Timzingt - Laatste Wil

Goes, Theater de Mythe, vrijdag 22 maart 2024, 20:00 - 22:00 uur

Dit event is voorbij. Kijk in de agenda van Timzingt voor nieuwe data.

Reacties van bezoekers

Jaap
Wederom. Briljant. Tim wordt steeds beter. Humor als wapen voor een boodschap met impact.
Dinekr
Prachtig. .. Stof om over na te denken
Lucie
Fascinerend hoe Tim humor combineert met een goed verhaal. Losse eindjes leken er niet te zijn, zonder dat het te bedacht leek, echt supergoed!
Coby
Wat een (woord) talent! Geweldige goede show!
Else-Marie
Wat een creativiteit met woorden! Prachtig! Heb genoten! Heerlijk gelachen!
Hannie
Heel veel gelachen en uiteindelijk mooie boodschap
Judith
Geweldig programma, echt een avond uit, maar niet zonder boodschap/inhoud. Mooi gedaan!
Peter
Fantastische voorstelling, zeer herkenbaar. Heel veel gelachen. Af en toe op het randje, maar dat moet kunnen bij een cabaretvoorstelling.

Info

Wat maakt het leven de moeite waard? En wat is eigenlijk een goed leven? In zijn zesde avondvullende cabaretprogramma gaat Timzingt op zoek naar het antwoord op deze vragen. Een brute vraag van zijn buurman is de aanleiding om hier eens stevig over na te denken.

In scherp doch zinnig cabaret en met behulp van tedere liedjes fileert Timzingt de tijdgeest van succesvol zijn, geluk uitstralen en obsessief fit blijven. Hoe goed is het leven achter voordeuren met NEE/NEE stickers en camera's bij de bel? En wat heeft Tim's christelijke opvoeding voor antwoorden op zijn vragen? Een programma over broos succes, de moeite om betekenis te geven en het zoeken naar grote verhalen die het leven echt goed maken… Want een leven dat niet de moeite waard is, is toch wel het laatste wat je wilt.

Deze theatertour wordt gewaardeerd met het cijfer 9,6.

Enkele reacties van bezoekers:

“Geweldig! Zo vreselijk gelachen om de spiegel die ons eigenlijk wordt voorgehouden. Met doordenkertjes naar huis. Zeker een aanrader!”

“Een fantastische voorstelling. Tim zet je aan het denken en rammelt lekker aan bepaalde denkbeelden. Er zitten goede grappen in, maar de ondertoon maakt het verhaal sterk. Meerdere voorstellingen van hem gezien en hij groeit er steeds meer in.”

“Heerlijk gelachen, soms schuurt het en dat is prima, wat een talent en woordkunstenaar ♥️ Een hele mooie onderliggende boodschap. Genoten!”

Video playlist


Data en locaties

Timzingt

‘Laatste wil’ is de zesde cabaretvoorstelling van Timzingt. Een avond met scherpe verhalen, leuke liedjes en (meerdere) gedachten om mee naar huis te nemen.