw Sion

Nieuw Sion is een kloosterlijke haven waar je dichter bij God, jezelf en de natuur kunt komen. In het gastenhuis ben je welkom voor individueel verblijf of retraite.

Zomer Kloosterfestival: Zee van Tijd

Ben jij tussen de 19 en 39 jaar? Kom deze zomer naar Nieuw Sion en ervaar zelf hoe het kloosterritme en een heerlijke ontspannen summer vibe elkaar vinden!


Algemene voorwaarden en Privacy statement • KVK 30196833