Update: de komende weken zijn er nog geen concerten met publiek mogelijk. Videoconcerten zijn toegestaan zonder publiek in de zaal. Als een gepland concert wordt afgelast ontvangt u binnen enkele dagen bericht van de organisator.

Paasretraite Nieuw Sion

Diepenveen, Klooster Nieuw Sion, zondag 28 maart - zondag 4 april 2021

Info

Zo intens heb ik Pasen nog nooit beleefd

In de stilte, en de ruimte, in de eenzaamheid, in verbondenheid. Samen toeleven naar Pasen kan dit jaar op individuele basis op Klooster Nieuw Sion. Je kunt kiezen voor een volle week of je stroomt in op donderdag. De getijdengebeden zullen je meeslepen door het paasevangelie om naar het hoogtepunt van de opstanding toe te leven.

Er is ruimte om tijdens je verblijf individuele onderdelen te kiezen; zoals het lopen van het labyrint, dagelijks een rondje berceau, een stiltewandeling, het hemelpad, er zal muzikale inspiratie zijn, Lectio Devina, een begeleide retraitedag (op maandag), ruimte voor gesprek, en er is een stiltegesprek als extra optie bij te boeken.

Eten en drinken zijn inbegrepen. Verder is er ruimte om je handen uit de mouwen te steken, lekker werken in de moestuin of helpen bij het eten voorbereiden.