Trinity: Kerststallen tour 2018

Dordrecht, Sportpark Schenkeldijk, zaterdag 22 december 2018, 20:00 - 22:00 uur

Reacties van bezoekers

Marijke
Het was super gaaf. Echt kerstFEEST!! Samen met mijn zoon heb ik enorm genoten. Dank jullie wel, Trinity!
Esther
Was een geweldige avond
Marielle
Het was een onwijs toffe avond. 1 groot feest! Geweldige muziek en heerlijke kerstsfeer. In één woord: FANTASTISCH!!!
Paula Kroeze
Altijd weer een mooi feestje met de mannen van Trinity. Wat een fijne, gezellige en warme sfeer hing er tussen publiek en band. Zelfs een romantisch kerstverhaal, verteld door Eldert, met een huwelijksaanzoek als verrassing voor Maureen, té leuk! Thuis nagenieten met de kerst- en overige cd’s of streaming en gauw weer een ticket boeken voor het volgende Trinity feest, bedankt mannen!
Heleen
Onwijs gaaf. Wat een feest! GENOTEN ????.
Anita Van Der Vlist
Super!!! Dank voor de feestelijke avond We wensen jullie ook Gods nabijheid toe
Lianne
Het was puur genieten!
Trista
Geweldige mooie avond gehad. Wat een groot feest en wat een muzikaal talent!!!! Genoten! Bedankt!
Iris
Het was fantastisch cool! zo genoten met gezin, familie en vrienden. Wat een talent, trinity blijft verassen, ze zijn vernieuwend, creatief en origineel! En dat tot eer van onze God en vader! Wat een zegen!
Denny Klomp
Verzadigender dan welk kerstdiner je maar kunt bedenken!
Remco
Door de onverwachte intensieve infuuszorg en desondanks overlijden van mijn hond kon ik het concert niet bijwonen.
Steven
Verpletterend
Marianne
Was een geweldig feestje. Wat een goeie veelzijdige band is Trinity. En de locatie ook fantastisch! Orgineel idee die kerststallen tour. En leuke foodtrucks erbij. Top!
Diane
Het was super tof!! We hebben ook genoten. Het was echt een feestje. 1 Tip: omdat iedereen op gelijke hoogte stond, konden de kinderen het niet zien. En 2 uur lang met een kind van 9 en 10 op je schouders is een beetje lang;-) Misschien aan de zijkanten banken waar kinderen op kunnen staan
Indy
Geweldig feest alle eer aan God!!!!
Wilma
Het was een feestje . . .we hebben genoten. Volgend jaar weer? Dank jullie wel!
Marjoke
Geweldig wat een feest voor Jezus! Voor het eerst gingen we samen met onze zoons van 12 en 13 naar een concert, ze vonden het super en volgend jaar willen ze/we weer!
Cindy
Het was geweldig! Echt een kerstgevoel! Heerlijk swingen! Mannen jullie zijn te gek!
Anthon En Kitty
Wat een waar feest weer! Wat hebben we weer genoten! Hopelijk volgend jaar weer!
Jetze
Ik vond het heel leuk want ik ging Samen met mijn vriend er naar toe. Ik ben een grote fan van trinity.

Info

Soms vallen dingen zo mooi op hun plek dat je niet anders wilt dan er een terugkerend festijn van maken. Trinity's kerststallentour zit helemaal in het DNA van de band: Kerst, maar dan heel anders. Een echt feest vol gezelligheid en blije gezichten, verbondenheid met elkaar, meezingen tot je hees bent en swingen met een dikke jas aan: En dat allemaal in een echte winterse stal!

Met de voeten in het zand en het hoofd in de wolken. Genieten van hoe je met z’n allen een manegebak kunt omtoveren in een plek waar hemel en aarde elkaar raken. Net als toen lang geleden in die stal in Bethlehem gebeurde. Kom je warmen aan het verhaal van Gods meesterwerk van liefde voor ons.

Een greep uit de reacties op de Kerststallen tour 2017:

Het was te gek, sfeervol, een feestje en echt kerst. Geraakt door de blijheid en positiviteit die de jongens altijd weer weten over te brengen. - Danny

Super om bij de kerststallentour geweest te zijn! Leukste avondje uit sinds tijden. Volgend jaar weer. - Jeanette en Hanna

Genoten van de sfeervolle manege, de goed verzorgde hapjes en drankjes, de aanstekelijke muziek: lekker meezingen, springen en dansen! - Hilde

The Passion in Concert

Tijdens het paasweekend bezingen bekende artiesten in Rotterdam (Ahoy) het paasverhaal met de mooiste en meest geliefde Nederlandstalige popnummers.

www.thepassioninconcert.nl