Theatertour Matthijn Buwalda: Bang voor niks

Veenendaal, De Lampegiet, woensdag 9 november 2022, 20:00 - 22:30 uur

Dit event is voorbij. Kijk in de agenda van Matthijn Buwalda voor nieuwe data.

Reacties van bezoekers

Matthias
Wat een bijzonder mooie avond! Ontzettend bemoedigend en heel veel was precies wat wij nodig hadden op dat moment!
Pauline
Genoten van de de mooie liedjes, de goede muziek, de grappen, de openhartigheid van Matthijn, de eyeopeners en de blik naar boven.
Jenneke Donkersteeg
Super mooie avond!!
Lukas
Mooie voorstelling weer, erg veel hard gelachen.
Helena Vermeer
Wat hebben mijn vriendin en ik genoten van deze avond. In een woord GEWELDIG. Op naar de volgende keer
Gina
Wauw Matthijn wat hebben mijn dochter en ik genoten. Het was voor ons de eerste theater voorstelling in jaren. Meestal lukte het ons niet door angststoornis. Maar door jou mooie nummers, humor, herkenning van situaties in het dagelijkse leven en de verweving van het geloof erdoor hebben we het dit keer volgehouden. Dank je wel voor de mooie avond. Wat een talent!!!????
Elise
Het was fantastisch! Een mooi opgebouwd verhaal, prachtige liedjes, goede humor en mooie doordenkers.
Simon
Het was weer geweldig! Echt Matthijn!
Tineke Roseboom
Een onvergetelijke mooie avond gehad. Uitspraken en liedteksten zoals alleen matthijn het kan! Zo genoten, k ga zo wéér!
Eline Bulder
Wat een prachtige show!!! Een perfecte mix van humor en emotie. Op het ene moment lig je dubbel van het lachen en het volgende moment kan het je zo raken. De verhalen en nummers hebben veel indruk gemaakt doordat het zo herkenbaar is om te worstelen in het leven en het met anderen te delen. De nummers geven hoop om door te gaan.
Connie Hardeman
Fantastische avond gehad , dankjewel Matthijn.
Karin Van Der Linde
Een prachtige muzikale avond met humor en diepgang. We zijn nog aan het nagenieten ❤️
Erica
Het was geweldig!
Miranda Van Der Vlugt
Mooi en indrukwekkend. Zoveel aan je liedjes gehad in moeilijke tijden @Matthijn Buwalda.
Rudy
We hebben weer genoten!!!! Een avond met humor, maar ook met hele mooie en diepzinnige uitspraken. En dan die woordspelingen. In 1 woord GEWELDIG. Daar is hij zo goed in. Het was weer echt een avond op z'n Matthijns :) (En dat is heel positief bedoeld). Ik zie nu al uit naar de volgende keer.
Jaap
Weer een ouderwets avondje weg met Matthijn en band in een volle zaal. Wat smaakt dit steeds naar meer. Wat een humoristische woord kunsten gebruikt bij alledaagse herkenbare situaties. Kortom: GENIETEN!

Info

Onbezorgd reserveren: bij verplaatsing, annulering of toegangsbeperkingen krijg je de keuze tussen een voucher of geld terug.

Komend najaar is Matthijn Buwalda opnieuw te vinden in de theaters! Gewapend met het nieuwe album ‘Bang voor niks’, een aantal geliefde oude liedjes en natuurlijk zijn verhalen reist hij het land door.

'Bang voor niks' is een programma barstensvol muziek. Tussendoor neemt Matthijn je mee in eerlijke, ontroerende en grappige verhalen achter de liedjes. Het is de tussenstand in het leven van een held op sokken. Schaamteloos hoopvol, vaak verwonderd en, hoe donker het ook wordt, altijd op zoek naar lichtpuntjes van liefde, geloof en samenheid.

Trakteer jezelf dit najaar op een prachtige en hoopvolle avond in een theater bij jou in de buurt en kom meegenieten van ‘Bang voor niks.’

Bang voor niks is een vervolg op de theatertours Lichtjes in de Mist, Hotel de Hoop en Rechtop Mens. De voorstellingen van Matthijn worden hooggewaardeerd door het publiek. Hieronder worden een aantal reacties weergegeven.

Bezoekersreacties vorige theatertour:

We hebben weer ouderwets genoten van Matthijn, serieus en grappig tegelijk. De liedjes zijn ook heel mooi en persoonlijk en de band is supergoed. - Johan

Een aanrader! Een hele mooie boodschap in een voorstelling waarbij je moet huilen van het lachen, maar ook om de emotie. - Annelies

Mooie eerlijke nummers en verhalen met veel herkenbaarheid en humor. Een geweldige avond uit met een diepere boodschap. - Matthijs