Natuurretraite op Nieuw Sion

Afgelast

Diepenveen, Klooster Nieuw Sion, vrijdag 17 - zondag 19 mei 2024

Info
Tickets
Contact

Dit evenement is afgelast
Door onvoorziene omstandigheden kan dit event niet op deze datum plaatsvinden.
Bestellers ontvangen binnen 3 werkdagen na de afgelasting een bericht van de organisator. Bericht niet ontvangen? Kijk bij 'Ongewenste post'.

In juni en oktober ben je welkom voor een natuurretraite op Klooster Nieuw Sion. Het klooster staat in een prachtige bosrijke omgeving. De nachten zijn er nog donker en stilte is in en rond het klooster nog volop aanwezig. Naast geluiden die de natuur voorbrengt worden dagelijks de klokken geluid om de getijdengebeden aan te kondigen. Vier keer per dag zoeken we de rust en de stilte op in de kloosterkerk, kun je meebidden en zingen.
 Samen met jullie gaan we de natuur in, we verwonderen ons over Gods prachtige schepping. En we nemen de tijd om te kijken, te luisteren en om na te denken over onze plek in de natuur.

Wil je een weekend dichter bij en met de natuur leven? Hartelijk welkom!

Het programma zal bestaan uit verwonderen, de natuur ingaan om te kijken, te luisteren en te proeven, een Lectio Divina om stil te staan bij wat God ons geeft in de natuur en in ons leven. De getijdengebeden geven structuur en er is veel ruimte voor rust en stilte.

Klooster Nieuw Sion

Nieuw Sion is een kloosterlijke haven waar je dichter bij God, jezelf en de natuur kunt komen. In het gastenhuis ben je welkom voor individueel verblijf of retraite.Uitgelicht

Retraitedag Christelijke meditatie

Voor wie verlangt naar rust en verbinding met jezelf, de ander en God: voel je welkom op de retraitedag Christelijke meditatie op Klooster Nieuw Sion.

Klooster Nieuw Sion

Nieuw Sion is een kloosterlijke haven waar je dichter bij God, jezelf en de natuur kunt komen. In het gastenhuis ben je welkom voor individueel verblijf of retraite.

Zomer Kloosterfestival: Zee van Tijd

Ben jij tussen de 19 en 39 jaar? Kom deze zomer naar Nieuw Sion en ervaar zelf hoe het kloosterritme en een heerlijke ontspannen summer vibe elkaar vinden!


Algemene voorwaarden en Privacy statement • KVK 30196833