Timzingt - Laatste Wil

Kampen, Stadsgehoorzaal, donderdag 4 april 2024, 20:00 - 22:00 uur

Dit event is voorbij. Kijk in de agenda van Timzingt voor nieuwe data.

Reacties van bezoekers

Hil Herweijer
Vanaf het begin van de voorstelling tot aan het eind toe heb ik op het puntje van mijn stoel gezeten. Wat een indrukwekkende voorstelling. Tim houdt ons allen de spiegel voor. Soms schuurt het, maar dat leidt ertoe dat je wel aan het nadenken wordt gezet. Geweldige grappen met vaak een serieuze ondertoon. Einde van de voorstelling ontroerend mooi.
Mark
Fantastisch. Veel herkenning. Heerlijk gelachen met mijn vrouw en 3 tieners.
Geke
We hebben enorm genoten van een geweldige mooie avond! Veel herkenning, nadenken over alles door jou en t christenzijn. Hoop nog vaak naar een avond van jou te gaan.Geweldig!!!
Heleen
In één woord: geweldig! De harde werkelijkheid, jammer genoeg
Gert-Wim
Heerlijke onspannen en meeslepende avond, met hoge grapdichtheid. Het zet je aan het denken, ken jij de mensen in je straat? Goede humor , zonder kromme tenen momenten om foute grappen. Dank!
Bert
Van het begin tot het einde genieten, wat een energie. Veel gelachen en "huiswerk" meegekregen om verder over na te denken. Een feest van herkenning op heel veel momenten. Een aanrader voor "sterretjes", "zonnetjes" en "maantjes" !
Martijn K
Ontzettend genoten en gelachen. Een groot feest van herkenning ook! Met rake woordgrappen, diepgang en eerlijke reflectie, word je aan het denken gezet. Deze ‘preek’ gun ik iedereen.
Erik En Henriette
We hebben van de voorstelling genoten. Op een humoristische manier de diepe dingen van het leven aan de orde stellen waardoor je gaat nadenken. Knap gedaan en bedankt!

Info

Wat maakt het leven de moeite waard? En wat is eigenlijk een goed leven? In zijn zesde avondvullende cabaretprogramma gaat Timzingt op zoek naar het antwoord op deze vragen. Een brute vraag van zijn buurman is de aanleiding om hier eens stevig over na te denken.

In scherp doch zinnig cabaret en met behulp van tedere liedjes fileert Timzingt de tijdgeest van succesvol zijn, geluk uitstralen en obsessief fit blijven. Hoe goed is het leven achter voordeuren met NEE/NEE stickers en camera's bij de bel? En wat heeft Tim's christelijke opvoeding voor antwoorden op zijn vragen? Een programma over broos succes, de moeite om betekenis te geven en het zoeken naar grote verhalen die het leven echt goed maken… Want een leven dat niet de moeite waard is, is toch wel het laatste wat je wilt.

Deze theatertour wordt gewaardeerd met het cijfer 9,6.

Enkele reacties van bezoekers:

“Geweldig! Zo vreselijk gelachen om de spiegel die ons eigenlijk wordt voorgehouden. Met doordenkertjes naar huis. Zeker een aanrader!”

“Een fantastische voorstelling. Tim zet je aan het denken en rammelt lekker aan bepaalde denkbeelden. Er zitten goede grappen in, maar de ondertoon maakt het verhaal sterk. Meerdere voorstellingen van hem gezien en hij groeit er steeds meer in.”

“Heerlijk gelachen, soms schuurt het en dat is prima, wat een talent en woordkunstenaar ♥️ Een hele mooie onderliggende boodschap. Genoten!”

Video playlist


Data en locaties

Timzingt

‘Laatste wil’ is de zesde cabaretvoorstelling van Timzingt. Een avond met scherpe verhalen, leuke liedjes en (meerdere) gedachten om mee naar huis te nemen.Uitgelicht

Zomer Kloosterfestival: Zee van Tijd

Ben jij tussen de 19 en 39 jaar? Kom deze zomer naar Nieuw Sion en ervaar zelf hoe het kloosterritme en een heerlijke ontspannen summer vibe elkaar vinden!

Zee van Tijd ~ Herfst Kloosterfestival (35+)

Drie dagen de tijd hebben en vertragen om ruimte te maken en te ervaren... wie wil dat nou niet? Kom deze herfst naar Klooster Nieuw Sion in Diepenveen!


Algemene voorwaarden en Privacy statement • KVK 30196833