Zomer Kloosterfestival: Zee van Tijd

Kies een datum uit de agenda om te reserveren

Voor alles is er een tijd!

Heb jij deze zomer behoefte aan een festival vol rust en verbinding? Met het thema ‘Zee van Tijd’ hebben we álle tijd op het Kloosterfestival! Jij ook?

Dompel je deze zomer dan lekker onder in de rust van het klooster. Kom ontdekken hoe het kloosterritme helpend kan zijn in het omgaan met tijd. Wil je de uitdaging aangaan om een paar dagen telefoonloos te leven? Of ontdekken hoe hard jouw innerlijke klok loopt?

Wat houdt het festival in? Op het Kloosterfestival verkennen we met elkaar het belang van rust, verveling, aandacht en wachten; ervaringen die sinds de Oudheid als belangrijke voorwaarden voor denken, creativiteit en geloof worden gezien. Het Kloosterfestival staat helemaal voor gezelligheid, ontmoeting, muzikanten, stilte, goede koffie, vers eten uit de moestuin, inspirerende workshops. Je kunt in gesprek gaan met leden van verschillende (klooster)orders. En alle maaltijden zijn inbegrepen!

Waar slaap je tijdens het festival?

Er is een kampeerterreintje (zonder stroomvoorzieningen) bij het klooster. Hier kun je je tent of kleine caravan/camper neerzetten. In het klooster kun je, in de oude badruimte van de broeders, gebruik maken van douche en toilet. Eventueel kun je ook een meerpersoonskamer of een bed op de slaapzaal boeken. Je bent natuurlijk ook van harte welkom om een dagje te komen zonder overnachting.


Voor wie is het festival?

Het Kloosterfestival is toegankelijk voor deelnemers van 19 t/m 39 jaar. Ben je iets ouder? Dan ben je van harte welkom op het herfstfestival.

Kom naar Nieuw Sion en ervaar zelf hoe het kloosterritme en een heerlijke ontspannen summer vibe elkaar vinden!

Video playlist


Data en locaties

Kies een datum om kaarten te reserveren.

Kloosterfestival

Een weekend lang leven op het ritme van de getijdengebeden. Praten met kloosterlingen, die er zijn om naar je te luisteren. Samen eten, goede workshops, muziek en ontspanning.Uitgelicht

Zee van Tijd ~ Herfst Kloosterfestival (35+)

Drie dagen de tijd hebben en vertragen om ruimte te maken en te ervaren... wie wil dat nou niet? Kom deze herfst naar Klooster Nieuw Sion in Diepenveen!

Kloosterfestival

Een weekend lang leven op het ritme van de getijdengebeden. Praten met kloosterlingen, die er zijn om naar je te luisteren. Samen eten, goede workshops, muziek en ontspanning.


Algemene voorwaarden en Privacy statement • KVK 30196833