Timzingt - Laatste Wil

Capelle aan den IJssel, Isala Theater, donderdag 7 december 2023, 20:00 - 22:00 uur

Dit event is voorbij. Kijk in de agenda van Timzingt voor nieuwe data.

Reacties van bezoekers

Ingrid Van Der Mark-Barneveld
Wat heb ik gelachen. En wat zijn de grappen herkenbaar. Tim houdt je een spiegel voor. IIk vind zijn taalgrappen heel goed en ook de zang en muziek. Als ik het zou moeten omschrijven, komen de volgende woorden in mij op: hilarisch, scherp, doordacht, gevoelig, stof tot nadenken. Ik zie nu al uit naar een voorstelling in het nieuwe seizoen. Deze voorstelling vind ik een 10 waard!
Roos
We hebben idd. heel wat mee gekregen om thuis te overdenken. Indringend gebracht de boodschap van ons individualistische leven. -bij ons in de straat- Zo herkenbaar. Gevoelig verlangen naar de tijd van oma. Ik heb er vannacht een tijdje van wakker gelegen. Zeer de moeite waard. deze preek van Tim :)
Willem
Hilarisch en diepgravend
Iris
Geweldig genoten van weer een hele sterke show! Zo mooi hoe Tim iedereen wel op 1 of andere manier spiegelt. En het is ook allemaal zo herkenbaar. Heel knap en hilarisch!
Riet
Zo knap, Taalkundig en zeer herkenbaar! Goede lijn in het verhaal
Ella
Wat een feest van herkenning Geniale voorstelling.
Karin
Geweldig genoten!
Marion
Enorm goede voorstelling. Gehuild van het lachen. Ook stof tot nadenken.

Info

Wat maakt het leven de moeite waard? En wat is eigenlijk een goed leven? In zijn zesde avondvullende cabaretprogramma gaat Timzingt op zoek naar het antwoord op deze vragen. Een brute vraag van zijn buurman is de aanleiding om hier eens stevig over na te denken.

In scherp doch zinnig cabaret en met behulp van tedere liedjes fileert Timzingt de tijdgeest van succesvol zijn, geluk uitstralen en obsessief fit blijven. Hoe goed is het leven achter voordeuren met NEE/NEE stickers en camera's bij de bel? En wat heeft Tim's christelijke opvoeding voor antwoorden op zijn vragen? Een programma over broos succes, de moeite om betekenis te geven en het zoeken naar grote verhalen die het leven echt goed maken… Want een leven dat niet de moeite waard is, is toch wel het laatste wat je wilt.

Deze theatertour wordt gewaardeerd met het cijfer 9,6.

Enkele reacties van bezoekers:

“Geweldig! Zo vreselijk gelachen om de spiegel die ons eigenlijk wordt voorgehouden. Met doordenkertjes naar huis. Zeker een aanrader!”

“Een fantastische voorstelling. Tim zet je aan het denken en rammelt lekker aan bepaalde denkbeelden. Er zitten goede grappen in, maar de ondertoon maakt het verhaal sterk. Meerdere voorstellingen van hem gezien en hij groeit er steeds meer in.”

“Heerlijk gelachen, soms schuurt het en dat is prima, wat een talent en woordkunstenaar ♥️ Een hele mooie onderliggende boodschap. Genoten!”

Video playlist


Data en locaties

Timzingt

‘Laatste wil’ is de zesde cabaretvoorstelling van Timzingt. Een avond met scherpe verhalen, leuke liedjes en (meerdere) gedachten om mee naar huis te nemen.Uitgelicht

Samenzangdag in Gorinchem

Samen liederen te zingen en liederen luisteren. Welkom op de eerste Christen samenzang-dag! Met bekende zangers en musici. Op zaterdag 21 september in de Grote Kerk van Gorinchem.


Algemene voorwaarden en Privacy statement • KVK 30196833