Kinga Bán in concert - 'Uit Liefde'

Veenendaal, De Basiliek, vrijdag 10 juni 2016, 20:00 - 22:30 uur

Reacties van bezoekers

Henny Klerks
O Kinga. Wat was het gaaf vrijdagavond! Zo zuiver, zo mooi, zo kwetsbaar, zo klein en groots tegelijk! Jij kan dat. Echt geweldig! Bedankt! Wens je veel zegen. God is bij jou, elke dag met nieuwe liefde en kracht.
Meri
Wat een prachtige stem en wat een mooi afwisselend concert! Kinga heeft ons door haar liedjes laten horen hoe ze in het leven staat. We hebben veel bewondering voor haar en hebben een fijne avond gehad.
Gea
Liefdevol, ontroerend, prachtig! Genoten!
Marian
Geweldig, wat mooi! Ingetogen intiem in een mega grote zaal
Tanja
Lieve kinga Wat een bijzondere avond. Anders dan verwacht maar heel mooi. Vind het zo bijzonder hoe je ondanks alles nog zo mooi kunt zingen. Je bent een bijzondere vrouw bedankt voor het mooie cadeau dat je ons gisterenavond hebt gegeven doormiddel van gewoon jezelf te zijn. BEDANKT
Marjan
Overweldigend, zo voelde ik mij naar afloop. Wat een emoties kwamen er los. Dank voor deze bijzondere ervaring. Prachtig gezongen en nu nagenieten van je mooie cd
Jan Willem
Wat een prachtige avond en wat een mooie liedjes, zo veelzijdig en zo persoonlijk, heel geladen en toch nergens te zwaar. Ik heb ervan genoten.
Klaas En Lia.
Wat een geweldige vrouw!! Zowel als zangeres en als mens!! Grandioos, hartverwarmend en spontaan. Wat een begeleiding. Dank je wel.
Anja
Kom maar bij mij, Atijd welkom! Zo voelde het gewoon. Bedankt Kinga voor een kijkje in jouw leven.
Wim
Prachtig concert, Kinga! Dank daarvoor vanuit het diepste van mijn hart!
Arie
Ontroerend mooi, geweldig genoten. Bedankt!!!
Ingrid Van De Graaf
We zijn heel blij dat we geweest zijn; mooi en aangrijpend.
Corry
Ontroerende avond. Dank je wel. Gods zegen gewenst.
Agonda En Aanneke
Lieflijk, mooi, kwetsbaar. Zoo genoten. Dankjewel
Geertemarye
Een avond waar je rust ontvang. Een avond waar je liefde ontvangt. Een avond waar je tot nadenken wordt gezet.. dat is een avond Kinga concert! In één woord: fantastisch! Hier worden wij stil van.. De grootsheid en kracht van God in het zingen. Gods zegen toegebeden in alles!
Magda
Kinga ..ZEGEN om jou te mogen kennen door je liederen.. je STRAALDE van binnen en van buiten..veel liefs.
Eefke
Bedankt voor deze mooie avond. Aan alles is te merken dat je dit vanuit liefde doet. Jouw reflectie van Gods liefde geeft nieuwe moed.
Marjan En Aukje
Mooi om Kinga zo sterk, maar tegelijk zo kwetsbaar te zien. Prachtig hoe haar liederen woorden geven aan gevoelens die zo herkenbaar zijn. Om verder over na te denken. Prachtige stem, prachtige, ontroerende avond. Genoten.
Janine
Geweldig! Was een prachtige avond!
Henk S.
Het was een mooie en bijzondere avond, persoonlijke gezelligheid, was soms net een grote familie huiskamer. Afwisseling volop aanwezig door diversiteit van liedjes en de zeer indrukwekkende en intense liedjes wat mijn en menig ander hart geraakt heeft. De Heer is goed in alle omstandigheden mochten we horen en zien. Kinga heeft een stukje van de Hemelse wereld laten schijnen. Gods zegen en Zijn liefde bidt ik over jou uit Kinga, maar ook over jouw man Reinder en jullie kinderen. Hartelijke groet :-),

Info

Kinga Bán – voor veel mensen bekend als zangeres van Sela – brengt dit voorjaar een cd uit met de titel: Uit Liefde.
Deze (luister-) liedjes brengt ze eenmalig ten gehore in een avondvullend programma.

Tijdens het concert neemt Kinga je mee langs het verhaal van de liedjes en bezingt ze het leven in al haar verscheidenheid. Thema's als liefde, sterven, gastvrijheid, vreugde en troost passeren de revue. Het zijn stuk voor stuk liederen die, zoals ze zelf zegt, "al lang met me meegaan of al tijden in mijn gedachten groeien, maar nu pas woorden en muziek hebben gekregen."

Uit Liefde bevat zowel zelf geschreven liederen als de bekende nummers Maanlicht, Kom maar bij mij en Seasons of love, nummers die veel voor Kinga betekenen. Bestel de CD "Uit Liefde".

Video playlist Kinga Ban
Met een uitnodiging voor het concert en het lied "In goede handen"!