Coronamaatregelen:
Tot tenminste dinsdag 25 januari zijn helaas geen concerten en theatervoorstellingen mogelijk. Livestreams gaan wel door.

Kinga Bán: U weet het toch?

Zwijndrecht, Maranathakerk, zaterdag 6 oktober 2018, 20:00 - 22:30 uur

Reacties van bezoekers

Mirjam
Wat een mooi en inspirerend programma. Heel bijzonder dat sommige liederen in andere context gebruikt werden. Ontroerend en kippenvel. Kinga, wat een topper. Zie, Ik ben met u alle dagen. bless you.
Jaap
Mooi om te leren hoe de liederen op vele manieren zijn toe te passen.
Magdalena
Zo ontroerend... kon mijn tranen niet inhouden. Kinga, heeft ons met beide voeten weer op de grond gebracht, waar het om draait ‘er zijn’. Dankbaar dat ik er bij kon zijn. Wat een groot getuigenis is ze voor iedereen. Ik bid nogsteeds voor een wonder! Here Jezus, ontfermt u over Kinga en haar gezin! ????
Jeanine
Was prachtig. Wat een inspirerend, krachtig programma....en naast Kinga hele leuke en goede muzikanten....wat een talenten allemaal!
Johanna
Prachtige avond geweest! Wat een getuigenis geeft Kinga door haar liederen en teksten!
Suus
Ik ben diep geraakt door haar kracht, zwakte en geloof.. ze raakt me heel vaak met haar prachtige engelen stem en veel liedjes geven mij kracht in de moeilijke tijd die wij hebben met mijn zoon (14 mnd) al vanaf zijn geboorte en we blijven voorlopig tobben.. maar mijn kracht en geloof is dankzij haar groter geworden, vooral haar liedje " vandaag" is mijn drijfkracht geworden. Ik ben mega dankbaar dat ik haar heb mogen zien optreden. ??
Lia En Pieter
Wat een mooie avond, zo treffend, zo … geef daar maar eens woorden aan. De teksten van haar liederen treffen doel.
Anita Meerkerk
Prachtige avond wat een stem wat een doorzettingsvermogen. Wat een prachtige verteller ook zo over Petrus de combinatie erg mooi lied en tekst. We hopen en bidden dat we nog heeeeel lang van Kinga mogen genieten.
Hanneke
Een hele bijzondere avond. Kinga zong loepzuiver en ook het bandlid die oa sopraansaxofoon speelde, heeft mij echt geïnspireerd. Ook voor onze kinderen een hele bijzondere ervaring.
Alie
Heel mooi. En zeer ontroerend .Heel bijzonder.
Cobie Jeanette En Piet
Wat hebben wij genoten van deze avond ...zo zuiver en prachtig ..je kon een speld horen vallen ..Dank jullie allemaal voor het optreden.Erg moedig Kinga ..
Anneke
Heel mooie avond. Wat is ze sterk om dit te doen.
Monique
Het was een prachtig en ontroerend concert. Geweldige muzikanten en prachtige teksten over Petrus. Heel veel respect voor Kinga. Ik hoop dat ze nog veel mag uitdragen via haar stem.
Mar
Het was een onroerend,ingetogen concert. Wat geef de Heere Kinga ontzettend veel kracht nu zij op weg is naar haar Vaderhuis. Moge Hij haar rust geven.God bless you
Kees En Tilly
Kinga Ban zei: Ik ben niet sterk of snel Maar de armen die mij dragen zijn dat wel ! Dat heeft ons geraakt , een voorbeeld voor vele , want ... Kinga is sterk in haar zwakheid ! Haar eigen verhaal gegoten in het verhaal over Petrus , geeft een verlangen weer, om dicht bij Jezus te zijn en er “ Te Zijn” voor de ander ! Er zijn ! Kinga was er en mag er zijn , ondanks haar pijn en strijd, kwetsbaar ; van hart tot hart ! Dank je wel Kinga Zó dicht bij U Weidt mijn lammeren ! Weidt mijn schappen
P&R
Wij zijn vanavond naar het concert van Kinga Bán geweest in Zwijndrecht. Erg emotioneel. Wat een sterke vrouw, maar zeer broos om te zien. We hadden deze avond niet willen missen. Wat een getuigenis!
Beatrix
Prachtige avond! Ontroerend, eerlijk, sterk!
Evelien
Het was erg mooi. Ik heb erg genoten van de avond. Ging erg snel voorbij, mocht van mij langer duren. Echt een mooi verhaal over Petrus en dan daarbij de liederen uitgezocht. Prachtig!! De muzikanten waren ook erg goed en erg muzikaal. Veel verschillende instrumenten gehoord.
Barend Moen.
Het was een fantastiche zang van Kinga en goede muziek van haar mede muziek mannen. ook alles wat Kinga Bán vertelde over de bijbel was heel goed

Info

Kinga Bán zal in haar nieuwe programma Petrus bezingen, een van haar favoriete bijbelfiguren. Met nieuwe liedjes die een inkijkje geven in de Petrus die Kinga heeft leren kennen. Laat je daarnaast opnieuw verrassen door bekende liederen als "Wat hou ik van uw huis", "Vandaag" en "Ik zal er zijn", die Kinga in het licht van Petrus zal laten schijnen.

Tijdens dit concert toont Kinga haar persoonlijke kijk op de discipel waarop Jezus zijn kerk heeft gebouwd. De man die we onder meer kennen van zijn uitspraak "U weet toch dat ik van u hou?" Hoeveel lijken wij eigenlijk op hem?

Kinga vertelt: "Ik herken me in de emotionele kant van Petrus, waarin hij laat zien dat hij ook gewoon mens is. Net als ik, met ups en downs."

Het concert kent geen pauze, de verwachte eindtijd is ca. 21.30 uur.