Pasen met Sela - Hard geslagen, vastgenageld

Zwolle, Verrijzeniskerk, zaterdag 18 februari 2023, 20:00 - 22:15 uur

Dit event is voorbij. Kijk in de agenda van Sela voor nieuwe data.

Reacties van bezoekers

Sjak
Het was ons eerste Sela concert, we vonden het mooi. De combinatie van meezingen en luisteren was fijn en het verhaal was kwam goed over.
MJ Rook
Het was mooi, maar niet intens... het kwam niet erg binnen. Jammer ook dat er zoveel oude gezangen werden gezongen, zij het in een nieuw jasje. Dat hebben we nu wel gehoord.. tenminste, zo denk ik er wel een beetje over. Het concert was naar onze smaak iets te concertserie. Iets te gemaakt. Heel aantal liederen niet zo doorleefd.. best begrijpelijk bij eerste keer nieuwe samenstelling hoor, maar hopelijk is het dat idd.
Harma
Prachtig opnieuw, na 3 jaar zonder concert, top SELA!????????
Jorika
Prachtig concert, heel bijzonder om hier opnieuw bij te zijn. De nieuwe bandleden zijn ook erg getalenteerd!
Geo
In 1 woord geweldig. Mijn eerste Sela concert. Niet gemaakt, maar recht uit het hart. Ik en mijn dochter hebben genoten van het luisteren en het meezingen. 1 minuut stilte, wat komt dat binnen echt doodse stilte, zeer indrukwekkend.
Linda
Bepaalde muzikale keuzes vond ik niet zo mooi, sorry. Jammer dat ‘Hard Geslagen’ in twee gedeeltes werd gebracht, kwam niet echt binnen zo. Ik voelde de sfeer niet echt deze keer. Volgende keer maar weer beter. Wel complimenten voor de nieuwe bandleden, ze deden het super!
Lilian Ten Klooster
Het was een prachtige avond. Onze eerste Sela concert. Prachtig intens, lijdensverhaal kwam wel binnen vooral door de manier hoe het gedaan werd met de stilte en gedoofde kaars. prachtige zang, en ook onder de indruk van de verschillende instrumenten. Kortom; tot een volgende keer ;-)
Arda
Mooi concert, mooie teksten.
Henriëtte
Prachtig concert, diepe beleving van Gods grote genade, liefde en trouw. Prachtige combi van oude en nieuwe liederen. Wat is Lars een geweldige aanwinst voor Sela, wat een pure man met een diepwarme stem
Jacolien
Het was prachtig en ontroerend! Zo'n mooie afwisseling in het programma! En dat rode licht toen de kaars doofde, heel intens! Gaaf al die verschillende instrumenten, prachtige stemmen en een mooie aanvulling met het achtergrondkoor. Bedankt!
Greetje
Het was prachtig! Echt genoten van de mooie muziek, goede teksten Bedankt!
Emmy Wolters
Het was weer genieten! Mooie afwisseling van luisteren en meezingen: heerlijk! Gods verhaal gaat door…
Atty
Het was een prachtig concert. De afwisseling tussen oude en nieuwe liederen, de zang én samenzang, de beleving, de verschillende muziekinstrumenten… geweldig! We gingen gevoed en bemoedigd naar huis!

Info

Droeg een mens ooit zoveel lijden,

zag een ziel ooit zo’n verdriet?

Smalend spotte elke vijand,

angstig vluchtte elke vriend.

Sela start half februari 2023 met een nieuwe reeks paasconcerten. Het is voor het eerst in 3 jaar dat het weer mogelijk is om samen stil te staan bij het hoogtepunt in het kerkelijk jaar. Aan de reeks zijn plaatsen toegevoegd die de band niet vaak aandoet zoals Oudenbosch, Surhuisterveen, Dedemsvaart, Rouveen.

Tijdens de concerten ervaren we het donker en het licht met bekende Paasliederen en geliefde Sela-liederen. Op het programma staan onder andere de liederen Hard geslagen, vastgenageld, Opgestaan en U zij de glorie.