Kinga Bán in concert - 'Uit Liefde'

Veenendaal, De Basiliek, vrijdag 10 juni 2016, 20:00 - 22:30 uur

Reacties van bezoekers

Jacqueline
Wat was het prachtig!! Ben echt diep onder de indruk van Gods grootheid door jou heen Kinga!! Heel erg bedankt voor de onvergetelijke avond en Zegen en kracht voor jou en je gezin!
Frank En Alet Van De Scheur
Muzikaal zeer hoogstaand, persoonlijk getint en ontroerend. Bedankt Kinga, voor de geweldig mooie avond, wij hebben enorm genoten!
Marian
Geweldig, wat mooi! Ingetogen intiem in een mega grote zaal
Hilda
Je bent een engeltje die uit de hemel is gevallen. Wat een genade zo een mooie stem. Mijn vriendin en ik hebben ervan genoten. De Here zegene je op je verdere weg!
Joke
Zo heel anders dan Sela, heel mooi. Dit was dus Kinga Bán, wat een mooie kennismaking. Wij verwachtte eigenlijk een beetje droefheid, dat was er ook wel, maar de dankbaarheid voor haar leven was prachtig vertelt in haar liedjes.
Carina
Lieve mooie Kinga! Wat hebben we genoten van je mooie stem en je heerlijke liedjes met je fantastische band! En heel bijzonder dat we zo een kijkje in jouw leven mochten hebben d.m.v. de persoonlijke filmpjes! En wat kwam je laatste lied binnen zeg: En als wij afscheid moeten nemen, weet dan dit: het is voor even... Liefs en Zegen! ps. weet je al waarom we zo moesten lachen bij 'Zeg me'? : vrouwen en andere mensen. Het was grappig...
Arie
Ontroerend mooi, geweldig genoten. Bedankt!!!
Willy
Kinga wat heb je ons veel gegeven! Je bent een prachtige vrouw en zo heel gewoon sta je daar ons mee te nemen in wat je allemaal hebt meegemaakt. Heel mooi hoe de avond ook was opgebouwd.
Corry
Ontroerende avond. Dank je wel. Gods zegen gewenst.
Jos
Erg mooi!
Hans
Gevoelig sterk, maar ook heel breekbaar. Mooi!
Anita
Kinga, wat een prachtige avond met ontroering, liefde, troost en prachtige liederen. Zo mooi..... Ik ben nog niet geland. Prachtig ook hoe je in diverse stylen van muziek je hebt laten zien. En...jij ben ook in goede handen Heerlijk om je zo te zien. Anita
Alies
Ontroerend mooi en zoooooo mooi gezongen met je loepzuivere ;) stem! ! Bedankt!
Jan Willem
Wat een prachtige avond en wat een mooie liedjes, zo veelzijdig en zo persoonlijk, heel geladen en toch nergens te zwaar. Ik heb ervan genoten.
Corn
Je bent een parel in Gods hand! Wat een bijzondere mooie avond was het. Vol blijdschap, ontroering, maar ook hele emotionele momenten. We hebben moeten racen om op tijd in de Basiliek te zijn en hebben een paar momenten gedacht om maar niet te gaan. Maar we hadden dan veel gemist. Bedankt voor de mooie avond! Ik ben altijd een beetje van het is wel goed, 6-je, 7-tje en bij hoge uitzondering een 8, maar dit verdient een TIEN!
Annick
Dank je wel Kinga, meer dan genoten!
Gea
Liefdevol, ontroerend, prachtig! Genoten!
Monique
Kinga bedankt voor deze mooie en bijzondere avond! Zo anders..maar toch heel mooi. De boodschap van liefde en dankbaarheid, jouw hele mooie stem. Prachtig! Bedankt voor wie je bent! Gods zegen op de weg die jij moet gaan.
Anja
Kom maar bij mij, Atijd welkom! Zo voelde het gewoon. Bedankt Kinga voor een kijkje in jouw leven.
Erik
Een verrassende avond. Je hebt nog meer in huis dan ik dacht. Je puurheid en je openheid zorgden voor een bijzondere avond. Het was mooi!

Info

Kinga Bán – voor veel mensen bekend als zangeres van Sela – brengt dit voorjaar een cd uit met de titel: Uit Liefde.
Deze (luister-) liedjes brengt ze eenmalig ten gehore in een avondvullend programma.

Tijdens het concert neemt Kinga je mee langs het verhaal van de liedjes en bezingt ze het leven in al haar verscheidenheid. Thema's als liefde, sterven, gastvrijheid, vreugde en troost passeren de revue. Het zijn stuk voor stuk liederen die, zoals ze zelf zegt, "al lang met me meegaan of al tijden in mijn gedachten groeien, maar nu pas woorden en muziek hebben gekregen."

Uit Liefde bevat zowel zelf geschreven liederen als de bekende nummers Maanlicht, Kom maar bij mij en Seasons of love, nummers die veel voor Kinga betekenen. Bestel de CD "Uit Liefde".

Video playlist Kinga Ban
Met een uitnodiging voor het concert en het lied "In goede handen"!