Kinga Bán: U weet het toch?

Zwijndrecht, Maranathakerk, zaterdag 9 februari 2019, 20:00 - 21:30 uur

Reacties van bezoekers

Petra
Wat mooi! Wat ontroerend! Wat is God groot! Onwijs genoten en geraakt deze avond!
Bart
Was Super volop genoten gave teksten
Meina
Ontroerend echt en eerlijk! Zo is God! Door Kinga heen komt Hij dichtbij je hart! Ook in lijden en verdriet zoveel hoop en troost! En inspiratie om te Léven!
Maris En Helma
Wat een getuigenis ! Prachtig zo mooi. Zaal was ademloos. Vannacht rustig geslapen! Dank je lieve Kinga
Judy
Wat een fantastische muzikanten. Prachtig concert, mooie teksten en zang!
Lianne
Ontroeren! Geraakt door haar pachtige stem en muziek, diepe teksten! Veilig bij God in vreugde én lijden!
Monique
Het was prachtig Kinga. Je bent een voorbeeld voor velen. Ik bewonder je erg. Mijn man André en ik hebben intens genoten.
Rudi
Geweldige programa en wat straalt ze de liefde van Jezus uit
Hans
Super mooi concert ,wat een stem!!!!en wat een getuigenis
Joanne
Wauw wat een rake zang, inspirerende teksten en sterke muzikanten. Genoten!
Stephan
Zo mooi hoe God door haar Zijn verhaal verteld! Gezongen in liefde! Ik en mijn vrouwen danken haar voor deze prachtig gezegende avond!
Debbie
Fantastisch in 1 woord! Ontroerend, geweldig mooie muziek, geweldige geluidskwaliteit en prima parkeergelegenheid in de buurt, gelijk cd gekocht na afloop. Aan God alle eer en Kinga bedankt voor je openheid kwetsbaarheid en moed je bemoedigd hier enorm veel mensen mee. Heel veel zegen.
Ineke
Zo bijzonder nog mooier dat de eerste keer in Gouda. Dubbel genoten. Wat een talenten heeft Kinga gekregen.
Joop Steenhuis
Vanavond Petrus gezien. wat een getuigenis van onze Heer en Heiland en wat een vertrouwen van Kinga. ik ben er helemaal stil van. ben oh zo blij naar haar geweest te zijn.
Margit
Dankbaar dat Kinga nog steeds zingen kan!
Brenda
Geweldig,bijzonder en emotioneel. Wat een kracht heeft die vrouw.. en zo bijzonder dat ze dit nog mag en kan doen. We hebben echt genoten.
Suzanna
Wat ontzettend bijzonder en ontroerend. Kinga en haar teksten xijn een enorme getuigenis van Jezus.
Anita
Prachtig Kinga vertelt en zingt op een boeiende manier over Petrus. Na 3 keer het concert bijgewoond te hebben ontdek ik nog steeds nieuwe dingen. Een aanrader mooie avond. Ga zeker met Kinga vissen.
Rianne
Geweldig programma. Geweldige muzikanten. Ontroerend. Raak.
Annet
Wat een mooie avond. Wat bijzonder dat ze nog zo kan zing zo ziek en toch nog zing het komt echt uit haar hart zonder de Heere kan ze dat niet.

Info

Kinga Bán zal in haar nieuwe programma Petrus bezingen, een van haar favoriete bijbelfiguren. Met nieuwe liedjes die een inkijkje geven in de Petrus die Kinga heeft leren kennen. Laat je daarnaast opnieuw verrassen door bekende liederen als "Wat hou ik van uw huis", "Vandaag" en "Ik zal er zijn", die Kinga in het licht van Petrus zal laten schijnen.

Tijdens dit concert toont Kinga haar persoonlijke kijk op de discipel waarop Jezus zijn kerk heeft gebouwd. De man die we onder meer kennen van zijn uitspraak "U weet toch dat ik van u hou?" Hoeveel lijken wij eigenlijk op hem?

Kinga vertelt: "Ik herken me in de emotionele kant van Petrus, waarin hij laat zien dat hij ook gewoon mens is. Net als ik, met ups en downs."

Het concert kent geen pauze, de verwachte eindtijd is ca. 21.30 uur.