Kinga Bán: U weet het toch?

Zwijndrecht, Maranathakerk, zaterdag 9 februari 2019, 20:00 - 21:30 uur

Reacties van bezoekers

Joop Steenhuis
Vanavond Petrus gezien. wat een getuigenis van onze Heer en Heiland en wat een vertrouwen van Kinga. ik ben er helemaal stil van. ben oh zo blij naar haar geweest te zijn.
Maris En Helma
Wat een getuigenis ! Prachtig zo mooi. Zaal was ademloos. Vannacht rustig geslapen! Dank je lieve Kinga
Lianne
Ontroeren! Geraakt door haar pachtige stem en muziek, diepe teksten! Veilig bij God in vreugde én lijden!
Meina
Ontroerend echt en eerlijk! Zo is God! Door Kinga heen komt Hij dichtbij je hart! Ook in lijden en verdriet zoveel hoop en troost! En inspiratie om te Léven!
Ineke
Zo bijzonder nog mooier dat de eerste keer in Gouda. Dubbel genoten. Wat een talenten heeft Kinga gekregen.
Annemieke
Prachtig en inspirerend concert. Met prachtige liederen. Kinga is niet bang om haar kwetsbaarheid te tonen. In één woord geweldig.
Bart
Was Super volop genoten gave teksten
Trista
Heeeel Indrukwekkend!! Prachtig en emotioneel. Heel veel bewondering voor Kinga! Wat een geloof!! Dank aan God!
Anita
Prachtig Kinga vertelt en zingt op een boeiende manier over Petrus. Na 3 keer het concert bijgewoond te hebben ontdek ik nog steeds nieuwe dingen. Een aanrader mooie avond. Ga zeker met Kinga vissen.
Rudi
Geweldige programa en wat straalt ze de liefde van Jezus uit
Hans
Super mooi concert ,wat een stem!!!!en wat een getuigenis
Rianne
Geweldig programma. Geweldige muzikanten. Ontroerend. Raak.
Andre
Ik ben geraakt door het concert. Erg mooi
Brenda
Geweldig,bijzonder en emotioneel. Wat een kracht heeft die vrouw.. en zo bijzonder dat ze dit nog mag en kan doen. We hebben echt genoten.
Joanne
Wauw wat een rake zang, inspirerende teksten en sterke muzikanten. Genoten!
A.J.
Emotioneel..sterk...inlevend. Heel bijzonder dat ze "ons" zo sterk heeft bemoedigd met woord en zang. Waardevol, liefdevol aandenken.
Cindy
Wat een krachtige vrouw! Heel bijzonder hoe zij gedragen wordt door de Heer! Wat een stem, prachtig. Live of cd ik heb geen verschil gehoord qua zuiverheid ❤️
Judy
Wat een fantastische muzikanten. Prachtig concert, mooie teksten en zang!
Dineke
Prachtig programma, Kinga inspireerde en inspireert nog steeds. Ik ben blij geworden van het concert, het heeft me weer op twee benen gezet. Geniet van elke dag en heb elkaar lief, zoals de Here Jezus ons heeft liefgehad. Kinga samen met de band; een geweldige formule.
Marianne
Prachtige avond waar de kracht en getuigenis voelbaar was.

Info

Kinga Bán zal in haar nieuwe programma Petrus bezingen, een van haar favoriete bijbelfiguren. Met nieuwe liedjes die een inkijkje geven in de Petrus die Kinga heeft leren kennen. Laat je daarnaast opnieuw verrassen door bekende liederen als "Wat hou ik van uw huis", "Vandaag" en "Ik zal er zijn", die Kinga in het licht van Petrus zal laten schijnen.

Tijdens dit concert toont Kinga haar persoonlijke kijk op de discipel waarop Jezus zijn kerk heeft gebouwd. De man die we onder meer kennen van zijn uitspraak "U weet toch dat ik van u hou?" Hoeveel lijken wij eigenlijk op hem?

Kinga vertelt: "Ik herken me in de emotionele kant van Petrus, waarin hij laat zien dat hij ook gewoon mens is. Net als ik, met ups en downs."

Het concert kent geen pauze, de verwachte eindtijd is ca. 21.30 uur.