Coronamaatregelen per 28-11:
Vanaf zondag 28 november zijn avondconcerten met publiek voor minimaal 3 weken niet mogelijk. Ook de 1,5 meter kan aanleiding zijn om concerten te annuleren. Als je een reservering hebt voor die periode hoor je in de loop van de komende week wat dit voor jouw reservering betekent.

Elise Mannah: Als ik zo vrij mag zijn

Bergen, Ruinekerk, vrijdag 27 september 2019, 20:15 - 22:45 uur

Reacties van bezoekers

Erwin
In de sfeervolle ambiance van de Ruïnekerk heb ik genoten van een afwisselend programma. Serieuze en humoristische liedjes wisselden elkaar af met een interessante verhaallijn over vrijheid er doorheen geweven. En natuurlijk genoten van de geweldige muzikanten die Elise begeleiden!
Arjen En Marjanneke
Het was in een woord: fantastisch. Elise heeft ons meegenomen in een verrassend verhaal over vrijheid, gebaseerd op feiten. Goede musici, prachtig licht en prettig geluid.
Jans
Als ik zo vrij mag zijn; ik heb genoten, ik ben (aan)geraakt, ik heb gelachen en een klein traantje gelaten. Wat een fantastisch programma! Bedankt!
Leentje
Mijn man en ik hebben genoten van de afwisselende avond. Het was soms hilarisch en er was veel afwisseling. Ook de twee muzikanten waren top.
Lucie
Prachtig verhaal wat ze met veel variatie in de liedjes weet te vertellen. Goede stem met fantastische muzikanten maakt het tot een heerlijke avond.

Info

Elise Mannah keert in het najaar van 2020 terug in de Nederlandse theaters met de reprise van haar nieuwste voorstelling ‘Als ik zo vrij mag zijn’. Na de succesvolle theatertour in het najaar van 2019, waarbij nagenoeg alle zalen uitverkocht waren, beloven het wederom bijzondere avondjes uit te worden met een verrassend programma vol luisterliedjes en anekdotes die onderdeel zijn van een inspirerend waargebeurd verhaal.

Als ik zo vrij mag zijn is een uniek programma waarin Elise op zoek gaat naar de vele facetten van wat vrijheid eigenlijk echt inhoudt. De rode draad wordt gevormd door een bijzonder verhaal wat inspireert en de bezoekers een spiegel voorhoudt bij zaken waar we in ons leven allemaal tegenaan lopen. Met deze meeslepende theatervoorstelling weet Elise iedereen te verrassen. Ze neemt ons mee op haar vlucht! Maar wees gerust. Onderweg klinken haar prachtige liedjes en liggen de lach en ontroering, zoals we van Elise gewend zijn, altijd dicht bij elkaar. Elise wordt in deze voorstelling bijgestaan door muzikale duizendpoot Henk Doest op onder andere toetsen en virtuoos Michael Rothuizen op gitaar.

De eerste serie voorstellingen van ‘Als ik zo vrij mag zijn’ van Elise Mannah scoorde gemiddeld het cijfer 8,9 bij de bezoekers!

Enkele reacties:
Buitengewoon frisse voorstelling. Waarbij wij steeds weer geraakt werden door de echt- en openheid van de grand lady op het podium. Naast uit het leven gegrepen verhalen die ontroeren en laten lachen is de rode draad van de voorstelling er één om kippenvel van te krijgen. (John)

Wat geweldig om Elize op een hele andere manier te leren kennen, heel veelzijdig, en creatief. We hebben genoten! Absoluut voor herhaling vatbaar. (Ina)

Al jaren luister ik met plezier naar je muziek. Nu voor het eerst naar het theatherprogramma samen met mijn 3 zussen. We hebben enorm genoten! Erg sterk programma: de rode draad van het thema 'Als ik zo vrij mag zijn', ontroering, humor, stilte en power! Wat een talent en een uitstraling! De tijd vloog voorbij. Voor herhaling vatbaar! (4 zussen)