Coronamaatregelen per 28-11:
Vanaf zondag 28 november zijn avondconcerten met publiek voor minimaal 3 weken niet mogelijk. Ook de 1,5 meter kan aanleiding zijn om concerten te annuleren. Als je een reservering hebt voor die periode hoor je in de loop van de komende week wat dit voor jouw reservering betekent.

Kinga Bán: Wat fluistert vandaag?

Dordrecht, Bonfire, donderdag 22 februari 2018, 20:00 - 22:30 uur

Reacties van bezoekers

Lenie
Prachtig... Heel indrukwekkend! Om nog lang over na te denken! Hier gaat zoveel van uit!!!
Aline
Ontroerend mooi. Diep zonder zwaar te worden. Heel knap! Ik luister de liedjes graag nog eens na...
Diana
Mijn man en ik hebben genoten. Het was mooi bijzonder emotioneel. En ben erg dankbaar dat ik hier bij mocht zijn.
Danica
Wauw, wat was het een geweldige avond, wat een stem, wat een prachtige en soms emotionele liedjes. Dankbaar dat we er bij waren.
Ruben
Erg mooi concert! Heel klein en kwetsbaar gebracht maar daardoor juist zo krachtig. De nieuwe liedjes zijn schitterend, inspirerende verhalen om over na te denken. Dankjewel, Kinga!
Ineke
Wat een krachtige vrouw! En wat een prachtige stem! We hebben genoten! Gods Zegen!!
Wendy Doorn
Wat was het een prachtige avond met een geweldige sfeer en intieme nummers.
Jeanette
Genoten, Wat mooi Kinga dat we zo jouw levensverhaal mochten meebeleven. En wat een mooie lessen/bemoedigingen zitten er in de teksten. Zo doorleefd. De nieuwe cd gaan we zeker kopen zodat we heerlijk kunnen nagenieten
Anna
Heb genoten vanavond! Wat kan Kinga mooi zingen. Wat een bijzondere vrouw is Kinga. Ben heel dankbaar dat ik dit concert vanavond mocht meemaken.
Marga
Het was indrukwekkend in kwetsbaarheid, zuiver en mooi. Dankbaar genieten van vandaag
Alie
Erg mooi ,ontroerend.
Ineke Berg
Het was zo mooi zo bijzonder dat wij wel een 2e keer willen gaan.
Jolanda
Ontroerend mooi. Wat heeft Kinga toch een prachtige stem en wat ze heeft mij geraakt met haar mooie liederen en haar openheid. Onvergetelijke avond en dankbaar dat ik er VANDAAG bij mocht zijn.
Patricia
Prachtige avond met emotionele liedjes. Een stem die zovelen kan raken/raakt het was een bijzondere avond blij dat we er waren.
Rianne
Ontroerend, kwetsbaar, kortom heel mooi! Fijn dat ik er bij kon zijn!

Info

Kinga heeft een stem gekregen waarmee ze iets moois mag doen. En dat is wat ze wil doen: zingen en delen vanuit haar hart! In de afgelopen jaren heeft Kinga ontzettend veel geleerd en ontvangen van de mensen om haar heen. Leven vanuit geloof, de liefde van haar dierbaren, de vreugde van de mensen die haar liederen beluisteren. Tijdens dit concert wil Kinga deze ervaringen delen met jou.

Ze neemt je mee langs de liedjes die haar dierbaar zijn. Het is een programma met bekende liederen die Kinga op het lijf zijn geschreven. Naast bekend werk word je ook verrast met liedjes van haar nieuwe album 'Vandaag', dat op 15 maart verscheen. Op 'Vandaag' zingt Kinga persoonlijke liedjes, klein uitgevoerd, over lijden, moederliefde, hoop en een wereld die kleiner wordt.

Het programma kent geen pauze, en duurt ongeveer 75 minuten.