Coronamaatregelen:
Voor evenementen tussen 25 september en medio november kan om een coronatoegangsbewijs gevraagd worden.

Kinga Bán: U weet het toch?

Zwijndrecht, Maranathakerk, zaterdag 9 februari 2019, 20:00 - 21:30 uur

Reacties van bezoekers

Brenda
Het was fantastisch! God aanwezig!
Suzanna
Wat ontzettend bijzonder en ontroerend. Kinga en haar teksten xijn een enorme getuigenis van Jezus.
Margit
Dankbaar dat Kinga nog steeds zingen kan!
Annemieke
Prachtig en inspirerend concert. Met prachtige liederen. Kinga is niet bang om haar kwetsbaarheid te tonen. In één woord geweldig.
Bianca
Biancakoster123@gmail.com Wat ben ik (aan)geraakt door Kinga en haar fantastische muzikanten. Zo breekbaar zag ze eruit en tegelijkertijd is ze zo vol kracht, geloof en vertrouwen. Wat ben ik dankbaar dat ik haar heb gezien en gehoord????
Jan
Een prachtige avond gehad. Ben erg onder de indruk van haar doorzettingsvermogen en drive om God te dienen met haar lied.
Brenda
Geweldig,bijzonder en emotioneel. Wat een kracht heeft die vrouw.. en zo bijzonder dat ze dit nog mag en kan doen. We hebben echt genoten.
Trista
Heeeel Indrukwekkend!! Prachtig en emotioneel. Heel veel bewondering voor Kinga! Wat een geloof!! Dank aan God!
Andre
Ik ben geraakt door het concert. Erg mooi
Hans
Super mooi concert ,wat een stem!!!!en wat een getuigenis
Maris En Helma
Wat een getuigenis ! Prachtig zo mooi. Zaal was ademloos. Vannacht rustig geslapen! Dank je lieve Kinga
Petra
Wat mooi! Wat ontroerend! Wat is God groot! Onwijs genoten en geraakt deze avond!
Joanne
Wauw wat een rake zang, inspirerende teksten en sterke muzikanten. Genoten!
Dineke
Prachtig programma, Kinga inspireerde en inspireert nog steeds. Ik ben blij geworden van het concert, het heeft me weer op twee benen gezet. Geniet van elke dag en heb elkaar lief, zoals de Here Jezus ons heeft liefgehad. Kinga samen met de band; een geweldige formule.
Lianne
Ontroeren! Geraakt door haar pachtige stem en muziek, diepe teksten! Veilig bij God in vreugde én lijden!
Meina
Ontroerend echt en eerlijk! Zo is God! Door Kinga heen komt Hij dichtbij je hart! Ook in lijden en verdriet zoveel hoop en troost! En inspiratie om te Léven!
Marianne
Prachtige avond waar de kracht en getuigenis voelbaar was.
Bart
Was Super volop genoten gave teksten
Annet
Wat een mooie avond. Wat bijzonder dat ze nog zo kan zing zo ziek en toch nog zing het komt echt uit haar hart zonder de Heere kan ze dat niet.
Cindy
Wat een krachtige vrouw! Heel bijzonder hoe zij gedragen wordt door de Heer! Wat een stem, prachtig. Live of cd ik heb geen verschil gehoord qua zuiverheid ❤️

Info

Kinga Bán zal in haar nieuwe programma Petrus bezingen, een van haar favoriete bijbelfiguren. Met nieuwe liedjes die een inkijkje geven in de Petrus die Kinga heeft leren kennen. Laat je daarnaast opnieuw verrassen door bekende liederen als "Wat hou ik van uw huis", "Vandaag" en "Ik zal er zijn", die Kinga in het licht van Petrus zal laten schijnen.

Tijdens dit concert toont Kinga haar persoonlijke kijk op de discipel waarop Jezus zijn kerk heeft gebouwd. De man die we onder meer kennen van zijn uitspraak "U weet toch dat ik van u hou?" Hoeveel lijken wij eigenlijk op hem?

Kinga vertelt: "Ik herken me in de emotionele kant van Petrus, waarin hij laat zien dat hij ook gewoon mens is. Net als ik, met ups en downs."

Het concert kent geen pauze, de verwachte eindtijd is ca. 21.30 uur.