Coronamaatregelen:
Tot tenminste dinsdag 25 januari zijn helaas geen concerten en theatervoorstellingen mogelijk. Livestreams gaan wel door.

Kinga Ban: Wat fluistert vandaag?

Veenendaal, Wijkkerk Aller Erf, zaterdag 30 juni 2018, 20:00 - 22:30 uur

Reacties van bezoekers

Marian Bellinga
Ik had 3 collega's meenemen we hebben genoten. Alleen maar positief. het was alleen erg warm binnen en de ventilatoren boven in plafond waren niet aan. Dat is het enige.
Marion
Geweldig, wat een kracht in zwakheid. Wat een liefde voor het leven en een vertrouwen in God. Diep geraakt en onder de indruk. Een mooie avond, fijn dat we er mochten ZIJN!
Gea
Het was in 1 woord geweldig Wat een moed en kracht om je zo kwetsbaar op te durven stellen. Bewondering voor hoe ze met haar ziekte omgaat een troost voor anderen echt diep onder de indruk
Lynsey
Het was een geweldige avond. Ik was met mijn zoontje van 10 en hij heeft ademloos geluisterd. Samen hand in hand en een enkele keer kroop hij even bij me op schoot als het hem even te veel werd (bij "Dag mama"). Wat een prachtige teksten, wat een mooie muziek. Aan het eind van de avond waren we blij verrast dat Kinga nog met hem op de foto wilde en ze had zelfs een lieve boodschap voor hem opgeschreven (hangt al ingelijst boven zijn bed).
Netty
Mijn vriendin en ik hebben genoten en waren diep onder indruk van haar vertrouwen in God. Ik had een prachtig plek recht voor haar. Ik zat in rolstoel en ben zwaar slechthorend maar ik heb haar vrijwel goed kunnen horen zingen en spreken. Bedankt Kinga. Alle goeds en je gezin
Elly
Hoe mooi...hoe broos...hoe emotioneel!
Samuel
Knap en moedig optreden van Kinga! prachtig gezongen en de muzikanten waren geweldig! Gods zegen bid ik jou en je gezin toe!
Yvette
Kinga Ban wat was het emotioneel en prachtig op deze bijzondere avond. Had het niet willen missen. Ik wou na elk lied een staande ovatie geven. Wat een kracht en energie, muzikaal/ stem om door een ringetje te halen. Maar dat wist ik al dat ze zo mooi zong, 1 woord geweldig!!
Lydia
Het was opnieuw een fantastische avond, het was voor mij de 3e keer dat ik dit concert mocht bezoeken en opnieuw kippenvel. Kinga ik vind je zo bijzonder, zo sterk en tegelijkertijd zo kwetsbaar, en vooral zo inspirerend, dankjewel voor je prachtige liedjes, korte teksten met een grote impact.
Magda
Super mooi! Wat een mooie en krachtig gezongen liederen! Wens je alle goeds en Gods zegen toe Kinga!
Karin
Prachtig concert van een bijzondere, krachtige vrouw met een hemelse stem. We hebben genoten en waren ontroerd door haar moed en getuigenis.

Info

Kinga heeft een stem gekregen waarmee ze iets moois mag doen. En dat is wat ze wil doen: zingen en delen vanuit haar hart! In de afgelopen jaren heeft Kinga ontzettend veel geleerd en ontvangen van de mensen om haar heen. Leven vanuit geloof, de liefde van haar dierbaren, de vreugde van de mensen die haar liederen beluisteren. Tijdens dit concert wil Kinga deze ervaringen delen met jou.

Ze neemt je mee langs de liedjes die haar dierbaar zijn. Het is een programma met bekende liederen die Kinga op het lijf zijn geschreven. Naast bekend werk word je ook verrast met liedjes van haar nieuwe album 'Vandaag', dat op 15 maart verscheen. Op 'Vandaag' zingt Kinga persoonlijke liedjes, klein uitgevoerd, over lijden, moederliefde, hoop en een wereld die kleiner wordt.

Het programma kent geen pauze, en duurt ongeveer 75 minuten.