Coronamaatregelen:
Tot tenminste dinsdag 25 januari zijn helaas geen concerten en theatervoorstellingen mogelijk. Livestreams gaan wel door.

Kinga Bán: U weet het toch?

Goes, Ontmoetingskerk, donderdag 15 november 2018, 20:00 - 22:30 uur

Reacties van bezoekers

Willemien
Een prachtige avond. Een heel mooi getuigenis van/door Kinga. Indrukwekkend, stil, geen woorden....
Jam Otte
Prachtig .wat een bemoediging gaat er van jullie uit .goede locatie .perfect geregeld .jammer dat iedereen bij het verlaten van het parkeerterein bij de ontmoetingskerk waar het concert was iedereen niet even kan wachten op de ander om voor te laten gaan . Daar was niemand die het verkeer regelde in de mist. Voor de auto s. Verder heel veel succrs en beterschap .ik heb enorm genoten .tot op het volgende evenement /concert .Gods zegen
Petra
Prachtig en indrukwekkend! Wat een mooie avond!
Frans
Het was geweldig.zo'n enorme geloofsbemoediging. Bid dat God haar nog tijd wil geven.
Arenda
Arenda Samen met mijn schoondochter heb ik stil geluisterd, gekeken, en was ik diep onder de indruk van de kracht van Gods Woord in het leven van een mensenkind. Dat mensenkind was Petrus, Kinga, het waren de musici. Die mensenkinderen zijn wij die de woorden in ons hart meedragen, en er Gods grote genadewerk in opmerken. Heel hartelijk bedankt! Veel kracht en zegen voor de toekomst!
Willie Korstanje
Heel mooi en ontroerend!
Heleen
Wat was het een prachtige avond heel veel bewondering voor kinga Heel indrukwekkend om stil van te worden.
Johanna
Super mooie avond! Ontroerend, stil makend... God in onze kwetsbaarheid. Veel om mee te nemen en weer uit te delen.
Anton
Diep onder de indruk van haar vertrouwen in God . Aan het eind Naam aller namen ! respect !
Corrie Castel
Indrukwekkend, ik heb in tranen gezeten, zoals Kinga het deed.De emoties op haar gezicht terwijl ze bezig was, kippevel. Goede muzikanten.
John
Ontroerend mooi!!
Louize
Wat een geweldige avond! Wat een power vrouw is kinga! Echt een aanrader!?
Hanneke
Wat een mooie avond. Ontroerend! Ik bid om Gods nabijheid en kracht voor Kinga. Wat is ze voor veel mensen tot grote zegen ??
Jankees
Ik vond het heel indrukwekkend. De liefde van God kwam heel EEG naar voren. En Jezus stond centraal.
Jannie
Ontroerend mooi! Zowel zang als muziek. Maar ook confronterend. Enorm veel respect voor Kinga.
Lucretia
Prachtig......serene rust in de zaal .........verwondering........liefde.......Gods aanwezigheid.........verdriet..........bemoediging.......Wat ben je toch een lieverd Kinga!!
Anita
Heel indrukwekkend, om stil van te worden...
Wilma Van Damme
Heel indrukwekkend. Een kwetsbare vrouw, sterk in haar Heere. Tot bemoediging voor velen.
Charlotte
Met ook nog een heel bijzonder slot, leek niet gepland! Met elkaar 'O Naam aller Namen' zingen, zonder tekst. En iedereen die het kent en zingt!!
Marieke
Prachtig decor en mooi programma met ald thema Petrus. De muzikale begeleiding ook volop van genoten! Wat een muzikaliteit! Geraakt door de muziek en prachtige stem van Kinga!

Info

Kinga Bán zal in haar nieuwe programma Petrus bezingen, een van haar favoriete bijbelfiguren. Met nieuwe liedjes die een inkijkje geven in de Petrus die Kinga heeft leren kennen. Laat je daarnaast opnieuw verrassen door bekende liederen als "Wat hou ik van uw huis", "Vandaag" en "Ik zal er zijn", die Kinga in het licht van Petrus zal laten schijnen.

Tijdens dit concert toont Kinga haar persoonlijke kijk op de discipel waarop Jezus zijn kerk heeft gebouwd. De man die we onder meer kennen van zijn uitspraak "U weet toch dat ik van u hou?" Hoeveel lijken wij eigenlijk op hem?

Kinga vertelt: "Ik herken me in de emotionele kant van Petrus, waarin hij laat zien dat hij ook gewoon mens is. Net als ik, met ups en downs."

Het concert kent geen pauze, de verwachte eindtijd is ca. 21.30 uur.