Kinga Bán in concert - 'Uit Liefde'

Veenendaal, De Basiliek, vrijdag 10 juni 2016, 20:00 - 22:30 uur

Reacties van bezoekers

Geertemarye
Een avond waar je rust ontvang. Een avond waar je liefde ontvangt. Een avond waar je tot nadenken wordt gezet.. dat is een avond Kinga concert! In één woord: fantastisch! Hier worden wij stil van.. De grootsheid en kracht van God in het zingen. Gods zegen toegebeden in alles!
Janine
Geweldig! Was een prachtige avond!
Meri
Wat een prachtige stem en wat een mooi afwisselend concert! Kinga heeft ons door haar liedjes laten horen hoe ze in het leven staat. We hebben veel bewondering voor haar en hebben een fijne avond gehad.
Corn
Je bent een parel in Gods hand! Wat een bijzondere mooie avond was het. Vol blijdschap, ontroering, maar ook hele emotionele momenten. We hebben moeten racen om op tijd in de Basiliek te zijn en hebben een paar momenten gedacht om maar niet te gaan. Maar we hadden dan veel gemist. Bedankt voor de mooie avond! Ik ben altijd een beetje van het is wel goed, 6-je, 7-tje en bij hoge uitzondering een 8, maar dit verdient een TIEN!
Hans
Gevoelig sterk, maar ook heel breekbaar. Mooi!
Marjan
Overweldigend, zo voelde ik mij naar afloop. Wat een emoties kwamen er los. Dank voor deze bijzondere ervaring. Prachtig gezongen en nu nagenieten van je mooie cd
Arien
Prachtig ontroerende liederen, maar ook de praatjes tussendoor waren leuk en zo 'eigen' gepresenteerd!
Magda
Kinga ..ZEGEN om jou te mogen kennen door je liederen.. je STRAALDE van binnen en van buiten..veel liefs.
Henny Klerks
O Kinga. Wat was het gaaf vrijdagavond! Zo zuiver, zo mooi, zo kwetsbaar, zo klein en groots tegelijk! Jij kan dat. Echt geweldig! Bedankt! Wens je veel zegen. God is bij jou, elke dag met nieuwe liefde en kracht.
Marrit
Prachtig! Wat een mooie liedjes en een mooi mens! Heel ontroerend en inspirerend. Dankjewel!
Lor.
Lieve Kinga, jij bent een echte Engel.
Annick
Dank je wel Kinga, meer dan genoten!
Corry
Ontroerende avond. Dank je wel. Gods zegen gewenst.
Diana
Wij waren sprakeloos, wat een mooie avond. Wat een krachtige vrouw is Kinga! Diep respect voor je. En wat mooi dat je kinderen er nog even bij kwamen op het podium. We hebben genoten. Bedankt en Gods Zegen voor jou Kinga en je gezin.
Ida
Geweldige avond gehad, Kinga je nam ons mee!Gods Zegen gewenst.een ontroerende avond!
Marjan En Aukje
Mooi om Kinga zo sterk, maar tegelijk zo kwetsbaar te zien. Prachtig hoe haar liederen woorden geven aan gevoelens die zo herkenbaar zijn. Om verder over na te denken. Prachtige stem, prachtige, ontroerende avond. Genoten.
Wim
Prachtig concert, Kinga! Dank daarvoor vanuit het diepste van mijn hart!
Eefje En Bart
Bedankt Kinga en alle medewerkers voor deze fantastische avond. Kinga, je betekent veel voor heel veel mensen. Je geeft inspiratie, je geeft rust en straalt zoveel liefde uit voor de mensen om je heen en voor God. Bedankt voor dit stukje dat je van je prive leven hebt willen delen
Arna
Wat indrukwekkend, ontroerend!! Zet ons weer even stil en tot nadenken in deze drukke tijden;als er nooit meer een morgen zou zijn. maar ook als moeder.....loslaten.. hoe moeilijk is dit Maar fijn om te weten; jullie zijn altijd in Goede Handen Bedankt Kinga...dat jij er bent!!
Joke
Zo heel anders dan Sela, heel mooi. Dit was dus Kinga Bán, wat een mooie kennismaking. Wij verwachtte eigenlijk een beetje droefheid, dat was er ook wel, maar de dankbaarheid voor haar leven was prachtig vertelt in haar liedjes.

Info

Kinga Bán – voor veel mensen bekend als zangeres van Sela – brengt dit voorjaar een cd uit met de titel: Uit Liefde.
Deze (luister-) liedjes brengt ze eenmalig ten gehore in een avondvullend programma.

Tijdens het concert neemt Kinga je mee langs het verhaal van de liedjes en bezingt ze het leven in al haar verscheidenheid. Thema's als liefde, sterven, gastvrijheid, vreugde en troost passeren de revue. Het zijn stuk voor stuk liederen die, zoals ze zelf zegt, "al lang met me meegaan of al tijden in mijn gedachten groeien, maar nu pas woorden en muziek hebben gekregen."

Uit Liefde bevat zowel zelf geschreven liederen als de bekende nummers Maanlicht, Kom maar bij mij en Seasons of love, nummers die veel voor Kinga betekenen. Bestel de CD "Uit Liefde".

Video playlist Kinga Ban
Met een uitnodiging voor het concert en het lied "In goede handen"!