Theatertour Matthijn Buwalda: Bang voor niks

Zwolle, Theater de Spiegel, donderdag 20 oktober 2022, 20:00 - 22:30 uur

Dit event is voorbij. Kijk in de agenda van Matthijn Buwalda voor nieuwe data.

Reacties van bezoekers

Perry
Erg mooi optreden. Een onverwacht uitvallen van der microfoon wist hij zelfs in zijn optreden te verwerken. Top! Erg genoten van ons avondje uit naar Matthijn.
Joke Lauckhart
Zo'n fijne avond gehad, genoten van de liedjes, de scherpe kanten van de maatschappij verpakt in een kwinkslag. Even weg van de zorgen van alle dag. Bedankt Matthijn en team.
Ruud
Het was weer als vanouds: humor, kwinkslagen maar ook een diepe en mooie kwetsbare ondertoon. Daarnaast muzikaal top met zijn muzikanten. Een topavond.
Evert
Wat een geweldige show, wat hebben we genoten
Anneke
Prachtig optreden, tot tranen toe geroerd, Matthijn en band weten elke keer weer de juiste snaar te raken. Wat een woordkunstenaar. En ook lachte Zwolle niet om alle grapjes, het was een topavond.
Quin
Het leven horen vertellen, herkenbare situaties, nadenkertjes met diepte en humor tegelijk. We hebben een onwijs mooie avond gehad, echt! Thx!! En idd de hele band zo mooi samen en de drummer, we hebben genoten van zijn enthousiasme. Voor iédereen: thx!! Dankbaar ????
Greetje
Het was prachtig!
Karin
Het was bijzonder mooi!
Erika
Samen met mijn oudste zoon naar het optreden geweest, het was fantastisch! De liedjes zijn door de verhalen hoe ze zijn ontstaan nog meer gaan leven, super!
Emmy Wolters
Altijd weer onder de indruk van de prachtige teksten en de manier waarop Matthijn met humor en zelfspot zijn kwetsbaarheid, herkenbaar voor ieder die dat in het leven ‘tegenkomt’, laat zien en daaraan woorden geeft…
Renate
Oorstrelend en oogverblindend
Henk Jan
Geweldig, een avond van doorleefde teksten, doordenkertjes, humor, muzikale passie, en een afsluitend Halleluja! We zaten op de eerste rij waardoor je nog meer beleeft dat er met passie wordt gespeeld en de muziekanten (zeker ook de drummer) samen boven zichzelf uit stijgen.
Erwin
Mooie avond over hoe je het leven ook kan leven met hoop. Enthousiaste mensen. Heerlijk om naar de drummer te kijken hoe enthousiast hij speelt. En leuk om als theatervriend welkom geheten te worden door zo’n blaadje bij de stoel. Bedankt
Will
Het was een mooie avond met veel humor en goede (herkenbare)teksten op muziek. Enorm genoten , grote complimenten voor het hele muziekteam en vooral voor Matthijn! Nu nagenieten van de cd’s. Bedankt. Voor herhaling vatbaar!
Rina
Wat een geweldige avond met veel humor, woordspelingen en mooie liedjes !
Johan
Genoten van de voorstelling en vooral de teksten van de liederen vind ik zo mooi gevonden. Dat gevoel van 'Ik was bijna kampioen 'moeten meer mensen hebben want dat geeft vreugde in het leven. Zang en praatjes tussendoor mooi in balans. Komen volgende keer zeker weer.
Marion Van Sermondt
Wat een helden. En wat een prachtige woorden. We hebben opnieuw genoten. Ik verheug me alweer op de volgende show. ;) Gelachen, geraakt en met genoeg om over na te denken weer naar huis.
Gerard En Magda De Hoop
Indrukwekkend! Het heeft ons zeer aangesproken.
Hendrik Uit Zwolle
Er is maar één woord dat de hele voorstelling dekt: GEWELDIG
Gerda
De combinatie van humor en kwetsbaarheid is de grote kracht van Matthijn. het was een prachtige avond.

Info

Onbezorgd reserveren: bij verplaatsing, annulering of toegangsbeperkingen krijg je de keuze tussen een voucher of geld terug.

Komend najaar is Matthijn Buwalda opnieuw te vinden in de theaters! Gewapend met het nieuwe album ‘Bang voor niks’, een aantal geliefde oude liedjes en natuurlijk zijn verhalen reist hij het land door.

'Bang voor niks' is een programma barstensvol muziek. Tussendoor neemt Matthijn je mee in eerlijke, ontroerende en grappige verhalen achter de liedjes. Het is de tussenstand in het leven van een held op sokken. Schaamteloos hoopvol, vaak verwonderd en, hoe donker het ook wordt, altijd op zoek naar lichtpuntjes van liefde, geloof en samenheid.

Trakteer jezelf dit najaar op een prachtige en hoopvolle avond in een theater bij jou in de buurt en kom meegenieten van ‘Bang voor niks.’

Bang voor niks is een vervolg op de theatertours Lichtjes in de Mist, Hotel de Hoop en Rechtop Mens. De voorstellingen van Matthijn worden hooggewaardeerd door het publiek. Hieronder worden een aantal reacties weergegeven.

Bezoekersreacties vorige theatertour:

We hebben weer ouderwets genoten van Matthijn, serieus en grappig tegelijk. De liedjes zijn ook heel mooi en persoonlijk en de band is supergoed. - Johan

Een aanrader! Een hele mooie boodschap in een voorstelling waarbij je moet huilen van het lachen, maar ook om de emotie. - Annelies

Mooie eerlijke nummers en verhalen met veel herkenbaarheid en humor. Een geweldige avond uit met een diepere boodschap. - Matthijs