Update: de komende weken zijn er nog geen concerten met publiek mogelijk. Videoconcerten zijn toegestaan zonder publiek in de zaal. Als een gepland concert wordt afgelast ontvangt u binnen enkele dagen bericht van de organisator.

Kinga Bán in concert - 'Uit Liefde'

Veenendaal, De Basiliek, vrijdag 10 juni 2016, 20:00 - 22:30 uur

Reacties van bezoekers

Jan Willem
Wat een prachtige avond en wat een mooie liedjes, zo veelzijdig en zo persoonlijk, heel geladen en toch nergens te zwaar. Ik heb ervan genoten.
Arie
Ontroerend mooi, geweldig genoten. Bedankt!!!
Geertemarye
Een avond waar je rust ontvang. Een avond waar je liefde ontvangt. Een avond waar je tot nadenken wordt gezet.. dat is een avond Kinga concert! In één woord: fantastisch! Hier worden wij stil van.. De grootsheid en kracht van God in het zingen. Gods zegen toegebeden in alles!
Jos
Erg mooi!
Anja
Kom maar bij mij, Atijd welkom! Zo voelde het gewoon. Bedankt Kinga voor een kijkje in jouw leven.
Anita
Kinga, wat een prachtige avond met ontroering, liefde, troost en prachtige liederen. Zo mooi..... Ik ben nog niet geland. Prachtig ook hoe je in diverse stylen van muziek je hebt laten zien. En...jij ben ook in goede handen Heerlijk om je zo te zien. Anita
Ida
Geweldige avond gehad, Kinga je nam ons mee!Gods Zegen gewenst.een ontroerende avond!
Erik
Een verrassende avond. Je hebt nog meer in huis dan ik dacht. Je puurheid en je openheid zorgden voor een bijzondere avond. Het was mooi!
Aline
Kwetsbaar & hemels geluid. Krachtig, verdrietig, hoopvol, liefdevol en vrolijk; Het Leven. Wat een mooie avond!
Marjan
Overweldigend, zo voelde ik mij naar afloop. Wat een emoties kwamen er los. Dank voor deze bijzondere ervaring. Prachtig gezongen en nu nagenieten van je mooie cd
Klaas En Lia.
Wat een geweldige vrouw!! Zowel als zangeres en als mens!! Grandioos, hartverwarmend en spontaan. Wat een begeleiding. Dank je wel.
Marian
Een geweldige avond gehad, echt genoten! Woorden schieten te kort zo mooi... Liefs
Jacqueline
Wat was het prachtig!! Ben echt diep onder de indruk van Gods grootheid door jou heen Kinga!! Heel erg bedankt voor de onvergetelijke avond en Zegen en kracht voor jou en je gezin!
Frank En Alet Van De Scheur
Muzikaal zeer hoogstaand, persoonlijk getint en ontroerend. Bedankt Kinga, voor de geweldig mooie avond, wij hebben enorm genoten!
Corn
Je bent een parel in Gods hand! Wat een bijzondere mooie avond was het. Vol blijdschap, ontroering, maar ook hele emotionele momenten. We hebben moeten racen om op tijd in de Basiliek te zijn en hebben een paar momenten gedacht om maar niet te gaan. Maar we hadden dan veel gemist. Bedankt voor de mooie avond! Ik ben altijd een beetje van het is wel goed, 6-je, 7-tje en bij hoge uitzondering een 8, maar dit verdient een TIEN!
Edwin
Prachtig concert! Dank je wel!
Willy
Kinga wat heb je ons veel gegeven! Je bent een prachtige vrouw en zo heel gewoon sta je daar ons mee te nemen in wat je allemaal hebt meegemaakt. Heel mooi hoe de avond ook was opgebouwd.
Marjan En Aukje
Mooi om Kinga zo sterk, maar tegelijk zo kwetsbaar te zien. Prachtig hoe haar liederen woorden geven aan gevoelens die zo herkenbaar zijn. Om verder over na te denken. Prachtige stem, prachtige, ontroerende avond. Genoten.
Evelien
Wat een prachtige stem, wat een afwisselend repertoire en wat een persoonlijke liederen! Ontspannen, vrolijk, ontroerend... Heel erg bedankt, Kinga!
Marrit
Prachtig! Wat een mooie liedjes en een mooi mens! Heel ontroerend en inspirerend. Dankjewel!

Info

Kinga Bán – voor veel mensen bekend als zangeres van Sela – brengt dit voorjaar een cd uit met de titel: Uit Liefde.
Deze (luister-) liedjes brengt ze eenmalig ten gehore in een avondvullend programma.

Tijdens het concert neemt Kinga je mee langs het verhaal van de liedjes en bezingt ze het leven in al haar verscheidenheid. Thema's als liefde, sterven, gastvrijheid, vreugde en troost passeren de revue. Het zijn stuk voor stuk liederen die, zoals ze zelf zegt, "al lang met me meegaan of al tijden in mijn gedachten groeien, maar nu pas woorden en muziek hebben gekregen."

Uit Liefde bevat zowel zelf geschreven liederen als de bekende nummers Maanlicht, Kom maar bij mij en Seasons of love, nummers die veel voor Kinga betekenen. Bestel de CD "Uit Liefde".

Video playlist Kinga Ban
Met een uitnodiging voor het concert en het lied "In goede handen"!