Kinga Ban: Wat fluistert vandaag?

Zwolle, Sionskerk, zaterdag 14 april 2018, 20:00 - 22:30 uur

Reacties van bezoekers

Grieke
Prachtig ,wat een lieve mooie stem!
Sjoerdtje
Nog stil van .... zo mooi, zo kwetsbaar, zo puur. Dichtbij en zo herkenbaar. Dank!
Yvonne
Heel mooi. Blij dat ik jou mag leren kennen. Mooi mens.
Janneke
Ontroerend, dichtbij en helend. Hij is erbij! De teksten van de liedjes, de begeleiding, de zang; wat een zegen! Dank jullie wel.
Jaap
Indrukwekkend en mooi!
Henrieke
Ontroerend..... Prachtig.... Onvergetelijk.... Geweldig...
Marry
Indrukwekkend, muzikaal hoogstaand! Genoten, geraakt en herkenbaar... Getuigenis van wat Jezus voor zijn kinderen wil zijn....
Cornelia
Een belevenis om erbij te mogen zijn! Zó lief dat Kinga alles met ons wilde delen en uiteindelijk haar troost vindt bij de Eeuwige!
Mariska
Ontroerend mooi, geraakt! Dank je wel en God is nabij!
Ada Hoorn
Geweldige avond hebben wij gehad! Wij waren met z'n vieren, en alle 4 liepen we stil naar onze auto. Zo onder de indruk van jou kracht die jij uitstraalt, je prachtige zuivere stem die door de geweldige teksten ons zoveel heeft meegegeven! Ook je muzikale begeleiders: geweldig!! Dank jullie wel hiervoor.
Sandra
Het was een hele mooie en indrukwekkende avond.
Machteld
Prachtig! Inspirerend hoe Kinga’s humor, speelsheid, creativiteit, verwondering, en het oprecht genieten .... ruimte, lucht en licht geeft in donkere tijden. Be blessed!
Bianca
Zo dankbaar voor haar mooie woorden en stem, bid voor haar dat zij met Hem de weg mag gaan en dat wat haar dierbaar is geborgen blijft bij Hem
Corine
Ontroerend maar ook krachtig. Wat een geloof.
Aukje
Geweldig, ontroerend emotioneel. Echt genoten.
Tineke
Ontroerend...mooi...prachtige stem...indrukwekkende woorden! Kinga, bedankt!!
Jennita
Ontroerend mooi!!!!Dank Kinga je bent een bijzondere vrouw!
Harmke
Geweldig ...in een woord GEWELDIG
Marina
Ontroerend dichtbij. Kwetsbaar én krachtig. Wat bemoedigend, een getuigenis. Hij is erbij....en Hij is Dezelfde Heiland. Bid voor je.
Gertia
Wij hebben genoten! onder de indruk! prachtig vertrouwen! kwetsbaar, kostbaar! meer dan een wonder!

Info

Kinga heeft een stem gekregen waarmee ze iets moois mag doen. En dat is wat ze wil doen: zingen en delen vanuit haar hart! In de afgelopen jaren heeft Kinga ontzettend veel geleerd en ontvangen van de mensen om haar heen. Leven vanuit geloof, de liefde van haar dierbaren, de vreugde van de mensen die haar liederen beluisteren. Tijdens dit concert wil Kinga deze ervaringen delen met jou.

Ze neemt je mee langs de liedjes die haar dierbaar zijn. Het is een programma met bekende liederen die Kinga op het lijf zijn geschreven. Naast bekend werk word je ook verrast met liedjes van haar nieuwe album 'Vandaag', dat op 15 maart verscheen. Op 'Vandaag' zingt Kinga persoonlijke liedjes, klein uitgevoerd, over lijden, moederliefde, hoop en een wereld die kleiner wordt.

Het programma kent geen pauze, en duurt ongeveer 75 minuten.