Update: de komende tijd zijn er geen concerten mogelijk. Videoconcerten zijn toegestaan, zonder publiek in de zaal. Als een concert niet door kan gaan ontvangt u binnen enkele dagen bericht van de organisator.

Kinga Bán: U weet het toch?

Zwolle, Sionskerk, zaterdag 29 september 2018, 20:00 - 22:30 uur

Reacties van bezoekers

Hermien
Het was ontroerend mooi.... Dank voor deze bijzondere avond!!
Ellen
Inspirerende uitleg van het verhaal van Petrus, ontroerend, muzikaal geweldig Kinga en prachtige samenwerking met de andere musici!
Wia Joyce Maribel Willemien
Zo kwetsbaar als je was Het was heel intiem om dit samen met jou te mogen beleven, geen applaus , dat had afbreuk gedaan aan je optreden, mooi om te zien hoe Groot God zich laat zien door jou heen, prachtig!! Dank je wel voor deze onvergetelijke avond
Hilde
Prachtige en Loepzuivere stem bedankt voor je mooie verbindende kracht Kinga
Margrethe
Een hele bijzonder indrukwekkende avond. Lieve Kinga, je gaf me licht en ruimte dwars door je moeite en tranen heen.
Gerjana
Echt een prachtige avond gehad! Amen!
Thea & Wim
Lieve Kinga, je inspireert ons telkens weer en brengt ons met je liedjes en woorden dichtbij God en bij onszelf. Wat een prachtige eyeopener over de blik van Jezus na Petrus' drie keer: "ik ken Hem niet". Onvoorwaardelijke liefde... We hopen je gauw weer te mogen beluisteren!
Anita
Kinga puur en oprecht met hart en ziel getuigend van Gods grote liefde. Dankjewel
Daphne
Prachtig ingetogen. De hele zal was muisstil. Dat zegt al genoeg. Van begin tot het eind geboeid door je mooie stem, verhalen en liedjes. Ook een groot compliment voor de muzikanten. Dit smaakt naar meer!
Eva
Het was echt zo intens en vol emotie...prachtig! Adembenemend ontroerend dichtbij was en is Hij zeker??
Judith
Petrus en kinga...... dank je wel... we zaten op de eerste rij... mijn dochtertje op schoot. Adembenemend mooi.
Anneke Rutgers
Geweldig. Ontroerend, emotioneel. Vanaf begin tot het eind geraakt. Doorleefd
Ineke
Inspirerend, kwetsbaar en puur. Tot tranen toe geroerd.
Wietske
Prachtig, kwetsbaar, puur!
Henk
Kwetsbaar, getuigend en vol kracht Gods nabijheid vertellen in prachtige liederen. Sterkte en Gods nabijheid Kinga
Reinier En Alie
Wat bijzonder indrukwekkend lieve Kinga hoe jij getuigd dwars door alles heen, het was ontroerend, puur, en zo mooi je raakte ons allen diep in ons hart!!
Aukje Zantingh
Geweldig concert. Ontroerend en emotioneel.????
Marja
Ontroerend mooi...
Hendriek
Emotioneel,aangrijpend,mooi, geen woorden voor.ontroerend. Hendriek Verhagen, Gerrit Tollenaar.
Hennie
Lieve Kinga het was een prachtige avond voor mij ontroerend door jou die mij diep in mijn hart weet te raken en mij dan heel dicht bij God brengt wat een geweldige mooie warme stem heb jij van God gekregen en de woorden om mensen diep in hun ziel te raken geweldig wens je alle kracht toe die ook jij nodig hebt om door te gaan met zingen liefs

Info

Kinga Bán zal in haar nieuwe programma Petrus bezingen, een van haar favoriete bijbelfiguren. Met nieuwe liedjes die een inkijkje geven in de Petrus die Kinga heeft leren kennen. Laat je daarnaast opnieuw verrassen door bekende liederen als "Wat hou ik van uw huis", "Vandaag" en "Ik zal er zijn", die Kinga in het licht van Petrus zal laten schijnen.

Tijdens dit concert toont Kinga haar persoonlijke kijk op de discipel waarop Jezus zijn kerk heeft gebouwd. De man die we onder meer kennen van zijn uitspraak "U weet toch dat ik van u hou?" Hoeveel lijken wij eigenlijk op hem?

Kinga vertelt: "Ik herken me in de emotionele kant van Petrus, waarin hij laat zien dat hij ook gewoon mens is. Net als ik, met ups en downs."

Het concert kent geen pauze, de verwachte eindtijd is ca. 21.30 uur.