Kinga Bán: U weet het toch?

Alphen aan den Rijn, Adventskerk, vrijdag 15 februari 2019, 20:00 - 21:30 uur

Reacties van bezoekers

Tonnie
Het concert was mijn verjaardagscadeau aan een vriendin die nauwelijks naar christelijke bijeenkomsten gaat. Ze was heel ontroerd en had nog nooit zo'n mooie avond meegemaakt.
Nadia
Prachtige! Puur, menselijk, mooi!
Thielman
Mooie programma, heel ontroerend en bemoedigend.
Catrina
Het was ontroerend, ademloos geluisterd, prachtige akoestiek!
Teunie
Wat een bijzondere en ontroerende avond. Prachtige stem en geweldige muziekanten! Ik ben onder de indruk van de kracht en puurheid van Kinga!!
Agatha En Heline
Stil waren we ervan! Moeder en dochter. We zeggen het met Petrus: tot wie anders zullen we heen gaan in vreugde en verdriet?..U hebt woorden van eeuwig leven! Dank voor deze bemoedigendende avond! Eens zal Hij alle tranen -wat een teder gebaar- van onze ogen afwissen. Zijn troostvolle vrede en rust wensen wij Kinga en haar gezin toe.
Greetje
Prachtige avond, kippenvel aan het eind, zo mooi!
Inge
Ik ben onder de indruk.
Annemieke
We vonden het een prachtige avond. Wat heeft Kinga mooi gezongen en wat een getuigenis mag hier van uit gaan. Wel dubbel in die zin dat het confronterend is om te zien hoe de gezondheid van Kinga minder wordt.... we wensen haar en allen die haar lief zijn de kracht en nabijheid van onze Hemelse Vader toe in alles wat komen gaat.
Janny
We hebben weer erg genoten van dit mooie, bijzondere en ontroerende concert. Prachtige liederen door Kinga mooi gezongen en aan elkaar gepraat. Ook de muziek was heel erg mooi!!!
Annemieke En Annemieke
Prachtig, ontroerend! erg waardevol!
Kri-Janda
Prachtig! Puur, bemoedigend en eerlijk. Ik had een collega mee gevraagd, en we konden na dit prachtig concert een mooi gesprek hebben. Dankjewel Kinga (en de rest van de muzikanten en organisatie). VANDAAG nog lekker nagenieten!
Joke En Corrie
Een fantastisch concert! Wat een voorrecht om dit mee te mogen maken! We hebben genoten!
Heleen
Wat een fijne avond. En wat een getuigenis.
Hanneke
Geweldige avond! Heel erg genoten!!
Linda
Ik was met twee vriendinnen en we waren er na af loop stil van. Ontroerend, echt en puur, zó mooi !
Marije
Indrukwekkend, zo'n petrus, met zijn hartstocht, passie, vertwijfeling en er toch echt weer voor gaan. prachtig mooi om de identificatie van Kinga en haar passie in de liederen. de band was ook geweldig
Anthony
Fijn om dit mee te maken. De muziek en zang waren heel goed op elkaar afgestemd. Met betrekking tot het camerawerk sluit ik mij aan bij de reactie van Piet. Zegen toegebeden voor de komende concerten. Dat veel nog niet gelovige mensen geraakt mogen worden!
Jannieka
Wat een kostbare avond.Sterke vrouw,kwetsbaar.Zo ontroerend zo puur als ze haar hart deelt met haar unieke ( vanavond krachtige) stem❤️ Alle hulde ook voor de muzikale omlijsting,wát een toppers !! Dank voor de prachtige avond,ik ben er door bemoedigd????
Miranda
Het was geweldig.. emotioneel en heel waardevol..

Info

Kinga Bán zal in haar nieuwe programma Petrus bezingen, een van haar favoriete bijbelfiguren. Met nieuwe liedjes die een inkijkje geven in de Petrus die Kinga heeft leren kennen. Laat je daarnaast opnieuw verrassen door bekende liederen als "Wat hou ik van uw huis", "Vandaag" en "Ik zal er zijn", die Kinga in het licht van Petrus zal laten schijnen.

Tijdens dit concert toont Kinga haar persoonlijke kijk op de discipel waarop Jezus zijn kerk heeft gebouwd. De man die we onder meer kennen van zijn uitspraak "U weet toch dat ik van u hou?" Hoeveel lijken wij eigenlijk op hem?

Kinga vertelt: "Ik herken me in de emotionele kant van Petrus, waarin hij laat zien dat hij ook gewoon mens is. Net als ik, met ups en downs."

Het concert kent geen pauze, de verwachte eindtijd is ca. 21.30 uur.