Matthijn Buwalda in Goes

Goes, Westerkerk, vrijdag 3 mei 2024, 20:00 - 22:00 uur

Dit event is voorbij. Kijk in de agenda van Matthijn Buwalda voor nieuwe data.

Reacties van bezoekers

Marion
Ontroerende liedjes met hoopvolle en treffende teksten. Een mooie avond gehad. Van genoten!
Frank
Weer zo als het altijd is. Mooi en geweldig concert Leuke en mooie liederen en grappige of verdiepende verhalen
Truus
Heel gaaf. Genoten van de zang en muziek en geniet nog na.
Willy
Een mooi concert. Prachtige muziek, pakkende teksten. Om nog dagen na te genieten.
Annet
Fantastisch genoten Woorden die raken Matthijn heel veel succes met het delen van mooie veelbelovende boodschappen!
Chriska
Was een hele mooie avond. We hebben genoten
Nellie
Ik vond de muziek soms te hard t.o.v. de zang van Matthijn
Jannie
Het was genieten en ontroerend
Simone
Was echt super!!!
Marja
Fijne avond. Echt genoten!
Ben
Het was indrukwekkend! we hebben enorm genoten!

Info

Beleef een fantastische muziekavond Matthijn Buwalda in de Westerkerk in Goes. Hij is een meesterlijke verhalenverteller en zanger/liedschrijver die Nederland heeft veroverd. Met een loopbaan die teruggaat tot 2006, heeft Matthijn zijn unieke sound, een verfrissende mix van kleinkunst en Nederpop, tot in de verste hoeken van het land laten klinken. Zijn reis van intieme kerkoptredens tot aan de grote theaterzalen heeft geleid tot vijf uitverkochte theatertours en een groot aantal fans die zijn groeiende succes hebben omarmd. Ook in Zeeland!

Matthijn's muziek, bekend om zijn samenwerkingen met namen als Stef Bos, Stephanie Struijk en Jan Smit, en zijn bijdrage aan bekroonde nummers zoals ‘Dit pakt niemand ons meer af’, raakt harten en opent gedachten. Zijn talent is niet onopgemerkt gebleven, bekroond met onder andere de Buma cultuurprijs/Zilveren Duif award voor Beste lied.

Dit najaar belooft Matthijn Buwalda opnieuw magie te brengen met zijn fonkelnieuwe programma en album ‘Sterrenhemel’. Maar voordat hij zijn theaterreis dit najaar opstart, trakteert hij Goes op een exclusieve avond vol muziek, mijmeringen en hoop in de Westerkerk. Samen met zijn band nodigt Matthijn je uit voor een onvergetelijke avond vol muziek, ontroering, humor en inspiratie.

Mis deze kans niet om Matthijn Buwalda live te ervaren in een setting die zowel intiem als meeslepend is.

In samenwerking met Esther Productions, belooft deze avond in de Westerkerk een unieke muzikale ervaring te worden die je niet wilt missen. De plaatsen zijn beperkt, dus reserveer snel jouw plek en zorg dat je erbij bent. Want in tijdens het concert in Goes, vinden we samen met Matthijn de moed om omhoog te kijken en te vertrouwen. Ben jij er klaar voor?