Update: de komende weken zijn er nog geen concerten met publiek mogelijk. Videoconcerten zijn toegestaan zonder publiek in de zaal. Als een gepland concert wordt afgelast ontvangt u binnen enkele dagen bericht van de organisator.

Kinga Ban: Wat fluistert vandaag?

Zwolle, Sionskerk, zaterdag 14 april 2018, 20:00 - 22:30 uur

Reacties van bezoekers

Corine
Ontroerend maar ook krachtig. Wat een geloof.
Yvonne
Heel mooi. Blij dat ik jou mag leren kennen. Mooi mens.
Gertia
Wij hebben genoten! onder de indruk! prachtig vertrouwen! kwetsbaar, kostbaar! meer dan een wonder!
Marina
Ontroerend dichtbij. Kwetsbaar én krachtig. Wat bemoedigend, een getuigenis. Hij is erbij....en Hij is Dezelfde Heiland. Bid voor je.
Marry
Indrukwekkend, muzikaal hoogstaand! Genoten, geraakt en herkenbaar... Getuigenis van wat Jezus voor zijn kinderen wil zijn....
Aimee Verschuren
Geweldig mooi gezongen! En dat je je emoties en gevoelens zo persoonlijk met ons deelde. Wat vind ik jou een power woman! Wij hebben erg van jullie genoten. Dank je wel
Sjoerdtje
Nog stil van .... zo mooi, zo kwetsbaar, zo puur. Dichtbij en zo herkenbaar. Dank!
Jaap
Indrukwekkend en mooi!
Roeline
Wat een geweldige avond. Met een lach en een traan. Kinga je bent en blijft een getuigenis en een wonder van God, hoe jij daar weer staat vol overtuiging. Dank je wel voor alles. We hopen dat we nog een keer mogen genieten van jou stem en je humor. Gods zegen voor jou en je gezin. En een geweldige muzikale begeleiding.
Ada Hoorn
Geweldige avond hebben wij gehad! Wij waren met z'n vieren, en alle 4 liepen we stil naar onze auto. Zo onder de indruk van jou kracht die jij uitstraalt, je prachtige zuivere stem die door de geweldige teksten ons zoveel heeft meegegeven! Ook je muzikale begeleiders: geweldig!! Dank jullie wel hiervoor.
Grieke
Prachtig ,wat een lieve mooie stem!
Sandra
Het was een hele mooie en indrukwekkende avond.
Henrieke
Ontroerend..... Prachtig.... Onvergetelijk.... Geweldig...
Margreeth
Breekbaar vol kracht bracht je een stukje nieuwe wereld. Dank dat God door jou heen naar me toekwam. Je helpt ons bespreekbaar te maken wat moeilijk is.
Aukje
Geweldig, ontroerend emotioneel. Echt genoten.
Mariska
Ontroerend mooi, geraakt! Dank je wel en God is nabij!
Janneke
Ontroerend, dichtbij en helend. Hij is erbij! De teksten van de liedjes, de begeleiding, de zang; wat een zegen! Dank jullie wel.
Harmke
Geweldig ...in een woord GEWELDIG
Heleen
Het was echt prachtig! heel waardevol
Jennita
Ontroerend mooi!!!!Dank Kinga je bent een bijzondere vrouw!

Info

Kinga heeft een stem gekregen waarmee ze iets moois mag doen. En dat is wat ze wil doen: zingen en delen vanuit haar hart! In de afgelopen jaren heeft Kinga ontzettend veel geleerd en ontvangen van de mensen om haar heen. Leven vanuit geloof, de liefde van haar dierbaren, de vreugde van de mensen die haar liederen beluisteren. Tijdens dit concert wil Kinga deze ervaringen delen met jou.

Ze neemt je mee langs de liedjes die haar dierbaar zijn. Het is een programma met bekende liederen die Kinga op het lijf zijn geschreven. Naast bekend werk word je ook verrast met liedjes van haar nieuwe album 'Vandaag', dat op 15 maart verscheen. Op 'Vandaag' zingt Kinga persoonlijke liedjes, klein uitgevoerd, over lijden, moederliefde, hoop en een wereld die kleiner wordt.

Het programma kent geen pauze, en duurt ongeveer 75 minuten.