Update: de komende weken zijn er nog geen concerten met publiek mogelijk. Videoconcerten zijn toegestaan zonder publiek in de zaal. Als een gepland concert wordt afgelast ontvangt u binnen enkele dagen bericht van de organisator.

Kinga Bán: U weet het toch?

Goes, Ontmoetingskerk, donderdag 15 november 2018, 20:00 - 22:30 uur

Reacties van bezoekers

Corrie Castel
Indrukwekkend, ik heb in tranen gezeten, zoals Kinga het deed.De emoties op haar gezicht terwijl ze bezig was, kippevel. Goede muzikanten.
Louize
Wat een geweldige avond! Wat een power vrouw is kinga! Echt een aanrader!?
John
Ontroerend mooi!!
Anton
Diep onder de indruk van haar vertrouwen in God . Aan het eind Naam aller namen ! respect !
Wilma Van Damme
Heel indrukwekkend. Een kwetsbare vrouw, sterk in haar Heere. Tot bemoediging voor velen.
Frans
Het was geweldig.zo'n enorme geloofsbemoediging. Bid dat God haar nog tijd wil geven.
Charlotte
Met ook nog een heel bijzonder slot, leek niet gepland! Met elkaar 'O Naam aller Namen' zingen, zonder tekst. En iedereen die het kent en zingt!!
Joop
Een avond vol Onroering, Inspiratie, en Zegen. Zang, muziek, tekst geweldig mooi. Daarnaast heel veel respect voor Kinga wat een bron van inspiratie. Dankjewel!
Anneke
Genoten van deze fantastische zangeres en uiteraard van de geweldige musici! Kinga Ban een geweldig voorbeeld van geloof. Bedankt voor deze warme avond??
Willie Korstanje
Heel mooi en ontroerend!
Cees
Dit concert raakt je hart aan, zet je stil bij wie en wat je bent in Christus. Maar laat ook zien waar we persoonlijk nog in mogen groeien. Wat een geweldig mooi mens ben je Kinga!!!
Heleen
Wat was het een prachtige avond heel veel bewondering voor kinga Heel indrukwekkend om stil van te worden.
Jannie
Ontroerend mooi! Zowel zang als muziek. Maar ook confronterend. Enorm veel respect voor Kinga.
Peter
Schitterend. Heel indrukwekkend. Was er erg van onder de indruk.
Lucretia
Prachtig......serene rust in de zaal .........verwondering........liefde.......Gods aanwezigheid.........verdriet..........bemoediging.......Wat ben je toch een lieverd Kinga!!
Jankees
Ik vond het heel indrukwekkend. De liefde van God kwam heel EEG naar voren. En Jezus stond centraal.
Petra
Prachtig en indrukwekkend! Wat een mooie avond!
Marieke
Prachtig decor en mooi programma met ald thema Petrus. De muzikale begeleiding ook volop van genoten! Wat een muzikaliteit! Geraakt door de muziek en prachtige stem van Kinga!
Arenda
Arenda Samen met mijn schoondochter heb ik stil geluisterd, gekeken, en was ik diep onder de indruk van de kracht van Gods Woord in het leven van een mensenkind. Dat mensenkind was Petrus, Kinga, het waren de musici. Die mensenkinderen zijn wij die de woorden in ons hart meedragen, en er Gods grote genadewerk in opmerken. Heel hartelijk bedankt! Veel kracht en zegen voor de toekomst!
Hanneke
Wat een mooie avond. Ontroerend! Ik bid om Gods nabijheid en kracht voor Kinga. Wat is ze voor veel mensen tot grote zegen ??

Info

Kinga Bán zal in haar nieuwe programma Petrus bezingen, een van haar favoriete bijbelfiguren. Met nieuwe liedjes die een inkijkje geven in de Petrus die Kinga heeft leren kennen. Laat je daarnaast opnieuw verrassen door bekende liederen als "Wat hou ik van uw huis", "Vandaag" en "Ik zal er zijn", die Kinga in het licht van Petrus zal laten schijnen.

Tijdens dit concert toont Kinga haar persoonlijke kijk op de discipel waarop Jezus zijn kerk heeft gebouwd. De man die we onder meer kennen van zijn uitspraak "U weet toch dat ik van u hou?" Hoeveel lijken wij eigenlijk op hem?

Kinga vertelt: "Ik herken me in de emotionele kant van Petrus, waarin hij laat zien dat hij ook gewoon mens is. Net als ik, met ups en downs."

Het concert kent geen pauze, de verwachte eindtijd is ca. 21.30 uur.