Pasen met Sela - Hard geslagen, vastgenageld

Rotterdam, Grote of Sint-Laurenskerk, woensdag 29 maart 2023, 20:00 - 22:15 uur

Dit event is voorbij. Kijk in de agenda van Sela voor nieuwe data.

Reacties van bezoekers

Renate
Een mooi en wisselend programma. Prachtige liedjes
Puck
Was voor mij kennismaking met Sela. Inhoudelijk prachtige liederen, dit lijdens verhaal van Jezus wat óns leven bracht. Integere bandleden die hun vak verstaan. Heerlijk Nederlands tussen al het Engelse geweld.
Lisanne
Erg mooi programma. Mooie opbouw. Zowel meezingers als luisteren. Voor herhaling vatbaar!
Wilma
Het was weer zooooo mooi. Sela blijft in de nieuwe samenstelling ook echt SELA. Een prachtige combinatie van nieuwe en “oude” liederen. Wat een inspiratie voor de kerkmuziek in Nederland!
Paul
Mooi programma van oude en nieuwe liederen op weg naar Goede Vrijdag en Pasen. Heerlijke samenzang en ook verstilling. Fijn dat de band in vernieuwde samenstelling nog steeds als mooie eenheid klinkt. Heb ervan genoten. Raakt alle emoties van het Paasevangelie.
Jenneke Donkersteeg
We hebben weer genoten! Ook van de nieuwe muzikanten! God is goed!
Jannie
Een prachtige avond. Al een kleinbeetje hemel op aarde.
Sjanie
Geweldig mooi concert gisteravond in ern prachtige kerk. Hele mooie liederen en ook prachtig de kleuren en motieven die geprojecteerd werden op het plafond. Erg genoten maar ook heel dubbel ivm overlijden van iemand die mee zou gaan.
Nienke
Hele mooie avond!
Juul
Het was PRACHTIG!!
Marco
Prachtconcert , het samenzang , de opbouw van de liederen en een indrukwekkende minuut stilte , een prachtige start om de pasen mee in te gaan.
Elly
Geweldig concert, ben echt geraakt
Marian
Echt zo'n mooie avond..stilstaan bij wat Jezus voor ons heeft gedaan... stil..ingetogen en uitbundig gevierd. Wat een talent en prachtige teksten, muziek..zang..instrumenten. we hebben weer enorm genoten.
Maarten
Indrukwekkend. Goede afwisseling tussen luisteren en samenzang, en ook al mag het niet, maar wat een prachtige kerk…
Siebold
Mijn mooiste concert van Sela tot nu toe. Wat een energie en muzikaliteit, pure klasse.
Jos
Mooi afwisselend programma. Ook heel fijne samenzang onderdelen. Mooie akoestiek en belichting in de kerk.
Eline & Joyce
Wat hebben we weer genoten van Sela! Geweldig fijne avond gehad in de Laurenskerk!! Heerlijk gezongen en geluisterd. Mooi!!
Anneke
Met zoveel mensen midden in Rotterdam God groot maken! Het was zo geweldig mooi! Alle eer aan Hem!
Angelique Moolenaar
Het was prachtig. Zo ontroerend en byzonder om met zovelen compleet stil te zijn, te luisteren en meezingen. Wij zijn onder de indruk. Ook de organisatie was fijn geregeld zodat het ook prima met een rolstoel begaanbaar was.
Rianne
Prachtige avond! Fijne manier om in alle rust stil te staan bij zijn lijden en opstanding. Ontroerd, geraakt, bemoedigd en verheugd!

Info

Droeg een mens ooit zoveel lijden,

zag een ziel ooit zo’n verdriet?

Smalend spotte elke vijand,

angstig vluchtte elke vriend.

Sela start half februari 2023 met een nieuwe reeks paasconcerten. Het is voor het eerst in 3 jaar dat het weer mogelijk is om samen stil te staan bij het hoogtepunt in het kerkelijk jaar. Aan de reeks zijn plaatsen toegevoegd die de band niet vaak aandoet zoals Oudenbosch, Surhuisterveen, Dedemsvaart, Rouveen.

Tijdens de concerten ervaren we het donker en het licht met bekende Paasliederen en geliefde Sela-liederen. Op het programma staan onder andere de liederen Hard geslagen, vastgenageld, Opgestaan en U zij de glorie.