Klooster Nieuw Sion: Gezonde leefstijl retraite

Diepenveen, Klooster Nieuw Sion, donderdag 2 - zondag 5 november 2023

Dit event is voorbij. Kijk in de agenda van Klooster Nieuw Sion voor nieuwe data.

Info

Kom tot rust in Klooster Nieuw Sion! Laat je meenemen door het ritme van de getijden en laat je inspireren door de eeuwenoude kennis over puur en onbewerkt voedsel.

Een retraite waarin het gaat om ervaren. Wat doet rust, beweging, gezonde voeding en wat doet ontspanning met je lichaam? In een wereld waarin je vaak veel ballen hoog hebt te houden en er veel van je wordt gevraagd kan het lastig zijn om de balans te houden tussen inspanning en ontspanning.

Een gezonde leefstijl heeft grote effecten op hoe we gezond ouder worden en draagt bij aan een goede weerstand. Het gaat niet altijd vanzelf om hier dagelijks mee bezig te zijn. Het mooie is dat we dit nu samen actief kunnen oppakken. Gun jezelf een paar dagen echte rust en bezinning in Nieuw Sion. Een thema-retraite om je gezondheid een boost te geven en om inspiratie op te doen op het gebied van voeding, beweging en ontspanning.

Retraitebegeleiders
Deze retraite zal verzorgd worden door Wilma en Imre van der Geer. Wilma is afgestudeerd psychomotorisch therapeut en heeft haar eigen bedrijf, zie https://theambassador.nl, in het coachen van mensen in een gezonde leefstijl. Daarnaast is zij afgestudeerd gewichtsconsulent.

Imre is gespecialiseerd in het adviseren en coachen van mensen door middel van een inspanningstest, zie https://fitrate.nl. Zijn invalshoek is om mensen in beweging te krijgen en om een actieve leefstijl te stimuleren.

Samen hebben zij een passie om vanuit bijbels perspectief mensen te begeleiden naar een gezondere leefstijl.

Het programma van de retraite bestaat uit verschillende ingredienten:
-kookworkshop
-gezond eten
-(buiten) sporten en bewegen
-meedraaien met het kloosterritme
-rustmeting
-rust en ontspanning
-bezinning
-vitaliteitscheck
-basiskennis over gezonde leefstijl
-rondleiding door het klooster

Meer informatie?
Voor meer info, mail naar info@theambassador.nl.