Coronamaatregelen:
Tot tenminste dinsdag 25 januari zijn helaas geen concerten en theatervoorstellingen mogelijk. Livestreams gaan wel door.

Kinga Ban: Wat fluistert vandaag?

Zwolle, Sionskerk, zaterdag 14 april 2018, 20:00 - 22:30 uur

Reacties van bezoekers

Cornelia
Een belevenis om erbij te mogen zijn! Zó lief dat Kinga alles met ons wilde delen en uiteindelijk haar troost vindt bij de Eeuwige!
Henrieke
Ontroerend..... Prachtig.... Onvergetelijk.... Geweldig...
Laura
Mooi, prachtig gezongen, intens en indrukwekkend! maar ook echt leuk(e) liedjes en een humoristisch noot... bijzondere avond! Aanrader!
Mariska
Ontroerend mooi, geraakt! Dank je wel en God is nabij!
Anja
Daar word je stil van....
Harmke
Geweldig ...in een woord GEWELDIG
Bianca
Zo dankbaar voor haar mooie woorden en stem, bid voor haar dat zij met Hem de weg mag gaan en dat wat haar dierbaar is geborgen blijft bij Hem
Grieke
Prachtig ,wat een lieve mooie stem!
Gertia
Wij hebben genoten! onder de indruk! prachtig vertrouwen! kwetsbaar, kostbaar! meer dan een wonder!
Corine
Ontroerend maar ook krachtig. Wat een geloof.
Jennita
Ontroerend mooi!!!!Dank Kinga je bent een bijzondere vrouw!
Sjoerdtje
Nog stil van .... zo mooi, zo kwetsbaar, zo puur. Dichtbij en zo herkenbaar. Dank!
Aimee Verschuren
Geweldig mooi gezongen! En dat je je emoties en gevoelens zo persoonlijk met ons deelde. Wat vind ik jou een power woman! Wij hebben erg van jullie genoten. Dank je wel
Marina
Ontroerend dichtbij. Kwetsbaar én krachtig. Wat bemoedigend, een getuigenis. Hij is erbij....en Hij is Dezelfde Heiland. Bid voor je.
Tineke
Ontroerend...mooi...prachtige stem...indrukwekkende woorden! Kinga, bedankt!!
Janneke
Ontroerend, dichtbij en helend. Hij is erbij! De teksten van de liedjes, de begeleiding, de zang; wat een zegen! Dank jullie wel.
Jaap
Indrukwekkend en mooi!
Sandra
Het was een hele mooie en indrukwekkende avond.
Machteld
Prachtig! Inspirerend hoe Kinga’s humor, speelsheid, creativiteit, verwondering, en het oprecht genieten .... ruimte, lucht en licht geeft in donkere tijden. Be blessed!
Yvonne
Heel mooi. Blij dat ik jou mag leren kennen. Mooi mens.

Info

Kinga heeft een stem gekregen waarmee ze iets moois mag doen. En dat is wat ze wil doen: zingen en delen vanuit haar hart! In de afgelopen jaren heeft Kinga ontzettend veel geleerd en ontvangen van de mensen om haar heen. Leven vanuit geloof, de liefde van haar dierbaren, de vreugde van de mensen die haar liederen beluisteren. Tijdens dit concert wil Kinga deze ervaringen delen met jou.

Ze neemt je mee langs de liedjes die haar dierbaar zijn. Het is een programma met bekende liederen die Kinga op het lijf zijn geschreven. Naast bekend werk word je ook verrast met liedjes van haar nieuwe album 'Vandaag', dat op 15 maart verscheen. Op 'Vandaag' zingt Kinga persoonlijke liedjes, klein uitgevoerd, over lijden, moederliefde, hoop en een wereld die kleiner wordt.

Het programma kent geen pauze, en duurt ongeveer 75 minuten.