Kinga Bán in concert - 'Uit Liefde'

Veenendaal, De Basiliek, vrijdag 10 juni 2016, 20:00 - 22:30 uur

Reacties van bezoekers

Willy
Kinga wat heb je ons veel gegeven! Je bent een prachtige vrouw en zo heel gewoon sta je daar ons mee te nemen in wat je allemaal hebt meegemaakt. Heel mooi hoe de avond ook was opgebouwd.
Lize
Geweldig! Genoten!
Valesca
Prachtig! Ontroerend!!
Henny Klerks
O Kinga. Wat was het gaaf vrijdagavond! Zo zuiver, zo mooi, zo kwetsbaar, zo klein en groots tegelijk! Jij kan dat. Echt geweldig! Bedankt! Wens je veel zegen. God is bij jou, elke dag met nieuwe liefde en kracht.
Eefje En Bart
Bedankt Kinga en alle medewerkers voor deze fantastische avond. Kinga, je betekent veel voor heel veel mensen. Je geeft inspiratie, je geeft rust en straalt zoveel liefde uit voor de mensen om je heen en voor God. Bedankt voor dit stukje dat je van je prive leven hebt willen delen
Anja
Kom maar bij mij, Atijd welkom! Zo voelde het gewoon. Bedankt Kinga voor een kijkje in jouw leven.
Wim
Prachtig concert, Kinga! Dank daarvoor vanuit het diepste van mijn hart!
Henk S.
Het was een mooie en bijzondere avond, persoonlijke gezelligheid, was soms net een grote familie huiskamer. Afwisseling volop aanwezig door diversiteit van liedjes en de zeer indrukwekkende en intense liedjes wat mijn en menig ander hart geraakt heeft. De Heer is goed in alle omstandigheden mochten we horen en zien. Kinga heeft een stukje van de Hemelse wereld laten schijnen. Gods zegen en Zijn liefde bidt ik over jou uit Kinga, maar ook over jouw man Reinder en jullie kinderen. Hartelijke groet :-),
Carina
Lieve mooie Kinga! Wat hebben we genoten van je mooie stem en je heerlijke liedjes met je fantastische band! En heel bijzonder dat we zo een kijkje in jouw leven mochten hebben d.m.v. de persoonlijke filmpjes! En wat kwam je laatste lied binnen zeg: En als wij afscheid moeten nemen, weet dan dit: het is voor even... Liefs en Zegen! ps. weet je al waarom we zo moesten lachen bij 'Zeg me'? : vrouwen en andere mensen. Het was grappig...
Mariëlle
Kinga, je bent een mooi mens, met een prachtige stem, waarin we Gods liefde zo dichtbij mogen ervaren....Deze dag, onverwacht juist een mooi schilderij van een tante gekregen, waarop zij prachtig onze overleden dochter Esmee* had geschilderd. De mooie liedjes, door jou gezongen, maakte deze dag nog dierbaarder....
Arie
Ontroerend mooi, geweldig genoten. Bedankt!!!
Geert Hokke
Kinga en band, bedankt voor de geweldige avond. Je hebt een mooi veelzijdig repertoire en een heldere, zuivere stem. Niet één nummer doet onder voor de ander en elk apart roepen ze een uniek gevoel op. Dat is een bijzondere kwaliteit, voeg daarbij je gave om het publiek te bereiken met mooie intieme momenten uit het leven en de avond is compleet. Bedankt!
Arna
Wat indrukwekkend, ontroerend!! Zet ons weer even stil en tot nadenken in deze drukke tijden;als er nooit meer een morgen zou zijn. maar ook als moeder.....loslaten.. hoe moeilijk is dit Maar fijn om te weten; jullie zijn altijd in Goede Handen Bedankt Kinga...dat jij er bent!!
Dieneke
Wat zal ze later los gaan, wat een bijzonder talent en wat een kracht. Dankbaar.
Marian
Een geweldige avond gehad, echt genoten! Woorden schieten te kort zo mooi... Liefs
Gea
Liefdevol, ontroerend, prachtig! Genoten!
Jacqueline
Wat was het prachtig!! Ben echt diep onder de indruk van Gods grootheid door jou heen Kinga!! Heel erg bedankt voor de onvergetelijke avond en Zegen en kracht voor jou en je gezin!
Theo
Dank je wel Kinga voor het mooie concert waarin we iets hebben kunnen zien van jouw persoonlijke situatie. Een avond met een lach en een traan
Janine
Geweldig! Was een prachtige avond!
Diana
Wij waren sprakeloos, wat een mooie avond. Wat een krachtige vrouw is Kinga! Diep respect voor je. En wat mooi dat je kinderen er nog even bij kwamen op het podium. We hebben genoten. Bedankt en Gods Zegen voor jou Kinga en je gezin.

Info

Kinga Bán – voor veel mensen bekend als zangeres van Sela – brengt dit voorjaar een cd uit met de titel: Uit Liefde.
Deze (luister-) liedjes brengt ze eenmalig ten gehore in een avondvullend programma.

Tijdens het concert neemt Kinga je mee langs het verhaal van de liedjes en bezingt ze het leven in al haar verscheidenheid. Thema's als liefde, sterven, gastvrijheid, vreugde en troost passeren de revue. Het zijn stuk voor stuk liederen die, zoals ze zelf zegt, "al lang met me meegaan of al tijden in mijn gedachten groeien, maar nu pas woorden en muziek hebben gekregen."

Uit Liefde bevat zowel zelf geschreven liederen als de bekende nummers Maanlicht, Kom maar bij mij en Seasons of love, nummers die veel voor Kinga betekenen. Bestel de CD "Uit Liefde".

Video playlist Kinga Ban
Met een uitnodiging voor het concert en het lied "In goede handen"!