Coronamaatregelen per 28-11:
Vanaf zondag 28 november zijn avondconcerten met publiek voor minimaal 3 weken niet mogelijk. Ook de 1,5 meter kan aanleiding zijn om concerten te annuleren. Als je een reservering hebt voor die periode hoor je in de loop van de komende week wat dit voor jouw reservering betekent.

Elise Mannah: Als ik zo vrij mag zijn

Barneveld, Schaffelaartheater, vrijdag 25 oktober 2019, 20:15 - 22:15 uur

Reacties van bezoekers

Maaike
Enorm genoten vanavond! Wat een verhaal!
Willem
Ik vond het een hele leuke voorstelling. Inderdaad veel gelachen en een serieuze ondertoon. Je moet er wel goed bij blijven anders ben je het zo even kwijt doordat de persoonlijke verhaaltjes, het hoofd onderwerp en de vele afwisseling met liedjes snel afgewisseld worden. De titel van de show dekt in mijn ogen niet echt de lading van de show want de show is veel onderhoudender dan de titel doet vermoeden. En misschien had ik zelf iets meer een christelijke ondertoon verwacht, maar al met al een hele leuke avond gehad.
Betsy
Erg genoten van de voorstelling. Knap op het verhaal en onze vrijheid door elkaar te verweven. Ook erg genoten van de enthousiaste musicanten.
Frans
Supermooi programma met een goed verhaal dat als rode draad door de voorstelling heen loopt.
Janneke
Het was een ontzettend waardevolle avond. Prachtig hoe je het thema vrijheid met een lach en een traan dichtbij weet te brengen. Elise, wat gaaf dat je zo gezegend bent met deze talenten!
Anita
Geweldig mooi programma! Met humor, diepgang, soms 'schuurt' het wat in positieve zin, en het zet aan tot nadenken. Met passie gebracht, door Elise zelf en haar beide begeleiders Michael Rothuizen en Henk Doest. Fantastisch! Wat een talenten!
Carin
Een erg mooi en leuke show ik heb erg genoten zeker een aanrader Elise bedankt
Pieter
Heel mooi programma. Geweldige stem, goede muzikanten een mooie show ............met een boodschap!
Thea
Zoals ook de vorige voorstelling. Van het begin tot het einde heel fijn om mee te maken. Mooie rode draad door het programma. Humor en serieuze thema wisselden elkaar goed af. Erg mooi gezongen en alles met gevoel gebracht. Wel even het gevoel welke kant gaat dit op, maar uiteindelijk toch het gevoel dat er een (christelijke) positieve boodschap in zit verwerkt. Bedankt Elise en natuurlijk ook jouw muzikale begeleiders die het ook erg goed deden. Ik kijk al uit naar je volgende voorstelling.
René
Klasse, zowel tekstueel en muzikaal, mooi stuk evangelisatie. Door de Here Jezus zijn we VRIJ gekocht, maar je moet het wel aannemen en er in gaan staan en naar leven!!

Info

Elise Mannah keert in het najaar van 2020 terug in de Nederlandse theaters met de reprise van haar nieuwste voorstelling ‘Als ik zo vrij mag zijn’. Na de succesvolle theatertour in het najaar van 2019, waarbij nagenoeg alle zalen uitverkocht waren, beloven het wederom bijzondere avondjes uit te worden met een verrassend programma vol luisterliedjes en anekdotes die onderdeel zijn van een inspirerend waargebeurd verhaal.

Als ik zo vrij mag zijn is een uniek programma waarin Elise op zoek gaat naar de vele facetten van wat vrijheid eigenlijk echt inhoudt. De rode draad wordt gevormd door een bijzonder verhaal wat inspireert en de bezoekers een spiegel voorhoudt bij zaken waar we in ons leven allemaal tegenaan lopen. Met deze meeslepende theatervoorstelling weet Elise iedereen te verrassen. Ze neemt ons mee op haar vlucht! Maar wees gerust. Onderweg klinken haar prachtige liedjes en liggen de lach en ontroering, zoals we van Elise gewend zijn, altijd dicht bij elkaar. Elise wordt in deze voorstelling bijgestaan door muzikale duizendpoot Henk Doest op onder andere toetsen en virtuoos Michael Rothuizen op gitaar.

De eerste serie voorstellingen van ‘Als ik zo vrij mag zijn’ van Elise Mannah scoorde gemiddeld het cijfer 8,9 bij de bezoekers!

Enkele reacties:
Buitengewoon frisse voorstelling. Waarbij wij steeds weer geraakt werden door de echt- en openheid van de grand lady op het podium. Naast uit het leven gegrepen verhalen die ontroeren en laten lachen is de rode draad van de voorstelling er één om kippenvel van te krijgen. (John)

Wat geweldig om Elize op een hele andere manier te leren kennen, heel veelzijdig, en creatief. We hebben genoten! Absoluut voor herhaling vatbaar. (Ina)

Al jaren luister ik met plezier naar je muziek. Nu voor het eerst naar het theatherprogramma samen met mijn 3 zussen. We hebben enorm genoten! Erg sterk programma: de rode draad van het thema 'Als ik zo vrij mag zijn', ontroering, humor, stilte en power! Wat een talent en een uitstraling! De tijd vloog voorbij. Voor herhaling vatbaar! (4 zussen)