Corona update: bezoekers van evenementen die door de overheid zijn verboden ontvangen binnen 1 werkdag een eerste bericht (belandt soms bij ongewenste post). Muzikanten gaan een moeilijke tijd tegemoet, veel inkomsten vallen weg. Steun ze door hun muziek via Spotify te beluisteren en via acties die ze online organiseren.

Kinga Bán in concert - 'Uit Liefde'

Veenendaal, De Basiliek, vrijdag 10 juni 2016, 20:00 - 22:30 uur

Reacties van bezoekers

Evelien
Wat een prachtige stem, wat een afwisselend repertoire en wat een persoonlijke liederen! Ontspannen, vrolijk, ontroerend... Heel erg bedankt, Kinga!
Geertemarye
Een avond waar je rust ontvang. Een avond waar je liefde ontvangt. Een avond waar je tot nadenken wordt gezet.. dat is een avond Kinga concert! In één woord: fantastisch! Hier worden wij stil van.. De grootsheid en kracht van God in het zingen. Gods zegen toegebeden in alles!
Carina
Lieve mooie Kinga! Wat hebben we genoten van je mooie stem en je heerlijke liedjes met je fantastische band! En heel bijzonder dat we zo een kijkje in jouw leven mochten hebben d.m.v. de persoonlijke filmpjes! En wat kwam je laatste lied binnen zeg: En als wij afscheid moeten nemen, weet dan dit: het is voor even... Liefs en Zegen! ps. weet je al waarom we zo moesten lachen bij 'Zeg me'? : vrouwen en andere mensen. Het was grappig...
Magdolna
Prachtige stem super combinatie met de muzikanten en eigen verhalen. Super bedankt Kinga dat je dit met ons wilde delen Magdolna
Anneke
Wat een prachtig concert met een ontzettend hoge kwaliteit van zang en muzikale begeleiding. Kinga, wat kan jij ontzettend veel met je stem. Prachtig hoe je iedereen daarvan hebt laten meegenieten. Ik heb het met liefde ontvangen en ervan genoten in een heel ontspannen sfeer. Super bedankt!
Tanja
Lieve kinga Wat een bijzondere avond. Anders dan verwacht maar heel mooi. Vind het zo bijzonder hoe je ondanks alles nog zo mooi kunt zingen. Je bent een bijzondere vrouw bedankt voor het mooie cadeau dat je ons gisterenavond hebt gegeven doormiddel van gewoon jezelf te zijn. BEDANKT
Geert Hokke
Kinga en band, bedankt voor de geweldige avond. Je hebt een mooi veelzijdig repertoire en een heldere, zuivere stem. Niet één nummer doet onder voor de ander en elk apart roepen ze een uniek gevoel op. Dat is een bijzondere kwaliteit, voeg daarbij je gave om het publiek te bereiken met mooie intieme momenten uit het leven en de avond is compleet. Bedankt!
Marian
Een geweldige avond gehad, echt genoten! Woorden schieten te kort zo mooi... Liefs
Jeroen Huls
Was een cadeau voor mijn vrouw. Had geen beter cadeau uit kunnen kiezen voor haar. Geweldig! Wat hebben wij genoten! Bedankt Kinga voor de mooie nummers en je verhalen.
Isabella
Wow, wat een bijzondere avond. Dank je wel, Kinga. Gods zegen gewenst.
Annick
Dank je wel Kinga, meer dan genoten!
Wendy
Jouw liedjes zongen recht mijn hart in. Kinga, zo bijzonder bedankt
Itie
Prachtige avond, prachtige (krachtige) stem, prachtige band, prachtig mens van God!
Arie
Ontroerend mooi, geweldig genoten. Bedankt!!!
Valesca
Prachtig! Ontroerend!!
Theo
Dank je wel Kinga voor het mooie concert waarin we iets hebben kunnen zien van jouw persoonlijke situatie. Een avond met een lach en een traan
Marian
Geweldig, wat mooi! Ingetogen intiem in een mega grote zaal
Eefje En Bart
Bedankt Kinga en alle medewerkers voor deze fantastische avond. Kinga, je betekent veel voor heel veel mensen. Je geeft inspiratie, je geeft rust en straalt zoveel liefde uit voor de mensen om je heen en voor God. Bedankt voor dit stukje dat je van je prive leven hebt willen delen
Marrit
Prachtig! Wat een mooie liedjes en een mooi mens! Heel ontroerend en inspirerend. Dankjewel!
Wim
Prachtig concert, Kinga! Dank daarvoor vanuit het diepste van mijn hart!

Info

Kinga Bán – voor veel mensen bekend als zangeres van Sela – brengt dit voorjaar een cd uit met de titel: Uit Liefde.
Deze (luister-) liedjes brengt ze eenmalig ten gehore in een avondvullend programma.

Tijdens het concert neemt Kinga je mee langs het verhaal van de liedjes en bezingt ze het leven in al haar verscheidenheid. Thema's als liefde, sterven, gastvrijheid, vreugde en troost passeren de revue. Het zijn stuk voor stuk liederen die, zoals ze zelf zegt, "al lang met me meegaan of al tijden in mijn gedachten groeien, maar nu pas woorden en muziek hebben gekregen."

Uit Liefde bevat zowel zelf geschreven liederen als de bekende nummers Maanlicht, Kom maar bij mij en Seasons of love, nummers die veel voor Kinga betekenen. Bestel de CD "Uit Liefde".

Video playlist Kinga Ban
Met een uitnodiging voor het concert en het lied "In goede handen"!