Elise Mannah: Als ik zo vrij mag zijn

Nunspeet, Theater Veluvine, donderdag 17 oktober 2019, 20:15 - 22:15 uur

Reacties van bezoekers

Rina
Erg genoten van dit programma. Humoristisch, maar soms ook in dringend: en dan denk ik aan het lied: Kom maar bij mij. Wat een prachtige stem heeft Elise. En haar typetjes zijn fantastisch.
Henk
Ik wist dat Elise goed kan zingen en een prachtige stem heeft door haar optreden op de Nederland Zingt dag. Deze voorstelling was een volkomen verrassing. Het verhaal over vrijheid en doorzettingsvermogen, afgewisseld met prachtige liedjes en gebracht met de nodige humor, was indrukwekkend. Een aanrader.
Elles
Erg leuke voorstelling! Interactief, humor, ontroerend; mooie teksten, mooie melodieën. Echt avondje uit en genieten!
Coba@live.nl
Coba Prins mulder
Gerja
Mooie voorstelling! Erg afwisselend. Elise heeft een prachtige stem! We hebben genoten
Manon
Het was een erg variërende show van humor tot zang en van een glimlach tot een traan! Kippenvel all over en het was ver boven onze verwachtingen! Wij komen zeker weer!
Johan
Het viel ons tegen! Wij zijn in de pauze naar huis gegaan.
Hans En Jolanda
Heerlijke avond!
Janny
Prachtige avond ! Goed verhaal. Elise heeft een krachtige stem. Ik was met 2 zussen en schoonzus echt een avondje uit.

Info

Elise Mannah slaat in haar gloednieuwe programma haar vleugels uit en onderzoekt hoe ver vrijheid reiken kan en mag. Met deze meeslepende theatervoorstelling zal Elise iedereen verrassen. Ze neemt ons mee op de vlucht! Maar wees gerust. Onderweg klinken haar prachtige liedjes en liggen de lach en ontroering zoals we van Elise gewend zijn altijd dicht bij elkaar.

Elise strijkt in het najaar van 2019 vast ook neer in een theater bij jou in de buurt; weet je welkom en laat je verrassen!.

De vorige theatervoorstelling ‘Nu’ van Elise Mannah scoorde gemiddeld een 8,9 bij de bezoekers. Enkele reacties:

Ontzettend leuke en positieve avond gehad samen met mijn zus! Daar waren we wel aan toe, even lachen en positiviteit! Maar Elise heeft ons ook weer tot nadenken gezet! Dank Elise voor deze mooie avond en je vrolijkheid! (Marieke)

Voor mij een onverwachts avondje uit maar geweldig! Elise is verfrissend, bij de tijd en prikkelt tot nadenken. Haar stijl is gevarieerd en ze zoekt interactie met haar publiek. (Willemieke)

Agenda


Theater Elise Mannah Nunspeet Gelderland

Elise Mannah

Elise Mannah zingt over liefde, hoop, geloof en over het leven van elke dag. Ze ontroert en laat lachen.