Coronamaatregelen:
Tot tenminste dinsdag 25 januari zijn helaas geen concerten en theatervoorstellingen mogelijk. Livestreams gaan wel door.

Kinga Bán: U weet het toch?

Gouda, De Oostpoort, zaterdag 24 november 2018, 20:00 - 22:30 uur

Reacties van bezoekers

Roos
Mooie bemoedigende liederen, je bent gezegend met een prachtige stem! God zij met jou. bedankt Kinga!
Caroline
Ontroerend mooi ???????? dankbaar
Monica Van Lieburg
Indrukwekkend en super emotioneel, en heel bemoedigend. Fijn om Kinga zo berustend te zien in haar eigen lot. Dat gaf ze heel duidelijk door. God is goed en ik dank Hem dat jij iets van Hem mocht laten zien en doorgeven aan mij. X
Anita Van Der Vlist
Een prachtige onroerende, kwetsbare avond. Een indrukwekkende muzikale inkijk in het leven van Petrus. Kinga, adembenemend hoe je treffende woorden overbrengt. God is groot.
Jan-Willem En Jozina Hoogendoorn
Wat een krachtig geloof en intimiteit spreekt er uit je liederen. Je lichaam zo kwetsbaar maar je stem krachtig en prachtig. We danken God voor het getuigenis over Petrus, en daarin ook de jouwe. Op dit getuigenis bouwt Jezus/Yeshua Zijn gemeente. Dankjewel voor deze waardevolle avond. Shalom!
Beatrice
Ach lieve wat was het koud! zat te klapppertanden
Ingrid
Het was een fantastische avond. Integer en intiem. Mooi om te zien dat Kinga zich zo kwetsbaar op durft te stellen in afhankelijkheid van haar Heer. Heel inspirerend!
Jeannette
Zegenend, indringend, menselijk, Jezus’ oneindige liefde heeft me geraakt in m’n rouw. Heel veel dank Kinga voor het vertolken hiervan en muzikanten & groep. Gods kracht wordt zichtbaar in zwakheid. (2 Cor 12;9). Gods zegen toegebeden Kinga: ‘de Ene heft zijn aanschijn tot je op en legt op jou vrede!’ amen
Irma
Ontroerend en Kinga heeft mij met deze avond Petrus van een andere kant laten zien.
Johanna
Prachtig, emotioneel, indrukwekkend bijzonder verhaal zo. Jammer dat er veel tussendoor werd geklapt dat stoorde mij
Elly Van Lint
Een mooie avond, wat een prachtige stem met een overdenkende boodschap. Wij waren al zo onder de indruk toen wij (mijn dochter en ik) je voor de eerste keer hoorde zingen in Houten. Dank je wel Kinga met God rijke zegen voor jou en ge zin Veel liefs Elly
Ilona
Een hele bijzondere avond!
Jet
Dank je wel, Kinga, voor het delen van kwetsbaar zijn, voor het delen van een geschenk van God aan jou: je mooie stem. Ik heb genoten van mooie songs en dank ook voor het delen van je interesse in het leven van en vergelijking van je eigen leven met Petrus. Mooi om in mijn hart te bewaren en deel uit te laten maken van mijn leven.
Hans En Ida Wisse
Mooie, indrukwekkende avond. Ook emotionele avond. Mooie liederen passend bij thema.
Carina
Mooie liederen, prachtige muzikale uitvoering. Kinga weet met overtuiging haar liederen over te brengen.
José En Onno
Wat een mooie avond. Vooral het "inkijkje" in jouw beeld van Petrus is soms ook het kijken in een spiegel. Zeer goede muzikanten en wat een mooie stem. Dank jullie wel.
Cathrienschep@hotmail.com
Cathrien
Ines
Prachtige en indrukwekkende avond gehad. Vond dit concert persoonlijk mooier dan "wat fluistert vandaag" meer samenhang.
Joke En Rinze
Prachtig, genoten. Mooie keuze uit de liederen. Hij noemt zelfs je naam als je Hem ontmoet, je bent geliefd ook als je naam niet Petrus is.. Sterkte Kinga a Dieu
Ewelien
Wat bijzonder om dit mee te mogen maken. Wat een mooie vrouw. Wat een mooie stem. En wat een inhoud????????????

Info

Kinga Bán zal in haar nieuwe programma Petrus bezingen, een van haar favoriete bijbelfiguren. Met nieuwe liedjes die een inkijkje geven in de Petrus die Kinga heeft leren kennen. Laat je daarnaast opnieuw verrassen door bekende liederen als "Wat hou ik van uw huis", "Vandaag" en "Ik zal er zijn", die Kinga in het licht van Petrus zal laten schijnen.

Tijdens dit concert toont Kinga haar persoonlijke kijk op de discipel waarop Jezus zijn kerk heeft gebouwd. De man die we onder meer kennen van zijn uitspraak "U weet toch dat ik van u hou?" Hoeveel lijken wij eigenlijk op hem?

Kinga vertelt: "Ik herken me in de emotionele kant van Petrus, waarin hij laat zien dat hij ook gewoon mens is. Net als ik, met ups en downs."

Het concert kent geen pauze, de verwachte eindtijd is ca. 21.30 uur.