Trinity Kerststallen Tour 2023

Dordrecht, Rijvereniging Dubbeldam, zaterdag 16 december 2023, 16:00 - 17:00 uur

Dit event is voorbij. Kijk in de agenda van Trinity voor nieuwe data.

Reacties van bezoekers

Annelies
Heerlijke kerstsfeer, goede liedkeuze voor onze kinderen! Super gaaf ook het wereldwijs kinderkoor, echt een party!
Francisca
We hebben super genoten met de kinderen.
Riejanneke
Geweldig (kerst-) feest voor jong en oud!
Corina
Echt een feestje! Leuke muziek, van alles door elkaar. Goed georganiseerd, leuke aankleding van de stal. Niets dan lof!
Ingrid
Was super wat een mooie Kerststal muziek
Ellen
Het was weer een feestje! Jammer dat het zo kort was ???? De locatie was goed bereikbaar en er was een diversiteit aan liedjes te horen. Zelf vond ik het jammer dat er 2 extra koortjes bij waren, waardoor Trinity zelf minder zong. Misschien is dat met een avondvullend programma anders hoor, maar dat vind ik minder leuk. Het is echt een heerlijk kerstconcert met mooie en vrolijke liedjes afgewisseld. Ik zie er elk jaar naar uit! Vorig jaar werd gezegd dat de kinderen vooraan mochten staan en geen kids op schouders van ouders mochten zitten. Dat miste ik dit jaar wel, wij zijn niet zo groot en hadden regelmatig lange mensen met kids op schouders voor ons. Ach, het zijn maar kleine puntjes hoor, over het algemeen was het weer een topmiddag!
Roos
Helaas hebben onze kinderen van 8 en 11 jaar niets kunnen zien… zonde van het geld. De muziek was mooi en sfeer was leuk!

Info

Kom samen met je familie of vrienden ook dit jaar weer naar de Trinity Kerststallen Tour: dé plek om samen op te laden voor kerst!

Zing mee uit volle borst, swing erop los en geniet van hapjes en drankjes terwijl je op de toonhoogte komt voor Kerst.

Je kunt kiezen uit een gezinskerstfeest in de middag of voor het avondvullend programma (of allebei 😉). De Kerststallentour van Trinity is uitgegroeid tot een ongekend feest dat je niet wilt missen!

“Voor ons is het zo bijzonder het goede nieuws van Kerst met zoveel mensen te mogen vieren. Met onze nieuwe single 'Together We Believe' staan we stil bij het sámen van geloven. Bij de God die ons in relatie tot hem en tot elkaar heeft geschapen. Tijdens de concerten vieren we dan ook samen het wereld veranderde wonder van Jezus in de kribbe! En dit jaar gaan we alles geven omdat we volgend jaar een jaartje overslaan. We pakken extra uit met onder andere een black gospel koor en te gekke medleys.” aldus leadzanger Elbert Smelt

Kom volop Kerst vieren met Trinity tijdens 12 shows in 7 tot kerststal omgebouwde maneges door heel het land! Met energieke medleys en betoverende verstilde momenten.

Er is allerlei lekkers zoals speciaal bier en chocolademelk. En wat dacht je van wafels of frieten terwijl je luistert naar mooie kerstliedjes? En als het feest losbarst kun je je warm dansen en zingen met Trinity songs en met kerstliedjes uit heel de wereld.

Trinity speelt op twee boerenkarren en de concerten gaan door, wat de temperatuur ook doet. Dus dikke jassen aan en knallen!

⚠️ LET OP: volgend jaar doet Trinity het anders dan anders! Omdat de band 20 jaar bestaat, willen ze dat samen met jou vieren tijdens de Jubileum Tour. Er zal dan geen kerststallentour zijn. Dus wees erbij en boek nú!

✅ KORTING: als je vóór 21 september je kaarten reserveert, ontvang je ook nog eens een leuke Early Bird korting van ons. Laat 'm niet lopen!