Update: de komende tijd zijn er geen concerten mogelijk. Videoconcerten zijn toegestaan, zonder publiek in de zaal. Als een concert niet door kan gaan ontvangt u binnen enkele dagen bericht van de organisator.

Kinga Bán in concert - 'Uit Liefde'

Veenendaal, De Basiliek, vrijdag 10 juni 2016, 20:00 - 22:30 uur

Reacties van bezoekers

Annick
Dank je wel Kinga, meer dan genoten!
Carina
Lieve mooie Kinga! Wat hebben we genoten van je mooie stem en je heerlijke liedjes met je fantastische band! En heel bijzonder dat we zo een kijkje in jouw leven mochten hebben d.m.v. de persoonlijke filmpjes! En wat kwam je laatste lied binnen zeg: En als wij afscheid moeten nemen, weet dan dit: het is voor even... Liefs en Zegen! ps. weet je al waarom we zo moesten lachen bij 'Zeg me'? : vrouwen en andere mensen. Het was grappig...
Alies
Ontroerend mooi en zoooooo mooi gezongen met je loepzuivere ;) stem! ! Bedankt!
Corry
Ontroerende avond. Dank je wel. Gods zegen gewenst.
Wim
Prachtig concert, Kinga! Dank daarvoor vanuit het diepste van mijn hart!
Klaas En Lia.
Wat een geweldige vrouw!! Zowel als zangeres en als mens!! Grandioos, hartverwarmend en spontaan. Wat een begeleiding. Dank je wel.
Isabella
Wow, wat een bijzondere avond. Dank je wel, Kinga. Gods zegen gewenst.
Evelien
Wat een prachtige stem, wat een afwisselend repertoire en wat een persoonlijke liederen! Ontspannen, vrolijk, ontroerend... Heel erg bedankt, Kinga!
Anita
Kinga, wat een prachtige avond met ontroering, liefde, troost en prachtige liederen. Zo mooi..... Ik ben nog niet geland. Prachtig ook hoe je in diverse stylen van muziek je hebt laten zien. En...jij ben ook in goede handen Heerlijk om je zo te zien. Anita
Lize
Geweldig! Genoten!
Ariette Hinloopen- Korpershoek
Wat een prachtige avond, ik geniet nog na.. kwetsbaar, zuiver, persoonlijk, grappig! ontroerend, daarnaast instrumentaal heerlijke muziek, het maakte in mij los een lach en een traan. We zaten daar met zoveel mensen, maar het voelde zo persoonlijk.. We sloten je in ons hart..
Arie
Ontroerend mooi, geweldig genoten. Bedankt!!!
Anja
Kom maar bij mij, Atijd welkom! Zo voelde het gewoon. Bedankt Kinga voor een kijkje in jouw leven.
Anneke
Wat een prachtig concert met een ontzettend hoge kwaliteit van zang en muzikale begeleiding. Kinga, wat kan jij ontzettend veel met je stem. Prachtig hoe je iedereen daarvan hebt laten meegenieten. Ik heb het met liefde ontvangen en ervan genoten in een heel ontspannen sfeer. Super bedankt!
Wilma
Wat een prachtig concert! Heel mooi om Kinga zo te zien zoals ze is. Een mooie mix van ontroering en vrolijkheid.
Joke
Zo heel anders dan Sela, heel mooi. Dit was dus Kinga Bán, wat een mooie kennismaking. Wij verwachtte eigenlijk een beetje droefheid, dat was er ook wel, maar de dankbaarheid voor haar leven was prachtig vertelt in haar liedjes.
Marrit
Prachtig! Wat een mooie liedjes en een mooi mens! Heel ontroerend en inspirerend. Dankjewel!
Diana
Wij waren sprakeloos, wat een mooie avond. Wat een krachtige vrouw is Kinga! Diep respect voor je. En wat mooi dat je kinderen er nog even bij kwamen op het podium. We hebben genoten. Bedankt en Gods Zegen voor jou Kinga en je gezin.
Koos En Gerda
Zo heel anders dan we gewend waren, maar ook weer heel onroerend, persoonlijk en warm. Kinga, heel erg bedankt.
Frank En Alet Van De Scheur
Muzikaal zeer hoogstaand, persoonlijk getint en ontroerend. Bedankt Kinga, voor de geweldig mooie avond, wij hebben enorm genoten!

Info

Kinga Bán – voor veel mensen bekend als zangeres van Sela – brengt dit voorjaar een cd uit met de titel: Uit Liefde.
Deze (luister-) liedjes brengt ze eenmalig ten gehore in een avondvullend programma.

Tijdens het concert neemt Kinga je mee langs het verhaal van de liedjes en bezingt ze het leven in al haar verscheidenheid. Thema's als liefde, sterven, gastvrijheid, vreugde en troost passeren de revue. Het zijn stuk voor stuk liederen die, zoals ze zelf zegt, "al lang met me meegaan of al tijden in mijn gedachten groeien, maar nu pas woorden en muziek hebben gekregen."

Uit Liefde bevat zowel zelf geschreven liederen als de bekende nummers Maanlicht, Kom maar bij mij en Seasons of love, nummers die veel voor Kinga betekenen. Bestel de CD "Uit Liefde".

Video playlist Kinga Ban
Met een uitnodiging voor het concert en het lied "In goede handen"!