Het VreemdelingenCollectief (cd-presentatieconcert)

Dordrecht, Bonfire, zaterdag 21 mei 2016, 20:00 - 22:30 uur

Info

Zilveren Duif-winnaar Het VreemdelingenCollectief presenteert haar tweede album: de opvolger van het goed ontvangen ‘Niemandsland’.

Het VreemdelingenCollectief brengt liedjes die inspireren, verblijden, vertroosten en verbinden en mag zich verheugen in een groeiende belangstelling. De band bracht in 2013 haar debuutalbum Niemandsland uit dat zich kenmerkt door de thematiek ‘hier en nu’, ‘hemel en aarde’ en ‘tijd en eeuwigheid’. Het debuut, een album met 11 pop-/rocknummers, werd verwelkomd met mooie woorden en lovende recensies in de pers.

Alternatief genoeg om te prikkelen en spannend te blijven en toegankelijk genoeg om een breed publiek aan te spreken. (Nederlands Dagblad)

Het VreemdelingenCollectief gaat uniek te werk en haar muziek is voer voor liefhebbers van onder andere U2 en de betere Nederlandse rockbands. (Family7)

Na 'Niemandsland' is de band verder gegaan met het verkennen van nieuwe gebieden. Het nieuw te verschijnen album ‘In de Verte’ is daar het resultaat van.

Heb je Het VreemdelingenCollectief nog niet eerder gezien? Dan is dit je kans om kennis te maken met Het VreemdelingenCollectief. Vooral bezoekers van eerdere concerten weten dat de band live op z’n best is. Grafische projecties en animaties ondersteunen de liedjes. Frontman Johan Jeras deelt geregeld een goed verhaal of een korte en pakkende overdenking. Inspirerend!

Het VreemdelingenCollectief is bekend van onder andere Zinvloed, New Wine, Festival316, Opwekking, 7keer7, Soul Survivor, Graceland Festival, Groot Nieuws Radio en Family 7. Concert is inclusief voorprogramma.