Corona update: bezoekers van evenementen die door de overheid zijn verboden ontvangen binnen 1 werkdag een eerste bericht (belandt soms bij ongewenste post). Muzikanten gaan een moeilijke tijd tegemoet, veel inkomsten vallen weg. Steun ze door hun muziek via Spotify te beluisteren en via acties die ze online organiseren.

Kinga Bán: U weet het toch?

Zwolle, Sionskerk, zaterdag 29 september 2018, 20:00 - 22:30 uur

Reacties van bezoekers

Astrid En Henk
Wat was het een ontroerende,mooie avond. Zo bijzonder. Het heeft ons geraakt....het verhaal, de muziek en de teksten van de liedjes. Fijn dat we erbij waren. Dank aan God. Maar onze dank gaat ook naar Kinga en muzikanten.
Anita
Kinga puur en oprecht met hart en ziel getuigend van Gods grote liefde. Dankjewel
Thea & Wim
Lieve Kinga, je inspireert ons telkens weer en brengt ons met je liedjes en woorden dichtbij God en bij onszelf. Wat een prachtige eyeopener over de blik van Jezus na Petrus' drie keer: "ik ken Hem niet". Onvoorwaardelijke liefde... We hopen je gauw weer te mogen beluisteren!
Sabine
Prachtig, ontroerend en vreselijk mooi, en het verhaal van Petrus werd zó mooi verteld door Kinga! ... Adembenemend mooi...
Petra
Kinga wat heb je ons vanavond gegrepen met je stem, de liederen, de verhalen en getuigenissen. Dankjewel!
Anneke Rutgers
Geweldig. Ontroerend, emotioneel. Vanaf begin tot het eind geraakt. Doorleefd
Henk
Kwetsbaar, getuigend en vol kracht Gods nabijheid vertellen in prachtige liederen. Sterkte en Gods nabijheid Kinga
Gerjana
Echt een prachtige avond gehad! Amen!
Eva
Het was echt zo intens en vol emotie...prachtig! Adembenemend ontroerend dichtbij was en is Hij zeker??
Hendriek
Emotioneel,aangrijpend,mooi, geen woorden voor.ontroerend. Hendriek Verhagen, Gerrit Tollenaar.
Rinskje
Prachtig programma. Ontroerend. Kinga is zo puur en echt. En kwetsbaar ook. Daardoor raakte het mij echt! Komt echt binnen.
Wia Joyce Maribel Willemien
Zo kwetsbaar als je was Het was heel intiem om dit samen met jou te mogen beleven, geen applaus , dat had afbreuk gedaan aan je optreden, mooi om te zien hoe Groot God zich laat zien door jou heen, prachtig!! Dank je wel voor deze onvergetelijke avond
Lian
Lieve Kinga, je had het over het veranderen van de wereld en dat je dat nooit alleen zou kunnen. Maar jij bent degene (geweest) die God heeft gebruikt om mijn wereld te veranderen, dankjewel vanuit het diepst van mijn hart hiervoor. Het was een avond om nooit te vergeten en ik hoop dat je nog heel lang vele harten mag raken met je prachtige stem, liedjes en verhalen.
Yvonne
Indrukwekkend en mooie avond. Kinga is een pracht mens
Anja Hoekjen
Emotioneel.heel mooi
Judith
Petrus en kinga...... dank je wel... we zaten op de eerste rij... mijn dochtertje op schoot. Adembenemend mooi.
Wietske
Prachtig, kwetsbaar, puur!
Heleen
Hoi kinga, ik vondt het een prachtig concert, Hoe je getuigenis geeft over God! Heleen
Aukje Zantingh
Geweldig concert. Ontroerend en emotioneel.????
Reinier En Alie
Wat bijzonder indrukwekkend lieve Kinga hoe jij getuigd dwars door alles heen, het was ontroerend, puur, en zo mooi je raakte ons allen diep in ons hart!!

Info

Kinga Bán zal in haar nieuwe programma Petrus bezingen, een van haar favoriete bijbelfiguren. Met nieuwe liedjes die een inkijkje geven in de Petrus die Kinga heeft leren kennen. Laat je daarnaast opnieuw verrassen door bekende liederen als "Wat hou ik van uw huis", "Vandaag" en "Ik zal er zijn", die Kinga in het licht van Petrus zal laten schijnen.

Tijdens dit concert toont Kinga haar persoonlijke kijk op de discipel waarop Jezus zijn kerk heeft gebouwd. De man die we onder meer kennen van zijn uitspraak "U weet toch dat ik van u hou?" Hoeveel lijken wij eigenlijk op hem?

Kinga vertelt: "Ik herken me in de emotionele kant van Petrus, waarin hij laat zien dat hij ook gewoon mens is. Net als ik, met ups en downs."

Het concert kent geen pauze, de verwachte eindtijd is ca. 21.30 uur.