Trinity: Kerststallen tour 2018

Dordrecht, Sportpark Schenkeldijk, zaterdag 22 december 2018, 20:00 - 22:00 uur

Reacties van bezoekers

Denny Klomp
Verzadigender dan welk kerstdiner je maar kunt bedenken!
Marijke
Het was super gaaf. Echt kerstFEEST!! Samen met mijn zoon heb ik enorm genoten. Dank jullie wel, Trinity!
Trista
Geweldige mooie avond gehad. Wat een groot feest en wat een muzikaal talent!!!! Genoten! Bedankt!
Cindy
Het was geweldig! Echt een kerstgevoel! Heerlijk swingen! Mannen jullie zijn te gek!
Jetze
Ik vond het heel leuk want ik ging Samen met mijn vriend er naar toe. Ik ben een grote fan van trinity.
Steven
Verpletterend
Indy
Geweldig feest alle eer aan God!!!!
Esther
Was een geweldige avond
Diane
Het was super tof!! We hebben ook genoten. Het was echt een feestje. 1 Tip: omdat iedereen op gelijke hoogte stond, konden de kinderen het niet zien. En 2 uur lang met een kind van 9 en 10 op je schouders is een beetje lang;-) Misschien aan de zijkanten banken waar kinderen op kunnen staan
Anthon En Kitty
Wat een waar feest weer! Wat hebben we weer genoten! Hopelijk volgend jaar weer!
Remco
Door de onverwachte intensieve infuuszorg en desondanks overlijden van mijn hond kon ik het concert niet bijwonen.
Wilma
Het was een feestje . . .we hebben genoten. Volgend jaar weer? Dank jullie wel!
Marielle
Het was een onwijs toffe avond. 1 groot feest! Geweldige muziek en heerlijke kerstsfeer. In één woord: FANTASTISCH!!!
Heleen
Onwijs gaaf. Wat een feest! GENOTEN ????.
Rita
Het was weer een geweldig feest, kerst met de Trinity band, mooie muziek en vooraf genoten van een heerlijke stampot! Blije gezichten en swingende mensen, dit alles tot eer van God. Een Gezegende avond.
Iris
Het was fantastisch cool! zo genoten met gezin, familie en vrienden. Wat een talent, trinity blijft verassen, ze zijn vernieuwend, creatief en origineel! En dat tot eer van onze God en vader! Wat een zegen!
Marjoke
Geweldig wat een feest voor Jezus! Voor het eerst gingen we samen met onze zoons van 12 en 13 naar een concert, ze vonden het super en volgend jaar willen ze/we weer!
Angelique
Wat een feest, we genieten nog allemaal na!
Marianne
Was een geweldig feestje. Wat een goeie veelzijdige band is Trinity. En de locatie ook fantastisch! Orgineel idee die kerststallen tour. En leuke foodtrucks erbij. Top!
Lianne
Het was puur genieten!

Info

Soms vallen dingen zo mooi op hun plek dat je niet anders wilt dan er een terugkerend festijn van maken. Trinity's kerststallentour zit helemaal in het DNA van de band: Kerst, maar dan heel anders. Een echt feest vol gezelligheid en blije gezichten, verbondenheid met elkaar, meezingen tot je hees bent en swingen met een dikke jas aan: En dat allemaal in een echte winterse stal!

Met de voeten in het zand en het hoofd in de wolken. Genieten van hoe je met z’n allen een manegebak kunt omtoveren in een plek waar hemel en aarde elkaar raken. Net als toen lang geleden in die stal in Bethlehem gebeurde. Kom je warmen aan het verhaal van Gods meesterwerk van liefde voor ons.

Een greep uit de reacties op de Kerststallen tour 2017:

Het was te gek, sfeervol, een feestje en echt kerst. Geraakt door de blijheid en positiviteit die de jongens altijd weer weten over te brengen. - Danny

Super om bij de kerststallentour geweest te zijn! Leukste avondje uit sinds tijden. Volgend jaar weer. - Jeanette en Hanna

Genoten van de sfeervolle manege, de goed verzorgde hapjes en drankjes, de aanstekelijke muziek: lekker meezingen, springen en dansen! - Hilde