Natuurretraite op Nieuw Sion

Diepenveen, Klooster Nieuw Sion, vrijdag 6 - zondag 8 oktober 2023

Dit event is voorbij. Kijk in de agenda van Klooster Nieuw Sion voor nieuwe data.

Info

In juni en oktober ben je welkom voor een natuurretraite op Klooster Nieuw Sion. Het klooster staat in een prachtige bosrijke omgeving. De nachten zijn er nog donker en stilte is in en rond het klooster nog volop aanwezig. Naast geluiden die de natuur voorbrengt worden dagelijks de klokken geluid om de getijdengebeden aan te kondigen. Vier keer per dag zoeken we de rust en de stilte op in de kloosterkerk, kun je meebidden en zingen.
 Samen met jullie gaan we de natuur in, we verwonderen ons over Gods prachtige schepping. En we nemen de tijd om te kijken, te luisteren en om na te denken over onze plek in de natuur.

Wil je een weekend dichter bij en met de natuur leven? Hartelijk welkom!

Het programma zal bestaan uit verwonderen, de natuur ingaan om te kijken, te luisteren en te proeven, een Lectio Divina om stil te staan bij wat God ons geeft in de natuur en in ons leven. De getijdengebeden geven structuur en er is veel ruimte voor rust en stilte.

Klooster Nieuw Sion

Nieuw Sion is een kloosterlijke haven waar je dichter bij God, jezelf en de natuur kunt komen. In het gastenhuis ben je welkom voor individueel verblijf of retraite.