Kinga Ban: Wat fluistert vandaag?

Zwolle, Sionskerk, zaterdag 14 april 2018, 20:00 - 22:30 uur

Reacties van bezoekers

Yvonne
Heel mooi. Blij dat ik jou mag leren kennen. Mooi mens.
Laura
Mooi, prachtig gezongen, intens en indrukwekkend! maar ook echt leuk(e) liedjes en een humoristisch noot... bijzondere avond! Aanrader!
Aimee Verschuren
Geweldig mooi gezongen! En dat je je emoties en gevoelens zo persoonlijk met ons deelde. Wat vind ik jou een power woman! Wij hebben erg van jullie genoten. Dank je wel
Grieke
Prachtig ,wat een lieve mooie stem!
Heleen
Het was echt prachtig! heel waardevol
Gertia
Wij hebben genoten! onder de indruk! prachtig vertrouwen! kwetsbaar, kostbaar! meer dan een wonder!
Henrieke
Ontroerend..... Prachtig.... Onvergetelijk.... Geweldig...
Anja
Daar word je stil van....
Sjoerdtje
Nog stil van .... zo mooi, zo kwetsbaar, zo puur. Dichtbij en zo herkenbaar. Dank!
Ada Hoorn
Geweldige avond hebben wij gehad! Wij waren met z'n vieren, en alle 4 liepen we stil naar onze auto. Zo onder de indruk van jou kracht die jij uitstraalt, je prachtige zuivere stem die door de geweldige teksten ons zoveel heeft meegegeven! Ook je muzikale begeleiders: geweldig!! Dank jullie wel hiervoor.
Marina
Ontroerend dichtbij. Kwetsbaar én krachtig. Wat bemoedigend, een getuigenis. Hij is erbij....en Hij is Dezelfde Heiland. Bid voor je.
Cornelia
Een belevenis om erbij te mogen zijn! Zó lief dat Kinga alles met ons wilde delen en uiteindelijk haar troost vindt bij de Eeuwige!
Bianca
Zo dankbaar voor haar mooie woorden en stem, bid voor haar dat zij met Hem de weg mag gaan en dat wat haar dierbaar is geborgen blijft bij Hem
Jaap
Indrukwekkend en mooi!
Jennita
Ontroerend mooi!!!!Dank Kinga je bent een bijzondere vrouw!
Janneke
Ontroerend, dichtbij en helend. Hij is erbij! De teksten van de liedjes, de begeleiding, de zang; wat een zegen! Dank jullie wel.
Tineke
Ontroerend...mooi...prachtige stem...indrukwekkende woorden! Kinga, bedankt!!
Corine
Ontroerend maar ook krachtig. Wat een geloof.
Greet
Wat een sterke vrouw is Kinga, een voorbeeld voor velen. Zo open en eerlijk, vertelt zij haar verhaal over haar ziek zijn en haar vertrouwen op onze Heer.
Sandra
Het was een hele mooie en indrukwekkende avond.

Info

Kinga heeft een stem gekregen waarmee ze iets moois mag doen. En dat is wat ze wil doen: zingen en delen vanuit haar hart! In de afgelopen jaren heeft Kinga ontzettend veel geleerd en ontvangen van de mensen om haar heen. Leven vanuit geloof, de liefde van haar dierbaren, de vreugde van de mensen die haar liederen beluisteren. Tijdens dit concert wil Kinga deze ervaringen delen met jou.

Ze neemt je mee langs de liedjes die haar dierbaar zijn. Het is een programma met bekende liederen die Kinga op het lijf zijn geschreven. Naast bekend werk word je ook verrast met liedjes van haar nieuwe album 'Vandaag', dat op 15 maart verscheen. Op 'Vandaag' zingt Kinga persoonlijke liedjes, klein uitgevoerd, over lijden, moederliefde, hoop en een wereld die kleiner wordt.

Het programma kent geen pauze, en duurt ongeveer 75 minuten.


The Passion in Concert

Tijdens het paasweekend bezingen bekende artiesten in Rotterdam (Ahoy) het paasverhaal met de mooiste en meest geliefde Nederlandstalige popnummers.

www.thepassioninconcert.nl