Kinga Bán: U weet het toch?

Zwijndrecht, Maranathakerk, zaterdag 9 februari 2019, 20:00 - 21:30 uur

Reacties van bezoekers

Dineke
Prachtig programma, Kinga inspireerde en inspireert nog steeds. Ik ben blij geworden van het concert, het heeft me weer op twee benen gezet. Geniet van elke dag en heb elkaar lief, zoals de Here Jezus ons heeft liefgehad. Kinga samen met de band; een geweldige formule.
Brenda
Het was fantastisch! God aanwezig!
Rianne
Geweldig programma. Geweldige muzikanten. Ontroerend. Raak.
Hans
Super mooi concert ,wat een stem!!!!en wat een getuigenis
Annemieke
Prachtig en inspirerend concert. Met prachtige liederen. Kinga is niet bang om haar kwetsbaarheid te tonen. In één woord geweldig.
Brenda
Geweldig,bijzonder en emotioneel. Wat een kracht heeft die vrouw.. en zo bijzonder dat ze dit nog mag en kan doen. We hebben echt genoten.
Stephan
Zo mooi hoe God door haar Zijn verhaal verteld! Gezongen in liefde! Ik en mijn vrouwen danken haar voor deze prachtig gezegende avond!
Anita
Prachtig Kinga vertelt en zingt op een boeiende manier over Petrus. Na 3 keer het concert bijgewoond te hebben ontdek ik nog steeds nieuwe dingen. Een aanrader mooie avond. Ga zeker met Kinga vissen.
Suzanna
Wat ontzettend bijzonder en ontroerend. Kinga en haar teksten xijn een enorme getuigenis van Jezus.
Meina
Ontroerend echt en eerlijk! Zo is God! Door Kinga heen komt Hij dichtbij je hart! Ook in lijden en verdriet zoveel hoop en troost! En inspiratie om te Léven!
Margit
Dankbaar dat Kinga nog steeds zingen kan!
Ineke
Zo bijzonder nog mooier dat de eerste keer in Gouda. Dubbel genoten. Wat een talenten heeft Kinga gekregen.
Monique
Het was prachtig Kinga. Je bent een voorbeeld voor velen. Ik bewonder je erg. Mijn man André en ik hebben intens genoten.
Debbie
Fantastisch in 1 woord! Ontroerend, geweldig mooie muziek, geweldige geluidskwaliteit en prima parkeergelegenheid in de buurt, gelijk cd gekocht na afloop. Aan God alle eer en Kinga bedankt voor je openheid kwetsbaarheid en moed je bemoedigd hier enorm veel mensen mee. Heel veel zegen.
Lianne
Ontroeren! Geraakt door haar pachtige stem en muziek, diepe teksten! Veilig bij God in vreugde én lijden!
Bart
Was Super volop genoten gave teksten
Marianne
Prachtige avond waar de kracht en getuigenis voelbaar was.
Petra
Wat mooi! Wat ontroerend! Wat is God groot! Onwijs genoten en geraakt deze avond!
A.J.
Emotioneel..sterk...inlevend. Heel bijzonder dat ze "ons" zo sterk heeft bemoedigd met woord en zang. Waardevol, liefdevol aandenken.
Jan
Een prachtige avond gehad. Ben erg onder de indruk van haar doorzettingsvermogen en drive om God te dienen met haar lied.

Info

Kinga Bán zal in haar nieuwe programma Petrus bezingen, een van haar favoriete bijbelfiguren. Met nieuwe liedjes die een inkijkje geven in de Petrus die Kinga heeft leren kennen. Laat je daarnaast opnieuw verrassen door bekende liederen als "Wat hou ik van uw huis", "Vandaag" en "Ik zal er zijn", die Kinga in het licht van Petrus zal laten schijnen.

Tijdens dit concert toont Kinga haar persoonlijke kijk op de discipel waarop Jezus zijn kerk heeft gebouwd. De man die we onder meer kennen van zijn uitspraak "U weet toch dat ik van u hou?" Hoeveel lijken wij eigenlijk op hem?

Kinga vertelt: "Ik herken me in de emotionele kant van Petrus, waarin hij laat zien dat hij ook gewoon mens is. Net als ik, met ups en downs."

Het concert kent geen pauze, de verwachte eindtijd is ca. 21.30 uur.